Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 09, 13:26)
bet jauciu kazkoks kuodukas turi buti, kad ir mazas? g.gif ar kazkaip tiesiog prie plauku prisega? unsure.gif
nes as irgi noriu palaidu plauku sukuosenos... ax.gif

reiketu atkreipti demesi i keleta dalyku : ar daug busite lauke , kokia suknele , nuometo ilgis ir sluoksniu kiekis ir. t.t. jei nuometas lengvutis tada galima tvirtinti tiesiog prie plauku, jei sunkesnis tada reikia kokio tai pagrindo , kad butumet garantuota , kad jis ten ir liks iki sventes pabaigos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 09, 12:26)
bet jauciu kazkoks kuodukas turi buti, kad ir mazas? g.gif ar kazkaip tiesiog prie plauku prisega? unsure.gif
nes as irgi noriu palaidu plauku sukuosenos... ax.gif

Salone teko matuotis veliumą, kuris buvo (trubūt visi taip) su šukytėm mažom, kurių pagalba veliumas pritvirtinamas. Aš pati irgi noriu palaidų plaukų ir nemanau, kad problema būtų pritvirtinti veliumą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 01 09, 14:08)
Salone teko matuotis veliumą, kuris buvo (trubūt visi taip) su šukytėm mažom, kurių pagalba veliumas pritvirtinamas. Aš pati irgi noriu palaidų plaukų ir nemanau, kad problema būtų pritvirtinti veliumą  mirksiukas.gif  4u.gif

Taip, dauguma su sukytemis buna, bet toks sukytes ne visada gerai laiko, todel galima dar papildomai su segtukais prisegti.
Atsakyti
My Webpage

na nzn gal dabar pavyko ikelti nuoroda blush2.gif cia pora modeliu, kurie man visai nieko smile.gif
Papildyta:
kaip jums, mergaites?
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 09, 17:25)
My Webpage

na nzn gal dabar pavyko ikelti nuoroda blush2.gif cia pora modeliu, kurie man visai nieko smile.gif
Papildyta:
kaip jums, mergaites?

Sau tokiu nesidaryciau, bet skonio reikalas ir kitoms gali labai tikti mirksiukas.gif Man sukelti netinka verysad.gif
Atsakyti
na man sukelti geriausiai tinka;-)
Papildyta:
aisku dar galutinai neapsisprendziau, gal visai kitokia issirinksiu, kas cia zino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 09, 16:25)
kaip jums, mergaites?

Man antroji grazesne mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2009 01 08, 20:30)

super duper thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 09, 15:25)
My Webpage

Papildyta:
kaip jums, mergaites?

na man tai tokios sukuosenos ne prie sirdies schmoll.gif bet is esmes grazu
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 09, 17:37)
na man sukelti geriausiai tinka;-)
Papildyta:
aisku dar galutinai neapsisprendziau, gal visai kitokia issirinksiu, kas cia zino  smile.gif

Pastebejau, kad tokia klasika labai madinga UK ir Amerikoje, ten palaidais retai einama smile.gif Tuo tarpu pas mus, atvirksciai, daugiau nori palaidu arba nors dalinai palaidu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 01 09, 20:36)
Pastebejau, kad tokia klasika labai madinga UK ir Amerikoje, ten palaidais retai einama  smile.gif  Tuo tarpu pas mus, atvirksciai, daugiau nori palaidu arba nors dalinai palaidu  g.gif

ir ačiū dievui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 09, 17:25)
My Webpage

Papildyta:
kaip jums, mergaites?

man grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 01 09, 21:36)
Pastebejau, kad tokia klasika labai madinga UK ir Amerikoje, ten palaidais retai einama  smile.gif  Tuo tarpu pas mus, atvirksciai, daugiau nori palaidu arba nors dalinai palaidu  g.gif

palaidi labai grazu, kaio grazus plaukai... mano kai nelabai, tai as renkuosi sukeltus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 09, 14:25)
My Webpage

Papildyta:
kaip jums, mergaites?

cia labai daug plauku reikia... ir per daug mano skoniui visokiu tu susukimu... ax.gif
Atsakyti