Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 29, 05:19)
Tosk: thumbup.gif O "Mormor" spausdinai printeriu ir iskirpai peiliuku/zirklutem? dar crackle dazais padazyta? Patinka man sis vintage stilius.

Aciu 4u.gif Taip pavadinima atsispausdinau ant sb tinkancio popieriaus, iskarpiau (bendradarbe zvenge kai as ten knebinejaus su zirklem lotuliukas.gif ) Ir kaip jau supratai nudaziau crackle dazais.

QUOTE(irmulia @ 2008 11 29, 08:38)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  be žodžių  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(relija @ 2008 11 29, 10:17)
Toskwub.gif  wub.gif  wub.gif  Man tai vien pavadinimas mmmm...."Mormor" , nu kaip gražu.....
Klausimai:
Kaip nuotrauką apibaltinai?
Ar Mormor padengta kraklium kokiu nors?

Aciu 4u.gif Istiesu graziai skamba tas mormor (mazdaug - murmur) wub.gif
Nuotrauka aptryniau su svitriniu popierium ir apdaziau su baltais akriliniais dazais su net nezinau kaip pasakyti - na tokiu labai kietais seriukais teptuku ax.gif Pavaidinui panaudojau Distress Crackle Paint: Fired Brick (cia spalvos suderintos su Tim Holtz Distress Ink). Labai patiko naudoti thumbup.gif Manau ateityje apsirupinsiu daugiau spalvu is tos serijos thumbup.gif
Tiesa tas gofruotas popierius - tai picos dezes dalis lotuliukas.gif

Vakar pradejau delioti nauja LO, bet maze vel susirgo 39,3 doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 29, 11:13)
Tosk, grazus darbelis... wub.gif saunuole  thumbup.gif  ir popieriuku rastai man labai patiko.... biggrin.gif

Aciu 4u.gif Popierius: pagrindui Crate Paper firmos, o rastuoti is MME firmos "Trés Jolie" serijos 4u.gif
Atsakyti
Tosk labai mielas darbelis wub.gif wub.gif wub.gif , toks tvarkingas ax.gif ir kaip smagu kai zmones turi tokiu nuotrauku, mano dukryciu su seneliais beveik visai nera nuotrauku, vieni seneliai, jai tik pamato fotika is karto slepiasi doh.gif , kaskokia nesamone, o su kitais visai nebendraujame unsure.gif , reikeskada nutaikyti proga ir is po kampo islindus pafotkinti, kad nepamatytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 29, 12:24)
reikeskada nutaikyti proga ir is po kampo islindus  pafotkinti, kad nepamatytu  lotuliukas.gif

paparace lotuliukas.gif

idomu ar daug dalyvaujanciu konkurse, pas mane sviesto nera visai, bandziau vakar deliot, bet toks siaip sau gaunasi tai nezinau net ar verta siust.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 29, 06:33)
paparace  lotuliukas.gif

idomu ar daug dalyvaujanciu konkurse, pas mane sviesto nera visai, bandziau vakar deliot, bet toks siaip sau gaunasi tai nezinau net ar verta siust..  blush2.gif

Siusk kuo greiciau nors ir pusiau dakepta biggrin.gif 4u.gif
Norejau dar primint kad nebutinai turi buti SB tradicinis LO, taip pat atvirutes, ir netgi priimu SB pagal schema (tik prasau nurodykit nuo ko scrap-lifting daret (kopijavot) kad galeciau ta nuoroda salia darbelio ikelti...idomu bus palyginti). Aisku...viskas turi atitikti "Siltas Ruduo" temai.
Nesvarbu kokiu budu pasieket galutini rezultata, svarbu kad sudalyvaut--o kuo daugiau dalyvaujanciu bus, tuo linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tosk, darbelis labai labai wub.gif wub.gif

Scrapuke, tavo rudeninis darbelis bloge labai wub.gif

As irgi sedziu prie konkursinio doh.gif Nu labai kazkaip sunkiai einasi unsure.gif Tikiuosi pabaigsiu laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Scrapuke, tavo rudeninis darbelis bloge labai wub.gif

dekui 4u.gif ir aciuks visom kurios paliko komentarus blog'e 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 30, 05:49)

Nusiunciau savo konkursinuka blush2.gif Tikiuosi gavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2008 11 30, 06:20)
Nusiunciau savo konkursinuka  blush2.gif Tikiuosi gavai?  ax.gif

gavau 4u.gif
Ar dar kurios laukiu?
Atsakyti
Scrapuke, zinok, rasiau rasiau komentara tavo darbeliui tavo bloge ir matyt kazko iki galo nepadariau ir jis dingooo verysad.gif

Tai pasakysiu tiek: man labai patiko sis tavo darbelis ir jis labai paveike emociskai. Paskaiciusi tavo aprasyma tiesiog pagalvojau, kokie tie vaikai yra ismintingi... Suaugusieji neretai daro klaida bandydami juos paversti kad butu "kaip kiti vaikai". O kam to reikia? Mums, suaugusiems. O vaikas net ir du dramlio kostiumu jei panores, isivaizduos esantis gelyte. Nes svarbiausia, kad jie turi vaizduote, kuri leidzia perzengti labai daug ribu... smile.gif Zodziu super darbelis jausmu atzvilgiu, ir super darbelis panaudotu techniku groziu - ir rub on'ai, ir simegrafiskai siuvineta saulyte, ir spalvos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 30, 07:26)
Scrapuke, zinok, rasiau rasiau komentara tavo darbeliui tavo bloge ir matyt kazko iki galo nepadariau ir jis dingooo  verysad.gif

Tai pasakysiu tiek: man labai patiko sis tavo darbelis ir jis labai paveike emociskai. Paskaiciusi tavo aprasyma tiesiog pagalvojau, kokie tie vaikai yra ismintingi... Suaugusieji neretai daro klaida bandydami juos paversti kad butu "kaip kiti vaikai". O kam to reikia? Mums, suaugusiems. O vaikas net ir du dramlio kostiumu jei panores, isivaizduos esantis gelyte. Nes svarbiausia, kad jie turi vaizduote, kuri leidzia perzengti labai daug ribu... smile.gif Zodziu super darbelis jausmu atzvilgiu, ir super darbelis panaudotu techniku groziu - ir rub on'ai, ir simegrafiskai siuvineta saulyte, ir spalvos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Niekur nedingo...dabar jau rodo, as tik moderavima ijungus (kad zmones nepaliktu spam'o arba kokiu @#%$!!!), tai jei pirma karta palieki komentara, nematysi tol kol sutiksiu ji publikuoti. Sekanti karta turetu jau iskarto rodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 30, 14:11)
Niekur nedingo...dabar jau rodo, as tik moderavima ijungus, tai jei pirma karta palieki komentara, nematysi tol kol sutiksiu ji publikuoti. Sekanti karta turetu jau iskarto rodyti mirksiukas.gif

tada gerai, nes galvojau kad as tundru tundra, net komentaro nebemoku parasyti tongue.gif
Atsakyti
SOS!!!
paskutine minute padariau darbrely scrapmanija.com konkursui tema "siltas ruduo" tik negaliu rasti adreso , kuriuo butu galima nusiusti nuotraukas... gal kasnorsgali man parasyti asmenine zinute ar y el.pasta? buciau labai dekinga... ACIU
Atsakyti