Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Labai puikūs parodyti darbeliai thumbup.gif

Josephin, man patiko tavo LO 4u.gif Įdomu bus pamatyt daugiau tavo darbų šioje temoje thumbup.gif

remini, labai dailios atvirutės wub.gif Dar nepadėkojau Tau už atvirutes, skirtas parduotuvėlei blush2.gif Vakar gavau jas iš A Lua, tai iškart padėjau į parodinių darbelių lentyną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 03, 10:40)
remini, labai dailios atvirutės wub.gif Dar nepadėkojau Tau už atvirutes, skirtas parduotuvėlei blush2.gif Vakar gavau jas iš A Lua, tai iškart padėjau į parodinių darbelių lentyną wub.gif

blush2.gif į sveikatėlę mirksiukas.gif kai jau nebeturėsiu kur dėt, dar duosiu lotuliukas.gif

Josephin, ten pati piešei tą fėją ar koks štampukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 12 03, 09:43)
blush2.gif į sveikatėlę  mirksiukas.gif kai jau nebeturėsiu kur dėt, dar duosiu  lotuliukas.gif

Josephin, ten pati piešei tą fėją ar koks štampukas?  g.gif

stampukas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2008 12 03, 10:45)
stampukas  ax.gif  biggrin.gif

taip ir pagalvojau tongue.gif
mano dabar artimiausiuose planuose prisipirkti štampukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 03, 09:40)

Justess, tai tu vis dar parduotuvej blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 03, 12:21)
Justess, tai tu vis dar parduotuvej  blush2.gif

nea, bet dar vis užsuku pro šalį eidama lotuliukas.gif Vakar net 2 kartus buvau užėjus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Remini: thumbup.gif atvirutes
Josephin: soriukas du kartus ta pati parasiau, mat vakar niekaip neissiunte man, dave "time out error", o si ryta, stebuklingai abu postai atsirado.
Grazi feja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 03, 14:33)
Remini: thumbup.gif atvirutes
Josephin: soriukas du kartus ta pati parasiau, mat vakar niekaip neissiunte man, dave "time out error", o si ryta, stebuklingai abu postai atsirado.
Grazi feja thumbup.gif

aciu uz pagyrimus..ale man stampu niekada negana..tiksliau crfatu apskritai niekda negana..jau MB sako..tu pasiziurek ka tu turi pries perkant..(lyg as nezinociau doh.gif )..ot vyrams neduota suprast tokio dalyko..
tiesa, mazge mano isluzo po pusryciu tai as puoliau daryti to virselio ir padirbau clap.gif ot geras vaikas..dave mamai issiliet biggrin.gif nius ivertinkit rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Lawrute, nu super tavo albumėlis ir šiaip visi darbai tikrai faini faini bigsmile.gif thumbup.gif
O tu ilgai jau darai scrap darbus? Ir šiaip gal esi įgyjusi kokių meno sryties specialybių???

Remini, šaunuolė, tavo atvirukai kaip visada labai saviti ir įdomūs thumbup.gif

Josephin
, na ir tu nustebinai bigsmile.gif , tikrai faini darbai thumbup.gif . Man labai patiko, kad kaspinėlius prisegi su "krokodilu" thumbup.gif Pas mane trijų dydžių namie voliojasi, o va niekaip neužkliuvo už rankos LO ar atvirukus darant. Dabar tikrai panaudosiu mirksiukas.gif thumbup.gif

Apskritai, sveikinu naujai prisijungusias thumbup.gif thumbup.gif Smagu, kai merginos prisistato su darbais iš karto, tada labai greit galima rasti bendrą kalbą thumbup.gif thumbup.gif
Sveikos prisijungusios 4u.gif
Atsakyti
kiek groziu pridaryta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Remini atvirutes kaip visada thumbup.gif ,panasu, kad jau atradai sau miela stiliu mirksiukas.gif

Josephin faini darbai bigsmile.gif toks yspudis kad juos tau daryti super lengva, nu kad as taip sugebeciau atsipalaiduoti dirbant, visada galvoju ar taip bus gerai? o spalvos cia tiks?, o koki pavadinima parasyti? doh.gif ir taip be pabaigos doh.gif

jauciu lyg kaska pamirsus buciau g.gif , nu gal ir nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2008 12 03, 15:37)

tiesa, mazge mano isluzo po pusryciu tai as puoliau daryti to virselio ir padirbau clap.gif ot geras vaikas..dave mamai issiliet biggrin.gif  nius ivertinkit rolleyes.gif

Sveikinu prisijungus 4u.gif
man sitas paskutinysis labai wub.gif spalvos visos gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 12 03, 15:22)

Josephin[/b], na ir tu nustebinai  bigsmile.gif , tikrai faini darbai thumbup.gif . Man labai patiko, kad kaspinėlius prisegi su "krokodilu"  Pas mane trijų dydžių namie voliojasi, o va niekaip neužkliuvo už rankos LO ar atvirukus darant. Dabar tikrai panaudosiu 
Apskritai, sveikinu naujai prisijungusias  thumbup.gif  thumbup.gif  Smagu, kai merginos prisistato su darbais iš karto, tada labai greit galima rasti bendrą kalbą
Sveikos prisijungusios 

aciu uz komplimentus blush2.gif o kad su krokodilu prisegu..tai askazkur zurnale pamaciau, uzkibo tongue.gif veza, todel kad greit..tai ir segioju kur papuola lotuliukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 03, 18:06)

Josephin faini darbai  bigsmile.gif  toks yspudis kad juos tau daryti super lengva, nu kad as taip sugebeciau atsipalaiduoti dirbant, visada galvoju ar taip bus gerai? o spalvos cia tiks?, o koki pavadinima parasyti? doh.gif ir taip be pabaigos  doh.gif
jauciu lyg kaska pamirsus buciau  g.gif , nu gal ir nieko

niu siaip..man nesunku.veza..ir stengiuos nesiknist prie vieno kampo..nes paskui nusidarau...zodz..kuo labiau stengiuos..tuo blogiau gaunas doh.gif o geriausiai kai laiko nera ir reikia skubiai, pvz. kai maze miega lotuliukas.gif tuomet neturiu laiko ilgiems galvojimams darau taip kaip jauciu blush2.gif

QUOTE(Agneja @ 2008 12 03, 18:17)
Sveikinu prisijungus 4u.gif
man sitas paskutinysis labai wub.gif spalvos visos gerai atrodo

aciu labai.. blush2.gif
Atsakyti