Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

o geriausiai kai laiko nera ir reikia skubiai, pvz. kai maze miega lotuliukas.gif tuomet neturiu laiko ilgiems galvojimams darau taip kaip jauciu blush2.gif

drinks_cheers.gif auksiniai zodziai...tokie "nepersistengti" darbeliai yra graziausi ir "svieziausi". Man taip pat buna jeigu nuotrauka labai brangi ir bijau suklysti bandydama ka nerealaus padaryti, visad galutinis rezultatas man atrodo kad perdetas ir kad persistengiau. O kai sau leidziu suklysti, tos kurybines klaidos kaip tik duoda daugiau zavumo darbeliui, ir greit deliodama veiki pagal nuojauta...toki geriausi Lo gaunasi thumbup.gif

Del konkurso:
apklausa uzsidarys rytoj (12-4) , 24 val.
Tiktai....si karta pasuoju antrai temai (anksciau minejau kad idomiau konkursai kai karts nuo karto nera tu pasirinkimu o teks labiau galva pakrapstyt g.gif ) igyvendinant nugaletojos parinkta tema. Pasitikiu musu nugaletoja rytojaus, kad parinks gera tema, ir pasiduodu jos pasirinkimui--padarysiu bent kokia parinkta tema...manau ir kitos taip pat mirksiukas.gif

Ir dar...turiu atlikti viena SWAP reikaliuka...bet jau kelios val kaip prie yahoo negaliu prisijungti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 03 gruodžio 2008 - 22:12
Josephin, tu saunuole 4u.gif Man labai patiko paskutinis darbelis wub.gif

Scrapuke, vat dabar tai bijau laimeti scare.gif as juk naujokas cia, visai nezinau ka reiketu daryti, kaip sugalvoti, kokios temos jau buvo, kokios ne... zodziu esu ziauriai pasimetus blink.gif na bet tikiuosi dar rezultatai pasikeis, ir nereikes man to galvos skausmo unsure.gif

Nors siaip esu nepaprastai fantastiskai nustebinta tokio balsu skaiciaus bigsmile.gif nu tikrai netikejau, kad mano darbelis taip patiks blush2.gif Aciu uz ivertinimus visoms mergaitems 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Scrapuke, vat dabar tai bijau laimeti  as juk naujokas cia, visai nezinau ka reiketu daryti, kaip sugalvoti, kokios temos jau buvo, kokios ne... zodziu esu ziauriai pasimetus  na bet tikiuosi dar rezultatai pasikeis, ir nereikes man to galvos skausmo 

Ne baime ar galvos skausmas o privilegija nauja tema isrinkti mirksiukas.gif
Jei nori paziureti kokios temos jau buvo, nuejus i blog'a, desinej kategorijose yra paskutine "Uzduotys"--> tenai matysi ka jau dareme.
O pasirinkti gali bent ka: konkrecia tema apie kokia minti, zmogu, vieta, daikta, rutinas, vaikyste, arba pagal Page Maps schema, arba sakykim pagal kokia spalva (pavyz kad pagrnde turetu but naudojama geltona), arba pagal kieki rastuotu popieriu, arba pagal viena zodi kaip daro OLW blogas (dabar ten sventinis zodis "Stebuklas" Miracle...galim ir toki pasirinkti paqziuret kaip mes visos igyvendinsim tai salia kitu scraperiu mirksiukas.gif ).
Vz, rinkis, kitos gal irgi duos patarimu, bet as pasiruosus scrapint ka issirinksit pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2008 12 04, 12:05)
Josephin, tu saunuole  4u.gif Man labai patiko paskutinis darbelis  wub.gif

Scrapuke, vat dabar tai bijau laimeti  scare.gif as juk naujokas cia, visai nezinau ka reiketu daryti, kaip sugalvoti, kokios temos jau buvo, kokios ne... zodziu esu ziauriai pasimetus  blink.gif na bet tikiuosi dar rezultatai pasikeis, ir nereikes man to galvos skausmo  unsure.gif

Nors siaip esu nepaprastai fantastiskai nustebinta tokio balsu skaiciaus  bigsmile.gif nu tikrai netikejau, kad mano darbelis taip patiks  blush2.gif Aciu uz ivertinimus visoms mergaitems  4u.gif  4u.gif

aciu labai blush2.gif

mergytes o kur cia galima paziureti jusu darbus ir prabalsuoti..gal ir as noreciau dalyvaut kokiam konkurse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2008 12 04, 13:35)
aciu labai blush2.gif

mergytes o kur cia galima paziureti jusu darbus ir prabalsuoti..gal ir as noreciau dalyvaut kokiam konkurse ax.gif

skrapukes parase yra nuroda i jos bloga, ten ir vyksta konkursas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2008 12 04, 15:35)

www.scrapmanija.com
Atsakyti
sveika prisijungus Josephin, , cia tikrai gera ir jauku, pati esu dar naujoke scrapinime, bet cia jauciuosi kaip namuose...

aciu visoms uz jaukuma ax.gif

Aciu Scrap8 ir Josephin, uz komentarus paliktus mano bloge 4u.gif

atsakymas relija...O tu ilgai jau darai scrap darbus? Ir šiaip gal esi įgyjusi kokių meno sryties specialybių???

scrapinu su priemonem pora savaiciu... o apie priemones scrapui suzinojau tik pas jus temoj blush2.gif

o pirmieji mano daryti scrapai cia: http://picasaweb.goo...nyte/Scrapping#

o siaip tai pries pora metu baigiau kostiumo dizaina VDA 4u.gif , dirbau kojiniu dizaiere, o dabar auginu vaikucius ir atradau scrapa blush2.gif tokia mano istorija...
Atsakyti
Niu, Loriete, nulėkiau į tinklaraštį, tai jau nebe drebėk, o pradėk galvoti, bo jau atsiplėšei nuo kito darbelio bigsmile.gif

Lawrute, ačiū už atsakymą, man kažkaip pasirodė, kad esi ragavusi mokslų biggrin.gif , taigi smagu, kad nuojauta dar veikia lotuliukas.gif
Darbus apžiūrėjau - šaunuolė mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Scrapuke, o aš neradau kitų mūsų konkursų unsure.gif Tik paskutinį pateikė, kai nuėjau į "Užduotys" .....
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 12 04, 19:20)
Scrapuke, o aš neradau kitų mūsų konkursų  unsure.gif Tik paskutinį pateikė, kai nuėjau į "Užduotys" .....

as uz skrepuke pasireiksiu nuvaziavus i apacia yra toks Previous Entries ta paspaudi ir patenki i pries paskutini konkursini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 04, 15:25)
Ne baime ar galvos skausmas o privilegija nauja tema isrinkti

Aciu tau uz viska 4u.gif 4u.gif

QUOTE(relija @ 2008 12 04, 20:20)
Niu, Loriete, nulėkiau į tinklaraštį, tai jau nebe drebėk, o pradėk galvoti, bo jau atsiplėšei nuo kito darbelio  bigsmile.gif

Tai jau tikrai kad laikas susigriebti ir pradeti galvoti... ax.gif ka cia jums sumascius ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriete: 04 gruodžio 2008 - 22:50
Sveikinu Loriete su konkurso laimejimu...fainuoliskas darbelis first.gif
* jau turiu ir tema...uz keliu valandu ikelsiu, bet duosiu truputi info...isivaizduokit snaiges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 05, 00:21)
Sveikinu Loriete su konkurso laimejimu...fainuoliskas darbelis first.gif

ACIU ACIU ACIU aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti