Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

"O pabandyk uzdengti veida ir nuimti papuosima, kas gausis? kutveliukas "

As jau pabaigiau sia musu beprasme diskusija, supratau taip kaip parasyta. As pridejus cia daug variantu ir nebutinai jie visi man patinka. Bet cia mergaiciu daug ir su ivairiais skoniais.
Atskirai be detaliu kiekviena sukuosena gali atrodyti "kutveliukas"

Daugiau prasau nerasyti i mano zinutes komentaro, nes mes tersiame tema
Atsakyti
O man Benice komentarai visada naudingi, nes neturiu tokios meistro "akies" ir ne visada iskart pagaunu kame cia sukuosenos grozis. situo atveju tas grozis ir pasirode tiaroje ir prieduose, tai kodel jau negalima jai to patebeti???? blink.gif
niekada cia nerasynejau, nes uztekdavo tik pasiskaityti, o cia matau, kad tikrai puolate jau zmogu doh.gif
Benice, tu nekreipk demesio, visokiu komentaru reikia o tavieji man visada patikdavo ir naudingi ax.gif thumbup.gif As irgi intensyviai mokinuosi ir seniau esu pastebejusi, kad pvz geles duoda daug grozio ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genardita: 05 sausio 2009 - 08:50
QUOTE(Genardita @ 2009 01 05, 09:46)
O man Benice komentarai visada naudingi, nes neturiu tokios meistro "akies" ir ne visada iskart pagaunu kame cia sukuosenos grozis. situo atveju tas grozis ir pasirode tiaroje ir prieduose, tai kodel jau negalima jai to patebeti????  blink.gif
niekada cia nerasynejau, nes uztekdavo tik pasiskaityti, o cia matau, kad tikrai puolate jau zmogu  doh.gif
Benice, tu nekreipk demesio, visokiu komentaru reikia o tavieji man visada patikdavo ir naudingi  ax.gif  thumbup.gif As irgi intensyviai mokinuosi ir seniau esu pastebejusi, kad pvz geles duoda daug grozio ir t.t.  blush2.gif

niekas ir nepuola, cia jau pabaigtas gincas ir nereikia pradeti visko is naujo . sekmes moksluose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 02, 15:55)
Gal turit nuotrauku kokiu nors sukuosenu su palaidais ilgais plaukais? ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 05 sausio 2009 - 14:38
wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2009 01 05, 14:52)
niekas ir nepuola, cia jau pabaigtas gincas ir nereikia pradeti visko is naujo . sekmes moksluose  mirksiukas.gif

Aisku gincu cia nemaciau, tik idomios nuomones ir pastabu nebent... g.gif kurios netoleruotinos sioje temoje, kiek matau schmoll.gif todel ir dristu isiterpti blush2.gif
O ka pradeti ir pabaigti nuspres visos forumo dalyves bei administratoriai, o ne kai kurios cia "mandros" jau labai atsiradusios, kur turi "auksiniu" teisiu nurodineti lotuliukas.gif

Uz nuomones laisve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2009 01 06, 01:00)
Aisku gincu cia nemaciau, tik idomios nuomones ir pastabu nebent... g.gif  kurios netoleruotinos sioje temoje, kiek matau  schmoll.gif todel ir dristu isiterpti  blush2.gif
O ka pradeti ir pabaigti nuspres visos forumo dalyves bei administratoriai, o ne kai kurios cia "mandros" jau labai atsiradusios, kur turi "auksiniu" teisiu nurodineti  lotuliukas.gif

Uz nuomones laisve  4u.gif

As kaip sio forumo dalyve labai noreciau, kad toliau testusi tema butent apie sukuosenas, o ne kas ka uzsipuole doh.gif
Benice - nepuole, o tik pasake nuomone thumbup.gif
Audruzele- nepuole, o tik pareiske nuomone thumbup.gif
As - tik idejau kaip ir prase pavyzdziu ir pareiskiau savo nuomone ir neturejau jokiu ketinimu pulti 4u.gif

Gal galime toliau kalbetis apie grozi nail.gif

user posted image

Atsakyti
wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
vietoj kaspinelio juodo, galima gelyte ideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2009 01 06, 12:20)

Grazi mintis, tik tas kaspinas man irgi nelabai rolleyes.gif
Atsakyti