Labai puikūs parodyti darbeliai
Josephin, man patiko tavo LO Įdomu bus pamatyt daugiau tavo darbų šioje temoje
remini, labai dailios atvirutės Dar nepadėkojau Tau už atvirutes, skirtas parduotuvėlei Vakar gavau jas iš A Lua, tai iškart padėjau į parodinių darbelių lentyną
QUOTE(justess22 @ 2008 12 03, 10:40)
remini, labai dailios atvirutės Dar nepadėkojau Tau už atvirutes, skirtas parduotuvėlei Vakar gavau jas iš A Lua, tai iškart padėjau į parodinių darbelių lentyną
į sveikatėlę kai jau nebeturėsiu kur dėt, dar duosiu
Josephin, ten pati piešei tą fėją ar koks štampukas?
QUOTE(remini @ 2008 12 03, 09:43)
į sveikatėlę kai jau nebeturėsiu kur dėt, dar duosiu
stampukas
QUOTE(Josephin @ 2008 12 03, 10:45)
stampukas
taip ir pagalvojau
mano dabar artimiausiuose planuose prisipirkti štampukų
QUOTE(justess22 @ 2008 12 03, 09:40)
Justess, tai tu vis dar parduotuvej
QUOTE(Miglota @ 2008 12 03, 12:21)
Justess, tai tu vis dar parduotuvej
nea, bet dar vis užsuku pro šalį eidama Vakar net 2 kartus buvau užėjus
Remini: atvirutes
Josephin: soriukas du kartus ta pati parasiau, mat vakar niekaip neissiunte man, dave "time out error", o si ryta, stebuklingai abu postai atsirado.
Grazi feja
Josephin: soriukas du kartus ta pati parasiau, mat vakar niekaip neissiunte man, dave "time out error", o si ryta, stebuklingai abu postai atsirado.
Grazi feja
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 03, 14:33)
Remini: atvirutes
Grazi feja
Grazi feja
aciu uz pagyrimus..ale man stampu niekada negana..tiksliau crfatu apskritai niekda negana..jau MB sako..tu pasiziurek ka tu turi pries perkant..(lyg as nezinociau )..ot vyrams neduota suprast tokio dalyko..
tiesa, mazge mano isluzo po pusryciu tai as puoliau daryti to virselio ir padirbau ot geras vaikas..dave mamai issiliet nius ivertinkit
Lawrute, nu super tavo albumėlis ir šiaip visi darbai tikrai faini faini
O tu ilgai jau darai scrap darbus? Ir šiaip gal esi įgyjusi kokių meno sryties specialybių???
Remini, šaunuolė, tavo atvirukai kaip visada labai saviti ir įdomūs
Josephin, na ir tu nustebinai , tikrai faini darbai . Man labai patiko, kad kaspinėlius prisegi su "krokodilu" Pas mane trijų dydžių namie voliojasi, o va niekaip neužkliuvo už rankos LO ar atvirukus darant. Dabar tikrai panaudosiu
Apskritai, sveikinu naujai prisijungusias Smagu, kai merginos prisistato su darbais iš karto, tada labai greit galima rasti bendrą kalbą
Sveikos prisijungusios
O tu ilgai jau darai scrap darbus? Ir šiaip gal esi įgyjusi kokių meno sryties specialybių???
Remini, šaunuolė, tavo atvirukai kaip visada labai saviti ir įdomūs
Josephin, na ir tu nustebinai , tikrai faini darbai . Man labai patiko, kad kaspinėlius prisegi su "krokodilu" Pas mane trijų dydžių namie voliojasi, o va niekaip neužkliuvo už rankos LO ar atvirukus darant. Dabar tikrai panaudosiu
Apskritai, sveikinu naujai prisijungusias Smagu, kai merginos prisistato su darbais iš karto, tada labai greit galima rasti bendrą kalbą
Sveikos prisijungusios
kiek groziu pridaryta
Remini atvirutes kaip visada ,panasu, kad jau atradai sau miela stiliu
Josephin faini darbai toks yspudis kad juos tau daryti super lengva, nu kad as taip sugebeciau atsipalaiduoti dirbant, visada galvoju ar taip bus gerai? o spalvos cia tiks?, o koki pavadinima parasyti? ir taip be pabaigos
jauciu lyg kaska pamirsus buciau , nu gal ir nieko
Remini atvirutes kaip visada ,panasu, kad jau atradai sau miela stiliu
Josephin faini darbai toks yspudis kad juos tau daryti super lengva, nu kad as taip sugebeciau atsipalaiduoti dirbant, visada galvoju ar taip bus gerai? o spalvos cia tiks?, o koki pavadinima parasyti? ir taip be pabaigos
QUOTE(Josephin @ 2008 12 03, 15:37)
tiesa, mazge mano isluzo po pusryciu tai as puoliau daryti to virselio ir padirbau ot geras vaikas..dave mamai issiliet nius ivertinkit
Sveikinu prisijungus
man sitas paskutinysis labai spalvos visos gerai atrodo
QUOTE(relija @ 2008 12 03, 15:22)
Josephin[/b], na ir tu nustebinai , tikrai faini darbai . Man labai patiko, kad kaspinėlius prisegi su "krokodilu" Pas mane trijų dydžių namie voliojasi, o va niekaip neužkliuvo už rankos LO ar atvirukus darant. Dabar tikrai panaudosiu
Sveikos prisijungusios
aciu uz komplimentus o kad su krokodilu prisegu..tai askazkur zurnale pamaciau, uzkibo veza, todel kad greit..tai ir segioju kur papuola
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 03, 18:06)
niu siaip..man nesunku.veza..ir stengiuos nesiknist prie vieno kampo..nes paskui nusidarau...zodz..kuo labiau stengiuos..tuo blogiau gaunas o geriausiai kai laiko nera ir reikia skubiai, pvz. kai maze miega tuomet neturiu laiko ilgiems galvojimams darau taip kaip jauciu
QUOTE(Agneja @ 2008 12 03, 18:17)
aciu labai..