QUOTE(Miglota @ 2008 12 07, 11:47)
saunuole, kad pabaigei, as irgi turejau pradeta darbeli, kuris gulejo gerus 3 menesius ir akis bade, bet viena diena atsisedau ir prisiverciau pabaigt, saunuole
kokia faina O raidele, tik nesakyk, kad karpei pati ta ratuka ir nuotrauks fainiai sudeliojai, atrodo kad artejau Redule ir tuoj issoks is lapo nesupratau tik kodel dviratis is didziosios, bet cia smulkmena ir dar gal buciau apatini ir virsutini popieriukus sukeitus vietom, nes virsutinis sunkesnis ir tamsesns tad ant jo baltos raides geriau matytusi nesusilaikiau
aciu ir gerai kad nesusilaikiai kokia faina O raidele, tik nesakyk, kad karpei pati ta ratuka ir nuotrauks fainiai sudeliojai, atrodo kad artejau Redule ir tuoj issoks is lapo nesupratau tik kodel dviratis is didziosios, bet cia smulkmena ir dar gal buciau apatini ir virsutini popieriukus sukeitus vietom, nes virsutinis sunkesnis ir tamsesns tad ant jo baltos raides geriau matytusi nesusilaikiau
zinai tel tos d raides tai ir pati nezinau kodel ji didzioji , bet dabar supratau kas man tame darbe vis ne taip buvo , kaip tik pasakiai kad sukeisti tuos popierius is karto dasilo kas jame man nekibo, vis ta pavadinima deliojau virsuje, jis ten geriau matesi, bet vis atrode, kad visai prispausiu Reda , nu bet jau tiek to, taip sakant yra kaip yra , o tas ratukas tai lengvai prasisukau , per meeta pas Agnuze, pakankinau Justess zaisliuka ir prisikarpiau visokiu turtu , tai ten yra "O" didziosios ir snaiges darinys ,
ir dar, dabar zinau ko man dar labai reikia nusipirkti , tai tu kliju kaip rasiklije, na smulkiom detalem klijuoti, ir butinai reikia to Adhesive Remover