Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Aš praeitam konkurse balsavau už labiausiai mane "užkabinusį" darbelį... ax.gif Nors realiai tai aš esu "kaip ir iš gatvės", nes pati kol kas nedarau sb... g.gif
Bet iš tiesų, negi tai yra taip blogai? Aš kažkaip įsivaizdavau, kad tai viešas konkursas... Ir nei viena iš dalyvių manęs to neprašė daryti... lotuliukas.gif Aišku, jei prašinėtų savo artimųjų, tai jau tikrai būtų "neskanu", bet aš kažkaip nenoriu tuo tikėti schmoll.gif
Ir nemanau, Miglota, kad tau nėra šansų laimėti, nes tavo darbeliai, tiksliau LO, kiek mačiau, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

4u.gif

Ir Sanritos darbas man toks prie širdies wub.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad kalbames atvirai 4u.gif Tai nuima ytampa ir mazina nesusipratimus.

Ziurbuti, Miglotos darbai yra nuostabus ir viename konkurse jau buvo yvertintas thumbup.gif Bet neslepsiu zinau, kad sm egzistuoja toks dalykas, kaip prasinejimai prabalsuoti uz nuotrauka, rasinely ir t.t. Visi esam zmones ir turim silpnybiu. Bet as NORIU TIKETI musu ratelio padorumu, tad nusprendziau nesukti galvos del taisykliu irtiesiog dalyvauti tiek kiek man iseis.

Scrapuke, o as esu uz daug ir yvairiu konkursu 4u.gif Dar nedabar, bet ateityje, kuomet musu bus jau nebe burelis, o burys. Man scrapinimas visu pirma malonumas, jei tema manes neveza - reiskias neveza. Pas norveges maciau yra isradinguju klubas su savo uzduotimis. Jos skrepina pavyzdziui kavos filtra, darbelyje turi buti panaudojamas toletinis popierius ir pan. As noriu kad kiekviena jaustusi jaukiai ir patogiai musu temoje 4u.gif Man konfortas patinka thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 10 21, 07:35)
Dziaugiuosi, kad kalbames atvirai 4u.gif Tai nuima ytampa ir mazina nesusipratimus.

Scrapuke, o as esu uz daug ir yvairiu konkursu 4u.gif Dar nedabar, bet ateityje, kuomet musu bus jau nebe burelis, o burys. Man scrapinimas visu pirma malonumas, jei tema manes neveza - reiskias neveza. Pas norveges maciau yra isradinguju klubas su savo uzduotimis. Jos skrepina pavyzdziui kavos filtra, darbelyje turi buti panaudojamas toletinis popierius ir pan. As noriu kad kiekviena jaustusi jaukiai ir patogiai musu temoje 4u.gif Man konfortas patinka thumbup.gif  lotuliukas.gif

