Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

sveika prisijungus, fainas nikas thumbup.gif

darba imesk i fotki ar i photobucket pirmiausia, tada cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 06, 00:42)
sveika prisijungus, fainas nikas  thumbup.gif

darba imesk i fotki ar i photobucket pirmiausia, tada cia  mirksiukas.gif

aciu, taip ir padariau ax.gif stai --

user posted image

vistiek nerodo, ar ne? g.gif dedu nuoroda --
http://public.fotki....5122008113.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 gruodžio 2008 - 04:23
Bandziau ikelti, bet su fotki as nepratus ax.gif . Photobucket buna ""Image Code" tai ta koda kopijavus ikeldama paspaudus IMG rodo nuotrauka, o fotki bandziau kopijuoti ta nuoroda ir ideti tarp IMG...nesigavo g.gif
Sveika, senai nematyta mirksiukas.gif ...palikau komentara az, OK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 gruodžio 2008 - 02:25
Merginos, rekomenduoju foto (tiek iš kompo, tiek iš neto) kelti per www.radikal.ru - toks patogus dalykas thumbup.gif aš jį atradau kitame forume (parekomendavo) ir nuo to laiko juo ir naudojuosi thumbup.gif mirksiukas.gif
Jei bus kas neaišku kaip kas, tai klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
na as truputy atsilieku nuo kurso, bet dideliausi sveikinimai Loriete su pirmaja vieta, ir ydomia tema,,, ji labai tinkama siuo sventiniu laikotarpiu...
Papildyta:
nezaidziu sveika prisijungus, smagu stebeti, kad scrapinanciu ratas parciai gauseja thumbup.gif

o tavo darbelis tikrai labai siltas, tie kringeliukai labai mieli, ranka piesei? bigsmile.gif

Atsakyti
Nezaidziu sveika prisijungusi 4u.gif Kaip aš džiaugiuosi, kad dar viena pakliuvo į mūsų karalystę lotuliukas.gif
Atsakyti
O,nauju veidu arsirado. nezaidziu,sveika prisijungus. Su pirmu darbeliu 4u.gif
Atsakyti
Nezaidziu sveika prisijungus 4u.gif fainas darbelis..ten tikriaus ranka piesti kringeliukai, liux atrodo thumbup.gif
as irgi katik cia prisijungiau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujokeles sveikos prisijungusios 4u.gif Saunus prisistatymo darbeliai thumbup.gif

P.S. Nezaidziu, o kokios tautybes tb? Smalsu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 06 gruodžio 2008 - 20:38
labas vakaras smile.gif

aciu uz silta priemima 4u.gif
aha, teisingai spejat, kad "kringeliukai" ranka piesti biggrin.gif kazko truko, tai ranka papeckiojau biggrin.gif bet nebepatinka man jis... o siandien parduotuvej buvau, tiek visokiu groziu, bet atrodo, kad be kokio £100 net neverta ten eiti doh.gif kai visko daug, tai net nezinai, ka pirkti - visko norisi bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 12 06, 19:36)
P.S. Nezaidziu, o kokios tautybes tb? Smalsu ax.gif

pakistanietis smile.gif
Atsakyti
nezaidziu sveika prisijungus, tavo nikas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ir pradzia labai nebloga mirksiukas.gif , darbuokis toliau, o su tais apsipirkimais atsargiau tongue.gif , gali MB i bankrota yvaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o as pagaliau pabaigiau blush2.gif , jau taip uzsigulejas jis pas mane buvo rolleyes.gif , tikriausiai jau visos esat mate, bet pasirodysiu kaip pabaigiau smile.gif ,
nu bet siandien tokia dienele, kad fotkinau gal 10 kartu yvairiomis pozomis, geriausia ka sugebejau su savo muiline ispesti, rodau jums 4u.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
saunuole, kad pabaigei, as irgi turejau pradeta darbeli, kuris gulejo gerus 3 menesius ir akis bade, bet viena diena atsisedau ir prisiverciau pabaigt, saunuole drinks_cheers.gif

kokia faina O raidele, tik nesakyk, kad karpei pati ta ratuka bigsmile.gif ir nuotrauks fainiai sudeliojai, atrodo kad artejau Redule ir tuoj issoks is lapo thumbup.gif nesupratau tik kodel dviratis is didziosios, bet cia smulkmena blush2.gif ir dar gal buciau apatini ir virsutini popieriukus sukeitus vietom, nes virsutinis sunkesnis ir tamsesns tad ant jo baltos raides geriau matytusi mirksiukas.gif nesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti