Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 10

QUOTE(Benice @ 2008 12 16, 21:27)
Kaip Jums sukuosenos su juostele? Idomu ar patinka panelems toks dalykas?  g.gif

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Man irgi grazu su juostele, tik gaila, kad prisegus nuometa daznai atrodo kaip "perkrauta", per daug visko...ir dar - ant tamsiu plaukuciu atrodo daug graziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 12 17, 10:35)
Man irgi grazu su juostele, tik gaila, kad prisegus nuometa daznai atrodo kaip "perkrauta", per daug visko...ir dar - ant tamsiu plaukuciu atrodo daug graziau  ax.gif

pataisyk mane, jei klystu, bet ir diademos tamsiuose plaukuose geriau ziurisi...
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2008 12 17, 15:17)
pataisyk mane, jei klystu, bet ir diademos tamsiuose plaukuose geriau ziurisi...

as manau, kad taip. as tai irgi noriu diademos, bet esu sviesiaplauke ir mama mane atkalbineja, kad nebus jokio efekto is jos doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2008 12 17, 15:17)

Tiesa, neklysti. Visi priedai, segtukai, diademos, geles ir pan. graziau ziurisi tamsiuose plaukuose, labai puosia. Bet blondines irgi turi pranasumu ax.gif Geriau matosi ant sukuosenos ivairus israitimai, kasytes ir pan., nes sviesus plaukai labiau atspindi sviesa.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Sposa @ 2008 11 29, 13:19)
Na seip tai cia ne mano plaukai, cia pridetas banguotas sinjonas, nors mano pacios tokio pat ilgio, bet labai ploni ir visiskai tiesus, tai subanguoti ju neimanoma... o su sinjonu buvo viskas pui, sukuosena atlaike lietu ir vejus, ir 2 diena buvo kaip katik padaryta...
O fotografas musu buvo Saulius, pavardes net nezinau blush2.gif ... Seip tai mes is Siauliu... jei labai domina galeciau kontaktus surast... esam labai patenkinti savo nuotraukomis biggrin.gif  4u.gif

Niekada nepagalvociau kad tai nenaturalus plaukai.. Atrodo tikrai super! O kiek kainavo tas sinjonas? Mano plaukai gana stori, bet tiesus, bijau kad nesilaikys jei sugarbanociau g.gif Labai grazios nuotraukos, deja, musu vestuves bus Vilniuje, teks koki fotografa cia susirast..
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 12 17, 17:54)
Tiesa, neklysti. Visi priedai, segtukai, diademos, geles ir pan. graziau ziurisi tamsiuose plaukuose, labai puosia. Bet blondines irgi turi pranasumu  ax.gif  Geriau matosi ant sukuosenos ivairus israitimai, kasytes ir pan., nes sviesus plaukai labiau atspindi sviesa.

4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(&edita @ 2008 12 17, 20:44)
Niekada nepagalvociau kad tai nenaturalus plaukai.. Atrodo tikrai super! O kiek kainavo tas sinjonas? Mano plaukai gana stori, bet tiesus, bijau kad nesilaikys jei sugarbanociau  g.gif  Labai grazios nuotraukos, deja, musu vestuves bus Vilniuje, teks koki fotografa cia susirast..

Tas sinjonas kainavo tikrai nedaug, ar 60lt, pirkau peruku salone, o kadangi skirtas vienam kartui, tai kokybes dideles ten is jo ir nereikia....
Atsakyti
Nors jau mano vestuves praejo, bet visdar kompiuteryje turiu keleta pavyzdziu uzsilikusiu..gal kam patiks kuri...o jei ir ne tai sioks toks pagyvinimas temos bus wink.gif

P.s. atsiprasau is anksto jei kurios foto jau kartosis...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 22 gruodžio 2008 - 19:08
QUOTE(colliuke_ @ 2008 12 22, 20:06)
Nors jau mano vestuves praejo, bet visdar kompiuteryje turiu keleta pavyzdziu uzsilikusiu..gal kam patiks kuri...o jei ir ne tai sioks toks pagyvinimas temos bus wink.gif

P.s. atsiprasau is anksto jei kurios foto jau kartosis...

user posted image

user posted image
user posted image

Gražios šukuosenos wub.gif

Mano panaši buvo į antrają, dar dėjau nuometą. Bet tai buvo taip seniai... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 22 gruodžio 2008 - 23:40
[quote=colliuke_,2008 12 22, 20:06]

user posted image

man sita wub.gif
Atsakyti