Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 22, 14:14)
aha yra klaida  ax.gif , bet dukra pastebejo dar pries iteikiant, tai istaisiau, tik jau nebeperfotografavau nes lekem i gintadieni  lotuliukas.gif

ai, tai svarbu, kad istaisyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 22, 03:27)
Linutuk, saunuole, kad darbuojiesi  drinks_cheers.gif
o kas yra blogietes  biggrin.gif  man rodos, cia ne jos kaltos, kaip tik merginos uz si varianta balsuoja, kad leist sanritai sudalyvauti konkurse lygiavertiskai su visomis..

merginos, norejau pasitikslinti, ne taip issireiskiau. Jus visas labai pasitikiu, bet si paskutine apklausa buvo prieinama bent kam (ir tokiom "blogietem" kaip samke kurios nesuinteresuotos musu SB-seimos darnumu), ir jei buciau dar dadejus apklausos varianta "uzdarom konkursa" kad ant juoko, kas nors ir balsuotu uz tai. Jus visas labai pasitikiu ir gerbiu issakyta nuomone 4u.gif
as esu uz pirma varianta: leisti praeito konkurso vienisai dalyvei dalyvauti sekanciam konkurse su balsavimu.
LINUTUK nuostabi atvirute, tie drugeliai tinka prie juosteles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 spalio 2008 - 14:29
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 22, 15:23[color=deeppink)
LINUTUK [/color]nuostabi atvirute, tie drugeliai tinka prie juosteles
aciu ax.gif
Atsakyti
...dar norejau dadeti kad toki musu SB seimos konkurso reikalai kaip taisykliu nustatymas ar apribojimas turi but daromas tik tarp musu merginu, o balsavimas uz konkursinius atdaras publikai....tik karts nuo karto ne taip issireiskiu 4u.gif
Atsakyti
Linutuk, kaip tuos drugelius padarei?ar cia jie gatavi buvo ?kur gavai juos?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 10 22, 18:46)
Linutuk, kaip tuos drugelius padarei?ar cia jie gatavi buvo ?kur gavai juos?
per meeta man A lua su skylamusiu iskirto keleta, tai radau kur panaudoti ax.gif
Atsakyti
Linutuk puiki tavo atvirutė man labai patinka thumbup.gif
Perskaičiau labai daug pasisakymų apie konkursą ir labai norėčiau pasisakyti. Džiaugiuosi, kad konkursai vyksta ir linkiu kad jų būtų kuo daugiau. Paskutiniame konkurse nedalyvavau nes tiesiog neturėjau laiko ir tokiai temukei minčių. O dėl balsavimo ir laimėjimo man visvien. Gal tik kai buvo pirmasis konkursas pagalvojau apie laimėjimą, tačiau kitus konkursinius darbelius dariau tik savo malonumui. Niekada neprašiau ir neprašysiu kad kas nors balsuotų už mane, todėl kad nelabai kam ir pasakoju apie savo hobį. Tai tik mūsų šeimos paslaptis. Beja ir dėl tų laimėjimų. Puikiai žinau, kad aš ne profesionalė todėl ir nesistengiu pretenduoti į aukščiausius įvertinimus o jeigu kas ir duoda kokį balą esu tam labai dėkinga kad susižavi mano darbu.
Na štai ir aš pripliurpiau savo nesamonių ačių už dėmesį, gero vakaro ir iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 22 spalio 2008 - 20:05
O aš jau įkėliau savo konkursinį (blog'e paraše tom kurios nežino mirksiukas.gif )...
Jau įpusėjau ir su sekančiu thumbup.gif , o ką jūs visos veikiate, jau kelios dienos ši tema tyluma tiktai.
Atsakyti
user posted image

Mano darbelis jusu teismui...
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 22, 10:15)
na stai mano ant greituju sumeistrautas atvirukas/vokelis  ax.gif nieko ypatingo, bet kad greitai prisireike tai toks ir gavosi  blush2.gif

thumbup.gif šauniai pasidarbuota thumbup.gif

QUOTE(remini @ 2008 10 22, 11:14)
Radau neblogą puslapiuką, kuriame galima nesunkiai paredaguoti nuotraukėles  mirksiukas.gif daryti juodą-baltą, gelsvas senovines ir pan. čia (reikia prisiregistruoti) gal kuriai pravers  4u.gif manau labai tiks paruošti nuotraukėles vintage konkursui  thumbup.gif

remini, šią nuorodą jau patalpinau pirmame temos psl. thumbup.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 25, 03:43)
O aš jau įkėliau savo konkursinį (blog'e paraše tom kurios nežino  mirksiukas.gif )...
Jau įpusėjau ir su sekančiu thumbup.gif , o ką jūs visos veikiate, jau kelios dienos ši tema tyluma tiktai.

Kaip visada thumbup.gif labai labai wub.gif

QUOTE(Eglu @ 2008 10 25, 13:50)

gražu thumbup.gif , o raidelė "Ž" kaip suprantu čia taip ir turi būti pasukta į priešingą pusę?

Atsakyti
Merginas ant zalios patrauke lotuliukas.gif

Linutukai, puiku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Eglu, sauniai pasidarbavai thumbup.gif Nuotrauka, gal ir mazoka. Bet juk nebegsi vienos didesnes uzsakinet mirksiukas.gif Man patiko atvirksitine "z" thumbup.gif
Atsakyti

ne, teismo nebus (to jau atsikandau) rolleyes.gif
Mane labai veza zalia pastariuoju laiku (pati dabar beveik pabaigiau labai zalia LO), ir cia taip tinka kadangi zalia simbolizuoja nauja gyvybe, mazo zmogucio augima, sveikata...tinka.
Kaip visada  labai labai 

aciu irmulia, siandien pasiziurejau is darbinio kompo i savo konkursini tai sh..atrodo spalvos, detaliu nesimato. Taigi grizus dar pasendinsiu uzuolaida kad naturaliau atrodytu, ir nufotkinsiu normalioj sviesoj visas kitas detales.

Eglu: papildyta...
maciau anoj temoj praseisi patarimu. Labiau tiktu pavadinimas kad butu staciakampiu 90' virs virsutinio nuotraukos kairio kampo. Kadangi abu zodziai prasideda su "M" tai naudok ta pacia raide pradet abu zodzius: viena per ploti foto, kita per ilgi. Pavadinimas labai grandiozinis ir nesiziuri kad taip toli nustumtas nuo nuotraukos.
Raides kryptis: tiktu jeigu sriftas butu vaikiskas ir zaismingas, ir raides pakreiptos, o dabar atrodo kad klaida. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 spalio 2008 - 18:52