Tosk: konfortas man irgi svarbu, bet tiktai bendravime tarp musu scrapukiu--noreciau kad mes visos jaukiai jaustumes tarpusavy, nebutu nesusipratimu ar isizeidimo.
Atvirksciai, Konfortas temu pasiulimu ir apsiribojimas daryti tik tokius darbelius kur jum dabar daryt yra "patogu" -yra apsiribojimas tobulejimui--to nepageidauju.
Turbut pacios suvokiat, kad man bloga vis panaujinti, rengti konkursus uzima nemazai laiko. As 2X daugiau LO galeciau pagaminti jei neuzsiimciau blog'u. Bet mielai uzsiimu tuo kadangi noriu "pakabinti" kuo daugiau dalyviu ir ytikinti zmones kad scrapas ne tik mamulem.
Pazadu kad "crazy" temu neskelbsiu "mini albumam is kavos filtru" arba tuoletinio popieriaus naudojimu ant LO biggrin.gif
Bet tikrai pasiulysiu ivairoves: netipisku spalvu deriniu, scrapas pagal zurnalo reklamas, scrapas pagal kopijavima kitos scrapukes LO vadinama "scraplifting", scrapas pagal kieki nuotrauku ar elementu, scrapas pagal technika: stampavima, embosinima, siuvinejima, ir t.t
Teisingai sakai, kada SB LT paplis, atsiras atskiri SB forumai ir uzduotys tada galesite pasirinkti kas labiausiai domina, bet dabar nenoriu kad mano blogas taptu tik "mamuliu temos" --nenoriu kompromituoti kitu dalyvavima vardan keliu dalyviu kurios suinteresuotos scrapu tik vaikuciam.
Suprantama, tu domiesi tik tai kas atitinka tavo seimai ir albumai, as domuosi tai kas suinteresuotu platesnius interesus ir publika bendrai. Nieko cia nereikia asmenizuoti merginos 4u.gif Nedalyvavimas, tai rizika kuria priimu- absoliutiskai visiem nepatiks ir neytiks temos gi. Bet nors patenkinta blogu busiu kad pateikiu ivairoves ir sudominu daugiau skaitytoju kurie galbut susigundys irgi scrapu uzsiimti.
Taip kad konkursu taisykles nuo siol:
-Nauja tema skelbs konkurso nugaletoja, ir as karts nuo karto pasiulysiu antra varianta...balsuosime uz nauja tema apklausa tada.
-Darbeliu terminas: 3 savaites + 1 savaite balsavimui ir naujos temos pateikimui
-Balsuosime uz konkursinius apklausa anonimiskai--publikai "is gatves" ,balsavimas irgi bus prieinamas (tirai tikiu kad mes saziningos, suaugusios moterys -elgsimes etiskai ir neskambinesime ir nesiuntinesime draugu po bibliotekas kad uz mus balsuotu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 21, 17:24)
(tirai tikiu kad mes saziningos, suaugusios moterys -elgsimes etiskai ir neskambinesime ir nesiuntinesime draugu po bibliotekas kad uz mus balsuotu) 4u.gif

Tai kad bibliotekų nereikia lotuliukas.gif Aš pati galėčiau ramiai prabalsuoti iš kokių 30 kompiuterių blush2.gif Arba įsidėti į skype nuorodą į savo darbą, nurodydama pavadinimą rolleyes.gif Arba paprašyti, kad broliai įsidėtų biggrin.gif Pas juos po 100 kontaktų ten tupi (vienas chore dainuoja, kitas šiaip mokinys, tačiau valdyme dalyvauja rolleyes.gif )
Šiuo metu - viskas tvarkoje. Tačiau nesąžiningo žaidimo ateityje gali pasitaikyti... Apie save nekalbu, jei ką lotuliukas.gif Truputį per daug vargo, o ir ne tam scrapą daryčiau.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 10 21, 09:30)
Tai kad bibliotekų nereikia  lotuliukas.gif Aš pati galėčiau ramiai prabalsuoti iš kokių 30 kompiuterių  blush2.gif Arba įsidėti į skype nuorodą į savo darbą, nurodydama pavadinimą  rolleyes.gif Arba paprašyti, kad broliai įsidėtų biggrin.gif Pas juos po 100 kontaktų ten tupi (vienas chore dainuoja, kitas šiaip mokinys, tačiau valdyme dalyvauja  rolleyes.gif )
Šiuo metu - viskas tvarkoje. Tačiau nesąžiningo žaidimo ateityje gali pasitaikyti... Apie save nekalbu, jei ką  lotuliukas.gif Truputį per daug vargo, o ir ne tam scrapą daryčiau.

