"O pabandyk uzdengti veida ir nuimti papuosima, kas gausis? kutveliukas "
As jau pabaigiau sia musu beprasme diskusija, supratau taip kaip parasyta. As pridejus cia daug variantu ir nebutinai jie visi man patinka. Bet cia mergaiciu daug ir su ivairiais skoniais.
Atskirai be detaliu kiekviena sukuosena gali atrodyti "kutveliukas"
Daugiau prasau nerasyti i mano zinutes komentaro, nes mes tersiame tema
O man Benice komentarai visada naudingi, nes neturiu tokios meistro "akies" ir ne visada iskart pagaunu kame cia sukuosenos grozis. situo atveju tas grozis ir pasirode tiaroje ir prieduose, tai kodel jau negalima jai to patebeti????
niekada cia nerasynejau, nes uztekdavo tik pasiskaityti, o cia matau, kad tikrai puolate jau zmogu
Benice, tu nekreipk demesio, visokiu komentaru reikia o tavieji man visada patikdavo ir naudingi As irgi intensyviai mokinuosi ir seniau esu pastebejusi, kad pvz geles duoda daug grozio ir t.t.
niekada cia nerasynejau, nes uztekdavo tik pasiskaityti, o cia matau, kad tikrai puolate jau zmogu
Benice, tu nekreipk demesio, visokiu komentaru reikia o tavieji man visada patikdavo ir naudingi As irgi intensyviai mokinuosi ir seniau esu pastebejusi, kad pvz geles duoda daug grozio ir t.t.
QUOTE(Genardita @ 2009 01 05, 09:46)
O man Benice komentarai visada naudingi, nes neturiu tokios meistro "akies" ir ne visada iskart pagaunu kame cia sukuosenos grozis. situo atveju tas grozis ir pasirode tiaroje ir prieduose, tai kodel jau negalima jai to patebeti????
niekas ir nepuola, cia jau pabaigtas gincas ir nereikia pradeti visko is naujo . sekmes moksluose
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 02, 15:55)
Gal turit nuotrauku kokiu nors sukuosenu su palaidais ilgais plaukais?
QUOTE(audruzele @ 2009 01 05, 14:52)
niekas ir nepuola, cia jau pabaigtas gincas ir nereikia pradeti visko is naujo . sekmes moksluose
Aisku gincu cia nemaciau, tik idomios nuomones ir pastabu nebent... kurios netoleruotinos sioje temoje, kiek matau todel ir dristu isiterpti
O ka pradeti ir pabaigti nuspres visos forumo dalyves bei administratoriai, o ne kai kurios cia "mandros" jau labai atsiradusios, kur turi "auksiniu" teisiu nurodineti
Uz nuomones laisve
QUOTE(Genardita @ 2009 01 06, 01:00)
Aisku gincu cia nemaciau, tik idomios nuomones ir pastabu nebent... kurios netoleruotinos sioje temoje, kiek matau todel ir dristu isiterpti
O ka pradeti ir pabaigti nuspres visos forumo dalyves bei administratoriai, o ne kai kurios cia "mandros" jau labai atsiradusios, kur turi "auksiniu" teisiu nurodineti
Uz nuomones laisve
Uz nuomones laisve
As kaip sio forumo dalyve labai noreciau, kad toliau testusi tema butent apie sukuosenas, o ne kas ka uzsipuole
Benice - nepuole, o tik pasake nuomone
Audruzele- nepuole, o tik pareiske nuomone
As - tik idejau kaip ir prase pavyzdziu ir pareiskiau savo nuomone ir neturejau jokiu ketinimu pulti
Gal galime toliau kalbetis apie grozi
vietoj kaspinelio juodo, galima gelyte ideti