man asmeniskai patinka dvieju skirtingu zonu sujungimas bangu pagalba . o plauku tai gali ir nebuti labai daug, nes ten jie susukti. va ilgio tai jau reikia .
aciu nea , salta nebuvo , kaip nekeista , greiciau karsta 30 min lauke begiojau be kailinuku , tik paskui uzsidejau .. visi bijojo , kad susirgsiu , bet nieko Matyt adrenalinas is vidaus muse
su tom sukuosenom..ech kategoriskai buvau pries veliuma ir norejau palaidu garbanu (nes man taip graziau) taciau vakar issirinkau suknele kuriai veliumas kaip uzbaigianti viska detale tad teks kazka mastyt naujai..nors vis dar nenoriu to veliumo (nors jis tikrai neblogai atrode)..ir ka dabar daryt?
su tom sukuosenom..ech kategoriskai buvau pries veliuma ir norejau palaidu garbanu (nes man taip graziau) taciau vakar issirinkau suknele kuriai veliumas kaip uzbaigianti viska detale tad teks kazka mastyt naujai..nors vis dar nenoriu to veliumo (nors jis tikrai neblogai atrode)..ir ka dabar daryt?