puikiai pasakei thumbup.gif gi ne tam scrapa darome. Kas is to kad laimime nesaziningai? koks jausmas kad laimimejome "uzprasytai" o ne savais sugebejimais?
Atsakyti
uzviriau kose, reikia srebt biggrin.gif maniau, kad gal ne vienai man uzkliuvo dabartine situacija, bet tikriausiai perdedu su savo kabinejimusi blush2.gif tiesiog man tai pasirode svarbu, noriu viska issiaiskinti, kad neliktu jokiu paliktu kabliuku.. scrapas man labai svarbus, as juo gyvenu, zmones, kuriuos per ji pazinau man labai brangus ir tikiuosi, kad ateityje galesim taip pat siltai ir betarpiskai bendrauti 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 21, 03:33)
Miglota, nepyk jei taip drysiu pasisakyt, manau tavo nedalyvavimas buvo labiau iš principo negu kad neradai kaip pateikti šia temą ax.gif  4u.gif

is dalies tu teisi, nes per ta savaite grizusi is LT bent kelis darbelius padariau, bet ta tema man nelipo, nors ir nebuvo sunki.. zinau, kad viskas imanoma, ir korkursui labai sunkia nusivylimo tema ana syki padariau, mano galva, puiku darba.. nes spirgejau, nes buvo idomu, o sikart pasidaviau savo emocijoms, principams ir nezinau ar del to laimejau ar pralaimejau smile.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 10 21, 10:02)
Aš praeitam konkurse balsavau už labiausiai mane "užkabinusį" darbelį... ax.gif Nors realiai tai aš esu "kaip ir iš gatvės", nes pati kol kas nedarau sb...   g.gif 
Bet iš tiesų, negi tai yra taip blogai? Aš kažkaip įsivaizdavau, kad tai viešas konkursas...   Ir nei viena iš dalyvių manęs to neprašė daryti...  lotuliukas.gif Aišku, jei prašinėtų savo artimųjų, tai jau tikrai būtų "neskanu", bet aš kažkaip nenoriu tuo tikėti  schmoll.gif
Ir nemanau, Miglota, kad tau nėra šansų laimėti, nes tavo darbeliai, tiksliau LO, kiek mačiau, tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu uz konplimentus mano darbams, labai malonu 4u.gif
jokiu budu nenorejau izeisti pasakydamas apie zmones is gatves, nesupraskit manes neteisingai.. tiesiog ne visi pasaliniai stebetojai ir balsuotojai yra scrapo gerbejai ir myletojai mirksiukas.gif
be to darbus darau ne del prizu, nes bent jau kol kas turiu visas galimybes isigyti visko, ko man reikia.. o komplimentus medziojuosi darydama nekonkursinius darbus, jie labai paglosto sirdele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 21 spalio 2008 - 17:50
Užvirus šiai diskusijai ir aš pagalvojau kokia gi mano nuomonė šiuo klausimu....
Taigi aš pritariu tam, kas po visų pasisakymų buvo Scrapukės suformuluota.
O apie savo dalyvavimą konkurse supratau, kad: šie namai, kuriuos sukūrėme su merginomis man brangūs... Aš esu ekspresyvaus ir karšto būdo, plius kovodama visada stengiuosi nugalėti...nesvarbu kokioje sferoje. Taigi, pagaliau supratau, kodėl man niekaip nesigauna sudalyvauti konkursuose bei apskritai po pirmojo scrap darbo labai sunkiai kyla rankos ką nors daryti.
Nuo šiol stengsiuosi daryti darbus pagal visas paskelbtas temas, tik nedalyvausiu konkurse, tiesiog pateiksiu juos čia.
Aš kaip ir Tosk esu už atvirumą bei ramybę, taigi pasakiau atvirai ir labai tuo džiaugiuosi mirksiukas.gif

