Mes irgi gavom dovanų štai tokį

Iš pradžių, kaip ir kiekviena mama atkreipiau dėmesį į sudėtį- kokybę. nes esu gana atsargi po to, kai gana geroje parduotuvėje nusipirkome žaisliuką, vaikas buvo mažas, jį seiliojo seiliojo, o žiūriu- visa burna mėlyna, kokia ir buvo žaisliuko spalva

Bet šitas šildomas ančiukas pasiūtas kokybiškai, o ir skelbiama, kad užpildas ekologiškas. Man nepatinka plastmasinių granulių užpildai (kadangi vyras dirba chemijos pramonėje, daugmaž žinom, kokio sudėties tos granulės, tad tokių žaisliukų namie nelaikom), o štai šito žaisliuko užpildas, kaip rašoma- natūralus- kviečių ir levandų mišinys

Kadangi pati esu labiau natūralistė ir "žolininkė- tai man labai priimtina, mano vaikučiui taip pat...
Tada teko pagalvoti...manoji žaislais nelabai domisi- tad kaip sudominti....o tam pasitarnavo- mūsų kaimas

dieną pakūrename, o naktį pečius labai atvėsta

ir save, ir dukrytę tenka labai apklostyti (žinot, kokios tos senos trobos- vėjas skersai išilgai pučia)- pašildžiau ančiuką (beje šildžiau ne mikrobangėje, o seno pečiaus kokliuje

tokia spec niša padaryta šildyti kojinėms, batams, šlepetėms- puikiai pašilo) ir daviau pašildytą ančiuką. Liepiau stipriai apkabinti....tad miegojo mažylė šilta ir rami

dabar mūsų ančiukas Šildukas (toks jo vardas

gyvena kaime, kur laukia mūsų atvažiuojant, kad galėtų sušildyti mažą širdelę ir kojytes
p.s manau būtų neprošal ir šalia savęs tą antiną pasiguldyti, kai vyro nėr šalia ir nieks nešildo