mes irgi turime tokius zaislus su ekologiskais grudais. Tik pas mus meskiai ne katinas. Vardus vaikai pergalvojo visai kitokius....PJERAS IR SU
Mano dukrai 9 metai ji su juo miega (nors nuo draugiu slepia tai)
Mazasis (1,5 m) irgi toki gavo dovanu, negaliu net isplauti kosiu, neapseina nei vieno miego be jo...
... nu nu nu, dalyvei MAMYTEI negalima reklamuoti nieko super mamose, nors apziurejau toje svetaineje tikrai yra graziu dalyku,
Vilniuje maciau pauksciupienas lygiai tokius pat sildomus zaislus turi.... tik nezinau ar gamintojas tas pats ir kaina... bet zaislai TEISINGI TEISINGI....su tuo sutinku tikrai.... naturalus ir labai mieli...
Papildyta:
QUOTE(emilijut @ 2010 03 10, 10:45)
Sveikos,
aš tai turiu iš avon tokį meškiuką, niu bet man nei per 2 min, nei per ilgiau neuzkaito
mikrobangeje, pats kailiukas kazkiek pasilo,o grudeliai tai kaip be reakcijos visai
gal kas zinote, kame beda?
Šiaip kai užsisakiau prieš kelis metus,aprašyme buvo,kad jis šildyklė-meškiukas
o tai avon zaislu tas vidus neissima... siaip keista. Mes turime meskucius 2 tokius (http://manomano.lt/index.php?route=product/product&path=35&product_id= tai ten grudai issiima ir tik jie sildosi.... Man labai patinka, kad naturalus linas glaudziasi prie kunelio. o tie avon audinys kuris glaudziasi naturalus? Tai gal koks labai storas ir ta siluma nedaeina...