Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

[quote=Ruciux85,2008 12 23, 12:41]
[quote=colliuke_,2008 12 22, 20:06]
Nors jau mano vestuves praejo, bet visdar kompiuteryje turiu keleta pavyzdziu uzsilikusiu..gal kam patiks kuri...o jei ir ne tai sioks toks pagyvinimas temos bus wink.gif
user posted image

man sita wub.gif
[/quote]

Man ir šita thumbup.gif bet pasirinkau buti palaidais, susgetais plaukais, bet likau labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri zinos - kaip plaukuose ishsilaiko per visa diena gyvos frezijos? atsparios gelytes ar nelabai? net nenutuokiu...
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2008 12 27, 22:30)
Gal kuri zinos - kaip plaukuose ishsilaiko per visa diena gyvos frezijos? atsparios gelytes ar nelabai? net nenutuokiu...

manau neblogai , teko viena mergaite sukuoti ir dejom frezijas, tai sake , kad gerai issilaike. jei geles bus gerai parustos ir ne prie savo gyvenimo pabaigos , viena dienele turetu tikrai atlaikyti bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas. Norejau pasiteirauti gal kas zinot kokiu gaziu sukuisenu is trumpu plauku? ax.gif
Atsakyti
Sveiko merginos gal kas parekomenduotu gera kirpeja Klaipedoje ?
Atsakyti
QUOTE(zuika puika @ 2008 12 29, 15:51)
Labukas. Norejau pasiteirauti gal kas zinot kokiu gaziu sukuisenu is trumpu plauku? ax.gif

ziurint kokie tie trumpi g.gif
Atsakyti

Trumpi plaukuciai 4u.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 12 30, 12:08)
Trumpi plaukuciai  4u.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

man 3 ia labai grazi, bet as ilgaplauke... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 12 30, 15:25)
man 3 ia labai grazi, bet as ilgaplauke... ax.gif

O pabandyk uzdengti veida ir nuimti papuosima, kas gausis? kutveliukas biggrin.gif na, cia tik mano nuomone, veidukas pas modeli grazus.

Idedu pvz., cia tik siaip - pamastymams (ka reiskia veido forma ir priedai) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 30 gruodžio 2008 - 15:35
tiksliai g.gif kazkaip net nepagalvojau, kad susizavejau bendra isvaizda, o ne sukuosena.. g.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglieska: 30 gruodžio 2008 - 16:42
Na kiek suprantu tai si sukuosena yra butent daryta su papuosalu ir jo nuiimti nereikia g.gif O veidukas modelio grazus, bet nuotakos taip pat grazios buna ir jei panasi forma thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as pvz noriu sukeltu plaukų,pvz kokio kuoduko ar pan smile.gif mano plaukai pusilgiai ir nežinau ar įmanoma tai padaryti smile.gif
Atsakyti