Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

labai aciu visoms uz pagyrimus, tikrai labai labai... aciu...
tik dar norečiau, kad ir tuose darbeliuose rastumet kanors, uz ko galma uzsikabinti, ka reiktu taisyti ar atkreipti demesy ... kolkas viska darau pagal intuiciją ir truputy remiuosi tuo ka perskaiciau "Scrapbooking" temose, bet tobulejimui ribu nera, kai paziuru visokius darbelius kuru nuorodas ykelia Scrap8 tai "galva svaigst " kaip sako mano keturmetis mirksiukas.gif

o konkursiniai tikrai labai grazus ir visi skirtingi, vieni zavi savo minimalizmu, kiti subtilumu, treti gausybe detaliu...

beje, nepamenu ar sitoj temoj Scrap8 minejo apie albumu archyvavimo sistema, bet butu tikrai smagu sulaukti straipsnelio ar patarimu jos bloge apie tai... nors pas mane vos keli darbeliai bet jau norisi juos kaip nors saugiai priglausti ir pagal sistema o ne siaip g.gif tuo labiau kad dabar degu noru ir idejomis scrapinti ir scrapinti biggrin.gif
Atsakyti
wow, konkursiniai tokie stiprus bigsmile.gif ir kokie skirtingi bigsmile.gif nuostabu thumbup.gif

Scrapuke, pastebejau, kad mano aprasyme istaisei 'crack su dazais' i 'crackel dazus'. As matyt labai neaiskiai parasiau blush2.gif Is tiesu as turiu 'cracklack', tai yra ne dazai, o lakas, kuris uztepamas pirma, o ant jo uztepti dazai skylineja. Tai galima daryti keliais sluoksniais. Na cia tik toks nereiksmingas pastebejimas 4u.gif

Lawrute, kol kas tik viename darbelyje uzkliuvo krivai nusiuta po nuotrauka linija.... 4u.gif o siaip tai nu jau tokie grazus darbeliai, kad tikrai nelabai yra ka komentuoti daugiau wub.gif
Atsakyti
blush-anim-cl.gif na taip, nukreivojau ir po to jau skiau kad kita karta piestuku nupiesiu linija, nes ta darbely darydama labai jau skubejau ir net y galva nesove kad reikia nisipiesti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2008 12 02, 13:43)
blush-anim-cl.gif na taip, nukreivojau ir po to jau skiau kad kita karta piestuku nupiesiu linija, nes ta darbely darydama labai jau skubejau ir net y galva nesove kad reikia nisipiesti  blush-anim-cl.gif

O tu zinok as kuri tai laika ziurejau i ta darbeli ir galvojau, kad ten taip turi buti lotuliukas.gif Tik paskui nusprendziau, kad gal truputeli galetu buti ir tiesesne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 02, 00:57)
4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nesudalyvavau, rudeniniu nuotrauku neturejau, o apie koki atviruka tik siandien pagalvojau doh.gif  ax.gif

QUOTE(Agnužė @ 2008 12 02, 01:23)
O aš kažkaip žiūriu į tokius darbelius (dar anksčiau kur buvai įdėjusi tos moterytės, kuri nuostabiai sendina) ir neapsisprendžiu, ar man iš tikro gražu rolleyes.gif Labai įdomių detalių yra, bet bendras vaizdas man dažnai atrodo perkrautas tiuliais, nėrinukais ir pan. Bet čia skonio reikalas, manau rolleyes.gif  Aš šiuos darbelius savo stalčiukuose dedu į ĮDOMŪS biggrin.gif

Man jie labai grazus, lyg meno darbas, bet pati nenoreciau save apriboti darant vien tik toki romantiska vintage stiliu. Ana Norvege kuri graziai sendina tai dirba Prima dizainere, o kai jiem dirbi tai reikia butinai naudoti tik ju produkta...taip nuotrauka dazniausiai tampa j/b ir antroj vietoj...o prekiu pareklamavimas pirmenybe.
Scrapuke, pastebejau, kad mano aprasyme istaisei 'crack su dazais' i 'crackel dazus'. As matyt labai neaiskiai parasiau blush2.gif Is tiesu as turiu 'cracklack', tai yra ne dazai, o lakas, kuris uztepamas pirma, o ant jo uztepti dazai skylineja. Tai galima daryti keliais sluoksniais. Na cia tik toks nereiksmingas pastebejimas 4u.gif

