sveika prisijungus, fainas nikas
darba imesk i fotki ar i photobucket pirmiausia, tada cia
QUOTE(Miglota @ 2008 12 06, 00:42)
sveika prisijungus, fainas nikas
aciu, taip ir padariau stai --
vistiek nerodo, ar ne? dedu nuoroda --
http://public.fotki....5122008113.html
Bandziau ikelti, bet su fotki as nepratus . Photobucket buna ""Image Code" tai ta koda kopijavus ikeldama paspaudus IMG rodo nuotrauka, o fotki bandziau kopijuoti ta nuoroda ir ideti tarp IMG...nesigavo
Sveika, senai nematyta ...palikau komentara az, OK
Sveika, senai nematyta ...palikau komentara az, OK
Merginos, rekomenduoju foto (tiek iš kompo, tiek iš neto) kelti per www.radikal.ru - toks patogus dalykas aš jį atradau kitame forume (parekomendavo) ir nuo to laiko juo ir naudojuosi
Jei bus kas neaišku kaip kas, tai klauskit
Jei bus kas neaišku kaip kas, tai klauskit
na as truputy atsilieku nuo kurso, bet dideliausi sveikinimai Loriete su pirmaja vieta, ir ydomia tema,,, ji labai tinkama siuo sventiniu laikotarpiu...
Papildyta:
nezaidziu sveika prisijungus, smagu stebeti, kad scrapinanciu ratas parciai gauseja
o tavo darbelis tikrai labai siltas, tie kringeliukai labai mieli, ranka piesei?
Papildyta:
nezaidziu sveika prisijungus, smagu stebeti, kad scrapinanciu ratas parciai gauseja
o tavo darbelis tikrai labai siltas, tie kringeliukai labai mieli, ranka piesei?
Nezaidziu sveika prisijungusi Kaip aš džiaugiuosi, kad dar viena pakliuvo į mūsų karalystę
O,nauju veidu arsirado. nezaidziu,sveika prisijungus. Su pirmu darbeliu
Nezaidziu sveika prisijungus fainas darbelis..ten tikriaus ranka piesti kringeliukai, liux atrodo
as irgi katik cia prisijungiau..
as irgi katik cia prisijungiau..
Naujokeles sveikos prisijungusios Saunus prisistatymo darbeliai
P.S. Nezaidziu, o kokios tautybes tb? Smalsu
labas vakaras
aciu uz silta priemima
aha, teisingai spejat, kad "kringeliukai" ranka piesti kazko truko, tai ranka papeckiojau bet nebepatinka man jis... o siandien parduotuvej buvau, tiek visokiu groziu, bet atrodo, kad be kokio £100 net neverta ten eiti kai visko daug, tai net nezinai, ka pirkti - visko norisi
Papildyta:
pakistanietis
aciu uz silta priemima
aha, teisingai spejat, kad "kringeliukai" ranka piesti kazko truko, tai ranka papeckiojau bet nebepatinka man jis... o siandien parduotuvej buvau, tiek visokiu groziu, bet atrodo, kad be kokio £100 net neverta ten eiti kai visko daug, tai net nezinai, ka pirkti - visko norisi
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 12 06, 19:36)
pakistanietis
nezaidziu sveika prisijungus, tavo nikas , ir pradzia labai nebloga , darbuokis toliau, o su tais apsipirkimais atsargiau , gali MB i bankrota yvaryti
o as pagaliau pabaigiau , jau taip uzsigulejas jis pas mane buvo , tikriausiai jau visos esat mate, bet pasirodysiu kaip pabaigiau ,
nu bet siandien tokia dienele, kad fotkinau gal 10 kartu yvairiomis pozomis, geriausia ka sugebejau su savo muiline ispesti, rodau jums
o as pagaliau pabaigiau , jau taip uzsigulejas jis pas mane buvo , tikriausiai jau visos esat mate, bet pasirodysiu kaip pabaigiau ,
nu bet siandien tokia dienele, kad fotkinau gal 10 kartu yvairiomis pozomis, geriausia ka sugebejau su savo muiline ispesti, rodau jums
saunuole, kad pabaigei, as irgi turejau pradeta darbeli, kuris gulejo gerus 3 menesius ir akis bade, bet viena diena atsisedau ir prisiverciau pabaigt, saunuole
kokia faina O raidele, tik nesakyk, kad karpei pati ta ratuka ir nuotrauks fainiai sudeliojai, atrodo kad artejau Redule ir tuoj issoks is lapo nesupratau tik kodel dviratis is didziosios, bet cia smulkmena ir dar gal buciau apatini ir virsutini popieriukus sukeitus vietom, nes virsutinis sunkesnis ir tamsesns tad ant jo baltos raides geriau matytusi nesusilaikiau
kokia faina O raidele, tik nesakyk, kad karpei pati ta ratuka ir nuotrauks fainiai sudeliojai, atrodo kad artejau Redule ir tuoj issoks is lapo nesupratau tik kodel dviratis is didziosios, bet cia smulkmena ir dar gal buciau apatini ir virsutini popieriukus sukeitus vietom, nes virsutinis sunkesnis ir tamsesns tad ant jo baltos raides geriau matytusi nesusilaikiau