va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 21 spalio 2008 - 19:48
Karts nuo karto reikia issakyti kas ant dusuos, ir tikrai nebutina kad visos pritartu kazkieno nors nuomonei 4u.gif Scrapuke tu esi blogo seimininke, tad tavo ir taisykles. Ir pasakiau tiesiog, kodel nedalyvavau ir aplamai kaip ziuriu y tai. Man patinka komfortas ir nebutinai tai turi patikti kitoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada jau ir aš parašysiu.
Kelis kartus esu surinkusi savo pasisakymą, bet ... viešai taip ir neišdrįsdavau paskelbti.
Visus konkursus stebiu, dalyvauju ir labai dėl jų pergyvenu.
Net MB žino, tomis dienomis vaikštau kaip trenkta.
Ir žinot, dar labiau pergyvenu, kai išrinkta pirma vieta man g.gif netikėta.
Ar aš nieko nesuprantu, ar ...
Prabalsuoju už darbelį, o jis net į trejetuką neįeina ...
Sutinku su Miglota, prieš paskutinį kartą, prisipažinsiu ir mano principai užvirė ... jei nepataikau nei savo darbais, nei savo balsais i konkursą - pagalvojau - nu ir nereikia ...
Bet po labai teisingo Scrapukės laiško ... mano mąstyme kai kas pasikeitė:
Scrapukė davė patarimą: (gal kam padės)
Daryk darbelį ne konkursui, o sau ... tik sau ir savo šeimai (tada jis bus nuoširdus) - visada darydavau, mąstydama ar scraperėms patiks doh.gif

Dabar dalyvausiu būtina, nes man patinka pats procesas, o dėl balsavimo sakiau sau stipriai nereguot ... juk visų skoniai skirtingi ...

Nepykit už mano mintis.
Tikrai labai didžiuojuos, kad toks klubas yra ir turiu su kuom savo darbais pasidalinti.
Tik matau ir labai dėl to pergyvenu, kad besidarbuojančių ratas mažėja, darbelių neberodo ar nebedaro ...
Tikrai gaila verysad.gif
Atsakyti
merginos, uz sita atviruma jus galima isimyleti wub.gif ,

as tai net nezinau ka pasakyti blush2.gif siaip tai nelabai ir susimasciau apie tuos konkursus, visada stengiuosi sudalyvauti, bet nevisada mintys atkeliauja, daznai sumastau ka nors paskutine minute ir puse nakties darbuotis galiu, siaip man patinka mintis apie kelis pasirinkimo varijantus, bet jai bus tik vienas, manau kad irgi gerai, kartais tema manes neuzkabina ir as pamastau ar verta lipti per save ir daryti, bet is kitos puses, tai savo jegu isbandymas, tik man kartais nutinka, kad nepasitikejimas savim pakisa man koja blush2.gif

o del balsavimo, tai zinoma visko dar gali buti, visur atsiranda nesaziningu zmoniu, bet jai rimtai as visai del to nesijaudinu, kaskodel manau, kad nenutiks tokie dalykai, as optimiste bigsmile.gif
besidarbuojančių ratas mažėja, darbelių neberodo ar nebedaro ...
nu negali buti g.gif , man kaip tik atrodo kad darbeliu daugeja, na sitas konkursas tai nekalbu, supasavo visos kas tik galejo, bet siaip tai ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 21 spalio 2008 - 21:34
Dar viena mintis iš mano galvos. Scrapukės blog'e ten kur balsuojam dabar yra toks sakinys, kuris surinko kol kas daugiausia balsų
Gauna prizą + skelbia naują temą + dalyvauja sekančiam konkurse (už ją balsuojama) (44%, 7 Votes)
Viskam pritariu, bet gal tegu laimėjusi kitame konkurse nedalyvauja, tik jei nori padaro šiaip darbą. Juk atrodo dėl to jau kažkada esam kalbėję.... Bent jau man taip atrodo logiškiausia... Tik dėl didesnių šansų kitoms mirksiukas.gif
Psio, labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sanrita tikrai nemazeja, juk pries kelius puslapius 3darbeliai pasirode, merginos ir atvirukus gamino 4u.gif

Relija as ir nubalsavau, uz varianta, kuris duotu laimetoju yvairove. Bet merginos balsuoja ir atrodo mano kitaip nei mudvi mirksiukas.gif
Atsakyti