Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(Londi @ 2009 01 10, 16:10)
cia labai daug plauku reikia... ir per daug mano skoniui visokiu tu susukimu...  ax.gif

cia gali buti ir dirbtinu prideta, kad kuodas butu didesnis g.gif user posted image
Atsakyti
man asmeniskai patinka dvieju skirtingu zonu sujungimas bangu pagalba . o plauku tai gali ir nebuti labai daug, nes ten jie susukti. va ilgio tai jau reikia .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audruzele: 11 sausio 2009 - 12:15
Mano sukuosena smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 13:16)
Mano  sukuosena smile.gif  4u.gif
user posted image

Nerealu wub.gif thumbup.gif labai grazu.. o foto kokia grazi! 4u.gif nebuvo salta? blink.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif nea , salta nebuvo , kaip nekeista , greiciau karsta lotuliukas.gif 30 min lauke begiojau be kailinuku , tik paskui uzsidejau .. visi bijojo , kad susirgsiu , bet nieko tongue.gif Matyt adrenalinas is vidaus muse lotuliukas.gif
Atsakyti
sukuosena nelabai matosi lens.gif , bet foto tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audruzele: 11 sausio 2009 - 12:34

QUOTE(audruzele @ 2009 01 11, 12:33)
sukuosena nelabai matosi  lens.gif , bet foto tai  thumbup.gif

Cia gal geriau matysis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 13:16)
Mano  sukuosena smile.gif  4u.gif

user posted image

ir nuotrauka ir sukuosena pasakiska thumbup.gif thumbup.gif grazuole thumbup.gif
Atsakyti
sukuosena thumbup.gif o nuotrauka wub.gif
Atsakyti
su tom sukuosenom..ech kategoriskai buvau pries veliuma ir norejau palaidu garbanu (nes man taip graziau) taciau vakar issirinkau suknele kuriai veliumas kaip uzbaigianti viska detale tad teks kazka mastyt naujai..nors vis dar nenoriu to veliumo (nors jis tikrai neblogai atrode)..ir ka dabar daryt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(austukas21 @ 2009 01 11, 21:54)
su tom sukuosenom..ech kategoriskai buvau pries veliuma ir norejau palaidu garbanu (nes man taip graziau) taciau vakar issirinkau suknele kuriai veliumas kaip uzbaigianti viska detale tad teks kazka mastyt naujai..nors vis dar nenoriu to veliumo (nors jis tikrai neblogai atrode)..ir ka dabar daryt? doh.gif

as tai irgi jo nenorejau, bet mano mama uzsispyre, kad nori mane matyti su nuometu, tai nusprendziau visdelto mama pamaloninti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(austukas21 @ 2009 01 11, 21:54)

tai juk eina derinti palaidas garbanas ir veliuma smile.gif as butent taip ir ruosiuos daryti blush2.gif
Atsakyti