Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

niu labai aciu visoms uz pagyrimus blush-anim-cl.gif clap.gif blush-anim-cl.gif
smagu kad radot laiko ir daugiau panarsyti, o skirtuka knugai labai paprastai ir greitai galima pasidaryti ir is turimu scrap'o priemoniu riekia itk keleto minuciu, juk visos darot tokius grazius ir didelius LO su nuotraukomis, tai skirtukas turetu buti vieni juokai thumbup.gif ir tada nereiks ieskoti servieteliu wink.gif

na ir pabaigai dar vienas mano zadetas pasirodymas:
http://latteroom.blo...al-ar-iaip.html
dovanele - mini albumas ar atvirukai, zmogui megstanciam keliones,,, tiesiog nuotraukas paverciau sepia kai kur paretusavau ir atspausdinau fotostudijoj ir tada emiausi darbo namuose smile.gif labai smagu naudoti disstress ink ;)jis taip padeda paryskinti norimas detales - likau suzaveta blush-anim-cl.gif naudojant SB priemones darbeliai daug jakesni negu paprasti karpiniai is spalvoto popieriaus happy.gif vis dar neatsidziaugiu jus radus ir suzinojus apie sita SB relaksacijos seansa
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2008 12 01, 17:04)
na ir pabaigai dar vienas mano zadetas pasirodymas:

as be zodziu... wub.gif wub.gif wub.gif man labai patiko ir pati dovanos ideja, ir kad foto sepia, ir kaip viska apipavidalinai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lawrute, tikrai labai grazu thumbup.gif

as bandau mini albuma daryti irgi, bet man vietos maza ten biggrin.gif
Atsakyti
Lawrute, aš sužavėta wub.gif Labai nuostabi dovana wub.gif Ir džiugu, kad scrap priemones patiko naudoti thumbup.gif
Atsakyti
Lawrute: man nerealiai patinka ir domina tokie mini albumai wub.gif Tikrai esu likus be zado kad tai tavo pirmieji scrap'o darbai su tikrom SB priemonem--aukstas lygis thumbup.gif
Atsakyti
Lawrute, tikrai galima pavydeti tavo talento bigsmile.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
Fantastiškas šis konkursas...likau maloniai nustebinta blink.gif thumbup.gif ...užsukite į blog'ą balsuoti (apačioj paraše).
Atsakyti
Tikrai, kooookie konkursiniai darbeliai wub.gif Net nežinau, už kurį balsuoti g.gif
Atsakyti
Norejau pasidalinti atradimu...sios scraperes darbeliai yra pasaka!!!!!
Sis tai ypatingas tame kad pagrindas velta vilna o ne popierius cia nuoroda
Atsakyti
Lawrute, l.gražus albumas. Nepaprastai thumbup.gif
Konkursiniai darbeliai taip pat labai patiko. Neskubu balsuoti, nes l.sunku išsirinkti pačių pačiausią. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 02, 07:43)
Norejau pasidalinti atradimu...sios scraperes darbeliai yra pasaka!!!!!
Sis tai ypatingas tame kad pagrindas velta vilna o ne popierius cia nuoroda

O aš kažkaip žiūriu į tokius darbelius (dar anksčiau kur buvai įdėjusi tos moterytės, kuri nuostabiai sendina) ir neapsisprendžiu, ar man iš tikro gražu rolleyes.gif Labai įdomių detalių yra, bet bendras vaizdas man dažnai atrodo perkrautas tiuliais, nėrinukais ir pan. Bet čia skonio reikalas, manau rolleyes.gif Aš šiuos darbelius savo stalčiukuose dedu į ĮDOMŪS biggrin.gif
Atsakyti
Lawrute , jau kelis kartus perziurejau tavo darbelius, bet vis laiko nelikdavo pagirti blush2.gif , labai saunus darbai, sveikinu iklimpus i scrapo liuna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 02 gruodžio 2008 - 08:43