Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Miglota @ 2008 12 07, 11:47)
saunuole, kad pabaigei, as irgi turejau pradeta darbeli, kuris gulejo gerus 3 menesius ir akis bade, bet viena diena atsisedau ir prisiverciau pabaigt, saunuole  drinks_cheers.gif

kokia faina O raidele, tik nesakyk, kad karpei pati ta ratuka  bigsmile.gif ir nuotrauks fainiai sudeliojai, atrodo kad artejau Redule ir tuoj issoks is lapo  thumbup.gif  nesupratau tik kodel dviratis is didziosios, bet cia smulkmena  blush2.gif ir dar gal buciau apatini ir virsutini popieriukus sukeitus vietom, nes virsutinis sunkesnis ir tamsesns tad ant jo baltos raides geriau matytusi  mirksiukas.gif  nesusilaikiau   blush2.gif 
aciu ax.gif ir gerai kad nesusilaikiai mirksiukas.gif
zinai tel tos d raides tai ir pati nezinau kodel ji didzioji lotuliukas.gif , bet dabar supratau kas man tame darbe vis ne taip buvo doh.gif , kaip tik pasakiai kad sukeisti tuos popierius is karto dasilo kas jame man nekibo, vis ta pavadinima deliojau virsuje, jis ten geriau matesi, bet vis atrode, kad visai prispausiu Reda doh.gif , nu bet jau tiek to, taip sakant yra kaip yra biggrin.gif , o tas ratukas tai lengvai prasisukau blush2.gif , per meeta pas Agnuze, pakankinau Justess zaisliuka ir prisikarpiau visokiu turtu blush2.gif , tai ten yra "O" didziosios ir snaiges darinys tongue.gif ,
ir dar, dabar zinau ko man dar labai reikia nusipirkti doh.gif , tai tu kliju kaip rasiklije, na smulkiom detalem klijuoti, ir butinai reikia to Adhesive Remover doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 07 gruodžio 2008 - 12:09
Nezaidziu, sveika prisijungus 4u.gif Gera pradzia 4u.gif

Linutuke, labai siltas darbelis, man patiko wub.gif Na jei dar tuos popierelius butum sukeitus, tai butu fantastiskas blush2.gif Labai patiko uzrasymas bigsmile.gif
Atsakyti
LINUTUKAI: sutinku su Miglota, geriau butu apmainyti spalvas kad tamsesnis fonas butu apacioj kadangi sunkiau atrodo ir slegia zemyn, bet....man nelabai maiso tai mirksiukas.gif
Mano patarimas kaip pagerinti si LO: Baltas pavadinimas nelabai matomas, balnkus toks. Idomiau butu jei butu pavadinimas melyna spalva, tokia kaip Redos aprangoj. Tai butu akcento spalva...manau kad tiktu mirksiukas.gif , jei ne melyna, tai raudona, bet.... balta, net apvedziota dingsta fone ax.gif
Atsakyti
Nezaidziu - sveika prisijungus drinks_cheers.gif

Linutuk, tvarkingas, dailus ir gražus darbelis... Mano akys neišlavintos dar, tai man niekas neužkliuvo ax.gif
Atsakyti
"Maaaano dviiiiratukas...." biggrin.gif Kaip tas ponas O. dainuoja biggrin.gif
Sveikinu su pabaigtuvėm, Linutuk thumbup.gif Labai gerą išeitį radai. thumb_yello.gif Kol dar nebuvau perskaičius kitų merginų komentarus, tai norėjau rašyt, kad labai labai patiko "O" rato forma! Ir kad pavadinimą norėtųsi nuspalvinti. Na matai, kai tą patį pagalvoja ne viena galva, reiškia, reikia paklusti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 12 08, 15:33)
"Maaaano dviiiiratukas...."  biggrin.gif  Kaip tas ponas O. dainuoja  biggrin.gif
Sveikinu su pabaigtuvėm, Linutuk  thumbup.gif  Labai gerą išeitį radai.  thumb_yello.gif  Kol dar nebuvau perskaičius kitų merginų komentarus, tai norėjau rašyt, kad labai labai patiko "O" rato forma! Ir kad pavadinimą norėtųsi nuspalvinti. Na matai, kai tą patį pagalvoja ne viena galva, reiškia, reikia paklusti.  biggrin.gif
brrrrrr net nupurte, Mb jau trecia diena ersina mane su ta daina doh.gif doh.gif doh.gif , dar ir panas pakurste, laksto po namus ir plesauja, maaaanooo dviiiiraaatuuukaaas, nieeekaaaaad neeeesustoooja ......, zinai kaip ziauru doh.gif ir dar tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , galiu neatlaikyti rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip jums šis kalėdinis "tagiukas"? Ne mano, bet idėja aktuali (ir žavi). smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Atleiskit, kad isibroviau i jusu temele, bet radau viena puslapiuka, tad manau, kad gal ir jums bus idomu akytes paganyti blush2.gif nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana_: 09 gruodžio 2008 - 16:25
QUOTE(Ragana_ @ 2008 12 09, 15:24)
Sveikos mergaites 4u.gif
Atleiskit, kad isibroviau i jusu temele, bet radau viena puslapiuka, tad manau, kad gal ir jums bus idomu akytes paganyti  blush2.gif  nuoroda

si parduotuve jau yra pirmam puslapyje, bet vis tiek aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 09, 16:37)
si parduotuve jau yra pirmam puslapyje, bet vis tiek aciu  mirksiukas.gif

doh.gif atsiprasau labai, skubejau, tai net nepaziurejau pirmojo jusu puslapiuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 12 09, 15:52)
doh.gif  atsiprasau labai, skubejau, tai net nepaziurejau pirmojo  jusu puslapiuko  blush2.gif

viskas gerai, tikriausiai ne visos buvo radusios kelia iki galerijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 12 09, 13:55)
Kaip jums šis kalėdinis "tagiukas"? Ne mano, bet idėja aktuali (ir žavi).  smile.gif

Man tai super thumbup.gif Norėčiau visai tokį gaut - garantuotai nuotaiką pakeltų, kada tik pažiūrėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 09 gruodžio 2008 - 17:53