Teisybe pasakius perskaicius "crack su dazais"...garsiai lotuliukas.gif ....amerikieciai verstu toki parasyma "Crack kokeinas su dazais" ax.gif , bet dabar supratau kad cia ne crackle dazai o "crackle Mediumas" ar "crackle lakas"...pakeisiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas dienas mergaites..niu ziuriu nerealus cia darbai...as gyvenu UK ir uzsikabliavau tuo scrapbookinimu, mat dirbau pardej tam skyriuj..tai oi oi oi..kiem bapkiu nuejo..ale bendraminciu mazai randu..yapc lietuviu tarpe...
mane nukreipe cia pasidairyti..likau teigiamai nustebinta..ir baisiai noreciau jungtis prie jusu... blush2.gif
as dar tik paradedantis sitoj srity..tai nekritikuokit juodai blush2.gif
tiesa, turiu 4me, dukriuka..tai sitas zvirblis nelabai duoda man laiko pasireiksti lotuliukas.gif pasistengsiu imesti bent pora savo darbeliu..kaip supratau viska demonstruojat tam sis saite ax.gif
Atsakyti
Josephin sveika prisijungus mirksiukas.gif , taip darbelius rodomes cia, butinai ir tu pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Josephin, sveikinu prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 02, 13:51)
Josephin sveika prisijungus mirksiukas.gif , taip darbelius rodomes cia, butinai ir tu pasirodyk  bigsmile.gif

aciu uz priemima blush2.gif o ta prasme cia SM?
Atsakyti
Sveika Josephin, įsijungusi į gausų scrap'erių būrį thumbup.gif thumbup.gif Virusas iš ties plinta bigsmile.gif bigsmile.gif

dauguma darbelių rodomi čia, šioje temoje, arba Bendraminčiuose esančioje scrap'erių temoje mirksiukas.gif
O jei darbeliai yra itin asmeniški ir nesinori, kad juos matytų visa SM auditorija, gali juos sukelti į kokį albumą su slaptažodžiu, kurį žinos tik scraperės .
Arba galima paprašyti Scrap8 4u.gif pagalbos, kad pas save į scrapmanija.com įkeltų po slaptažodžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 gruodžio 2008 - 18:41
QUOTE(irmulia @ 2008 12 02, 17:39)
Sveika Josephin, įsijungusi į gausų scrap'erių būrį  thumbup.gif  thumbup.gif  Virusas iš ties plinta  bigsmile.gif  bigsmile.gif

dauguma darbelių rodomi čia, šioje temoje, arba Bendraminčiuose esančioje scrap'erių temoje  mirksiukas.gif
O jei  darbeliai yra itin asmeniški ir nesinori, kad juos matytų visa SM auditorija, gali juos sukelti į kokį albumą su slaptažodžiu, kurį žinos tik scraperės .
Arba galima paprašyti Scrap8  4u.gif  pagalbos, kad pas save į scrapmanija.com įkeltų  po slaptažodžiu mirksiukas.gif

aisku biggrin.gif niu tai kad negaila man..va turiu viena nufotkinus tai pasirodau koki velnia as mazdaug kuriu blush2.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 02, 15:14)
Teisybe pasakius perskaicius "crack su dazais"...garsiai  lotuliukas.gif ....amerikieciai verstu toki parasyma "Crack kokeinas su dazais"  ax.gif , bet dabar supratau kad cia ne crackle dazai o "crackle Mediumas" ar "crackle lakas"...pakeisiu. mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi kaip lengvai galima 'prisisneketi' lotuliukas.gif gali ir nekeisti mirksiukas.gif viskas ok mirksiukas.gif

Josephin, sveika prisijungus 4u.gif liuks darbelis thumbup.gif
Atsakyti