[quote=Ruciux85,2008 12 23, 12:41]
[quote=colliuke_,2008 12 22, 20:06]
Nors jau mano vestuves praejo, bet visdar kompiuteryje turiu keleta pavyzdziu uzsilikusiu..gal kam patiks kuri...o jei ir ne tai sioks toks pagyvinimas temos bus
man sita
[/quote]
Man ir šita bet pasirinkau buti palaidais, susgetais plaukais, bet likau labai patenkinta
Gal kuri zinos - kaip plaukuose ishsilaiko per visa diena gyvos frezijos? atsparios gelytes ar nelabai? net nenutuokiu...
QUOTE(barbarise @ 2008 12 27, 22:30)
Gal kuri zinos - kaip plaukuose ishsilaiko per visa diena gyvos frezijos? atsparios gelytes ar nelabai? net nenutuokiu...
manau neblogai , teko viena mergaite sukuoti ir dejom frezijas, tai sake , kad gerai issilaike. jei geles bus gerai parustos ir ne prie savo gyvenimo pabaigos , viena dienele turetu tikrai atlaikyti
Labukas. Norejau pasiteirauti gal kas zinot kokiu gaziu sukuisenu is trumpu plauku?
Sveiko merginos gal kas parekomenduotu gera kirpeja Klaipedoje ?
QUOTE(zuika puika @ 2008 12 29, 15:51)
Labukas. Norejau pasiteirauti gal kas zinot kokiu gaziu sukuisenu is trumpu plauku?
ziurint kokie tie trumpi
Trumpi plaukuciai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2008 12 30, 12:08)
man 3 ia labai grazi, bet as ilgaplauke...
QUOTE(eglieska @ 2008 12 30, 15:25)
man 3 ia labai grazi, bet as ilgaplauke...
O pabandyk uzdengti veida ir nuimti papuosima, kas gausis? kutveliukas na, cia tik mano nuomone, veidukas pas modeli grazus.
Idedu pvz., cia tik siaip - pamastymams (ka reiskia veido forma ir priedai)
Na kiek suprantu tai si sukuosena yra butent daryta su papuosalu ir jo nuiimti nereikia O veidukas modelio grazus, bet nuotakos taip pat grazios buna ir jei panasi forma
sveikos as pvz noriu sukeltu plaukų,pvz kokio kuoduko ar pan mano plaukai pusilgiai ir nežinau ar įmanoma tai padaryti