Įkraunama...
Įkraunama...

Šildantys žaislai

Labai puikus dalykas tas šildukas, aš ir pati mėgstu sėdėt jį apsikabinus tongue.gif radau kur juos labai pigiai galima užsisakyti, čia per tarpininkę :
http://www.dorothype...s...Id=-1&top=Y

http://www.tindirind...p...d=16956&p=1
ji kaip tik ryt užsakinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 12 17, 23:32)
Labai puikus dalykas tas šildukas, aš ir pati mėgstu sėdėt jį apsikabinus tongue.gif radau kur juos labai pigiai galima užsisakyti, čia per tarpininkę :
http://www.dorothype...s...Id=-1&top=Y

http://www.tindirind...p...d=16956&p=1
ji kaip tik ryt užsakinės thumbup.gif

kas cia uzsakiineja?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš taip pat turiu šilduką. Jau seniai ieškojau tokio, gal prieš gerus metus laiko sesuo pasakė mačius pirkt, o paskuj kaip nebuvo niekur taip nebuvo. Radau la senzoj, brangus rupužokas, bet užtat gali pilt vandenį iš ką tik užvirinto arbatinuko ir viskas gerai. O kiek žinau į kai kurias "puslytes" galima tik maximum 40 laipsnių. Labai gerai per mėnesines ant pilvuko užsidėti, šildo labai maloniai ir man tas šildymas nueima baisius skausmus. O apskritai tai nerealiai geras daigtas thumbup.gif Aš kai varlekojė esu, tai prieš atsigulant padedu kojugalyje ir paskuj labai greit kojytės sušyla ir gali ramiai miegot. Maniškis mėlynas pukuotas toks, pūslės formos, galima skalbti, pirkau rudėns pradžioje.
Atsakyti
Šiandien nupirkau šildantį žaisliuką,bet dar nebandžiau šildyti,bet kai išbandysiu tikiuosi nesigailėsiu rolleyes.gif ir mano mažiui tikiuosi patiks wub.gif
Atsakyti
Išbandėm žaisliuką thumbup.gif NUOSTABU wub.gif būna ilgai šiltas ir tas levandų kvapas wub.gif
Beje,mes pirkom avytę wub.gif
Atsakyti
Turim sildanti anciuka thumbup.gif Esam labai patenkinti,pirkau Akropoly,eurovaistineje,mokejau 51 lt su nuolaida,Bet praeita savaite maciau isparduotuveje uz 20 lt
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2010 01 04, 10:57)
Turim sildanti anciuka thumbup.gif Esam labai patenkinti,pirkau Akropoly,eurovaistineje,mokejau 51 lt su nuolaida,Bet praeita savaite maciau isparduotuveje uz 20 lt

O kokioje isparduotuveje jus matet bigsmile.gif

Gal kas zinote ar yra sildanciu zaisliuku, kur atskirai issiimtu tas uzpilas, o virsu galima butu skalbti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 04 sausio 2010 - 11:18
Aš irgi ketinau nupirkti savo mergytei, kai jie pasirodė Eurovaistinėse, galvojau, jei ne mažoji, tai kuris iš tėvelių pasinaudosim kartais biggrin.gif tik irgi susilaikiau dėl to, kad skalbt negalima...
Tad jei kas užtiksit panašių kur galima išimt vidų ir skalbt viršų, būtinai pasidalinkite prašau 4u.gif 4u.gif
O šiap tai manau labai labai naudingas ir praktiškas dalykas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 06 sausio 2010 - 00:02
QUOTE(Ne_rimta @ 2009 11 16, 22:02)
Kadangi šildukų viduj yra natūralūs kviečiai (kituose linų sėmenys) bei levandos, skalbimas  rankomis ar skalbykle negalimas. "Kailiuką" esant būtinybei galima valyti drėgna kempinėle/skudurėliu. Šiaip šildukų medžiagytė tokia, kad purvai nelabai ir "limpa" smile.gif

Vasarą netyčia užmačiau šitokį šilduką (zuikutį) dėvėtuose rūbuose. Surizikavau išskalbt (kaip už 3 Lt pirktas, tai nebaisu buvo lotuliukas.gif ). Skalbiau skabimo mašina. Paskui kelias dienas saulės atokaitoje ir orkaitėje džiovinau. Gerai, kad karštos ir saulėtos dienos pasitaikė, nes grūdai išbrinko, galėjo pradėti pelyti.
Atlaikė mūsų kiškis tuos išbandymus ir dabar kaip naujas.
Bet tikrai keista, kad neapgalvota kaip juos išskalbti. Jei būčiau naują brangiai pirkusi, tai nesinorėtų taip rizikuoti.
Šiaip tai aš jau anksčiau apie tokius šildukus svajojau, galvojau, kad vaikui turėtų labai patikti. Gal manoji dar per maža, bet tas kiškis jai nelabai tinka (gal kad sunkus, palyginus).
Atsakyti
na mano brangiausias tai sugebejo mikrobangeje pasildyti piena ir nepastebeti kad jis isbego , o as nakti atnesiau ir ikisau kiski, nei nepaziurejus vidun doh.gif tai paskui teko ta kiski kazkaip skalbti, zodziu mes grudus sukratem i viena kiskio puse( kur svaru buvo) o kita po kranu nuskalbem ir isdziuvo. galima ir kita bus taip skalbti. blush2.gif o siaip tai jie labai gerai valosi su dregna kempinele jei truputi kur pasitiurlina 4u.gif na o mikrobangos savo karsciu dezinfekuoja manau ta zaisla tai kol jis svarus skalbti del dulkiu ar pan nelabai yra tikslas. ji galima i orkaite ikist 10 min kiek zinau
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 01 04, 11:15)

....Gal kas zinote ar yra sildanciu zaisliuku, kur atskirai issiimtu tas uzpilas, o virsu galima butu skalbti  g.gif

Tokių mažuliukų su išsiimančiu užpildu galima įsigyti parduotuvėse "1000 ir 1 naktis", "Mėlynoji linija" bei "Paukščių pienas".
Atsakyti
QUOTE(Ne_rimta @ 2010 01 07, 15:59)
Tokių  mažuliukų su išsiimančiu užpildu galima įsigyti parduotuvėse "1000 ir 1 naktis", "Mėlynoji linija" bei "Paukščių pienas".

Bet jie labai mazi, ar man taip atrodo?
Kas zino kur Kaune rasti kazka panasaus, tik didesnis kad butu...? ax.gif
Atsakyti