Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(eglieska @ 2009 01 07, 20:21)
mano nuomone reiketu ko nors originaliau, isskirtiniau, puosniau...juk kai nuometas uzdengs kuoduka- is sukuosenos nebeliks kuo grozetis g.gif

Cia juk tik pabandymas.. Ne visa sukuosena.. O beto nuometa gali segti po ja, nebutinai ant jos ir viskas cia puikiai matysis.. smile.gif Grozis slypi paprastume.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2009 01 08, 10:19)
Cia juk tik pabandymas.. Ne visa sukuosena.. O beto nuometa gali segti po ja, nebutinai ant jos ir viskas cia puikiai matysis..  smile.gif  Grozis slypi paprastume..  ax.gif

drinks_cheers.gif
Dėl to, aš irgi noriu paprastos, palaidų plaukų šukuosenos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 01 08, 10:27)
drinks_cheers.gif
Dėl to, aš irgi noriu paprastos, palaidų plaukų šukuosenos  ax.gif

Man tokios pacios mieliausios.. Paprastutes.. 4u.gif
Atsakyti
As tai nzn noreciau kazko paprasto. g.gif mano plaukai vidutinio ilgumo, prieky - vos pecius siekia o is nugaros iki puses nugaros ir tamsiai rudi(tikiuosi iki vestuviu nepakeisiu spalvos), taciau nelabai tinka sukelti, geriau kaip krinta, o dar geriau kai uzdengia ausis, biggrin.gif na nzn tada tiesiog veidas tampa man patrauklios formos g.gif jei suprantate ka turiu omeny. tai va ir galvoju, kas cia dabar man tiktu!? doh.gif
Atsakyti
noreciau kazka panasaus is tokiu, kaip jums? ax.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
kazkodel nerodo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 01 07, 16:59)
sveikos merginos... ir as buvau savo bandomajai sukuosenai... prisegu keleta pavyzdeliu, nekreipkit demesio kad cia tokie nebaigti variantai.. nes cia buvo daugiau stiliui ir bendram vaizdui susidaryti ... bet man kazkaip ne vienas neuzkliuvo itin...  gal ka galit patarti.  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

paskutine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beproti$kai Fantasti$k @ 2009 01 08, 19:42)
As tai nzn noreciau kazko paprasto. g.gif  mano plaukai vidutinio ilgumo, prieky - vos pecius siekia o is nugaros iki puses nugaros ir tamsiai rudi(tikiuosi iki vestuviu nepakeisiu spalvos), taciau nelabai tinka sukelti, geriau kaip krinta, o dar geriau kai uzdengia ausis,  biggrin.gif  na nzn tada tiesiog veidas tampa man patrauklios formos  g.gif  jei suprantate ka turiu omeny. tai va ir galvoju, kas cia dabar man tiktu!? doh.gif

Gali lengvai subanguoti palikdama savaji stiliu, o galima ir tiesius, tik prisegti koki prieda puosianti ir bus leeeeeeedas 4u.gif
Atsakyti
user posted image
grazu
Atsakyti
QUOTE(imanuele @ 2009 01 08, 18:56)
paskutine  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 01 08, 22:26)
Gali lengvai subanguoti palikdama savaji stiliu, o galima ir tiesius, tik prisegti koki prieda puosianti ir bus leeeeeeedas  4u.gif

atsiprasau uz poster_offtopic.gif bet man toks klausimelis: o jei darai palaidu plauku sukuosena, ar prie jos nuometas kaipnors prisitvirtina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2009 01 09, 13:13)
atsiprasau uz  poster_offtopic.gif bet man toks klausimelis: o jei darai palaidu plauku sukuosena, ar prie jos nuometas kaipnors prisitvirtina?  4u.gif

Prisitvirtina visur ax.gif Visada galima sugalvoti kur ir kaip, svarbu butu nuometas ir noras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 01 09, 12:20)
Prisitvirtina visur  ax.gif  Visada galima sugalvoti kur ir kaip, svarbu butu nuometas ir noras  4u.gif

bet jauciu kazkoks kuodukas turi buti, kad ir mazas? g.gif ar kazkaip tiesiog prie plauku prisega? unsure.gif
nes as irgi noriu palaidu plauku sukuosenos... ax.gif
Atsakyti