QUOTE(relija @ 2008 10 21, 16:40)
Dar viena mintis iš mano galvos. Scrapukės blog'e ten kur balsuojam dabar yra toks sakinys, kuris surinko kol kas daugiausia balsų
Gauna prizą + skelbia naują temą + dalyvauja sekančiam konkurse (už ją balsuojama) (44%, 7 Votes)
Viskam pritariu, bet gal tegu laimėjusi kitame konkurse nedalyvauja, tik jei nori padaro šiaip darbą. Juk atrodo dėl to jau kažkada esam kalbėję.... Bent jau man taip atrodo logiškiausia... Tik dėl didesnių šansų kitoms
Psio, labanakt
Gauna prizą + skelbia naują temą + dalyvauja sekančiam konkurse (už ją balsuojama) (44%, 7 Votes)
Viskam pritariu, bet gal tegu laimėjusi kitame konkurse nedalyvauja, tik jei nori padaro šiaip darbą. Juk atrodo dėl to jau kažkada esam kalbėję.... Bent jau man taip atrodo logiškiausia... Tik dėl didesnių šansų kitoms
Psio, labanakt
taip pat ir mano logika man diktavo balsuojant Kazkada pradzioj gi buvo sutuacija kada lauramama laimejo 2x is eiles, o visos kada jom pasitaikys proga laimeti. Del to pakeitem taisykle kad uz temos skelbeja, nebalsuosime sekanciam konkurse. Si varianta kuris surinko daugiausiai balsu idejau todel kad...
Kitavertus, galbut dauguma buvo uz leidima balsavimui, kadangi jeigu tik viena mergina sudalyvavo, tai laimejo be balsavimo ir nepatyre "tikro konkurso" to zodzio prasme, laimejo be konkurencijos-nieks uz ja nebalsavo.
Tai ka darom? Galbut kelios "blogietes" ilindo i apklausa ir pastume rezultatus i nepageidautina krypty? Gal kuri is jusu nori uzsiimti apklausos atkurimu tik tarp musu ir suskaiciavus pateikti man rezultatus?