Scrapuke ir LINUTUKE, super Pas jus tai neissemiamos idejos
nu idedu jau pabaigta, data man vistiek dar atrodo per didele , bet jau tiek to, mazoji visa patenkinta pakomentavo kaip grazu... , tai pagalvojau, kad jau neperdarinesiu siaip labai blogai vistiek nusifotkino tas islankstytas uzrasas atrodo toks siaip sau gyvas tikrai grazesnis
LINUTUK: as esu suzaveta ant kiek tiksliai ir graziai tau iseina siuti su siuvimo masina, nors esi siuveja tai menkiau uz perfekcionizma nesitikeciau. Va man taip iseitu, tai tikriauisiai kiekvienam LO butu apsiuta nuotrauka ir popieriai
Vž, po Linutuko man gėda čia rodytis. Taip gražiai suraitei varduką, gėlytę ir datą. Tau visgi pavyko. O patį LO jau esu mačiusi gyvai, tai jau sakiau, kad gaaalaaaazuuuuu
Sanrita, Sanrita.... Palauksim, kiek reikės. Labai jau suintrigavai.
Detalės iš arčiau sudėtos į parašiuką.
Siuvinėjau rankomis, tai nebarkit, kad kreivokai...
Sanrita, Sanrita.... Palauksim, kiek reikės. Labai jau suintrigavai.
Detalės iš arčiau sudėtos į parašiuką.
Siuvinėjau rankomis, tai nebarkit, kad kreivokai...
a Lua tiesiog fantastiškas darbelis
vaida L, dėkui, malonu, kad patiko.
O Rusijoj tikrai scrapbookingas labiau paplitęs negu LT, nors irgi dar daug ką stebina. Tokias išvadas padariau naršydama kai kuriuos rusiškus forumus. Gaila, kad iš RU negalima parsisiųsti prekių, nes kitaip jau seniai parsisiųsčiau krūvą žurnalų apie scrapbookingą. Tad tau gerai.
O Rusijoj tikrai scrapbookingas labiau paplitęs negu LT, nors irgi dar daug ką stebina. Tokias išvadas padariau naršydama kai kuriuos rusiškus forumus. Gaila, kad iš RU negalima parsisiųsti prekių, nes kitaip jau seniai parsisiųsčiau krūvą žurnalų apie scrapbookingą. Tad tau gerai.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 18, 13:49)
LINUTUK: as esu suzaveta ant kiek tiksliai ir graziai tau iseina siuti su siuvimo masina, nors esi siuveja tai menkiau uz perfekcionizma nesitikeciau. Va man taip iseitu, tai tikriauisiai kiekvienam LO butu apsiuta nuotrauka ir popieriai
aciuks, sitam darbe jau taip gerai sekesi siuti..., kaip per svieta ejosi, net nesusitrugde ir siulas apatineja riteleje pasibaiges , Mb tai truputi pakritikavo, sake kad labai isijauciau ir per daug prisiuvinejau QUOTE(a Lua @ 2008 10 18, 15:26)
Vž, po Linutuko man gėda čia rodytis. Taip gražiai suraitei varduką, gėlytę ir datą. Tau visgi pavyko. O patį LO jau esu mačiusi gyvai, tai jau sakiau, kad gaaalaaaazuuuuu
nu tik baik cia man, viskas ten pas tave laaabai grazu man tai vis ta nuotrauka negaliu atsiziureti
Pirmiausiai - išsiunčiau darbelį su aprašymu scrapukei
Palepinsiu save alumi
Linutuk, tu šaunuolė. Darbelis toks kruopštus, kad džiugina akį. Didelis pagyrimas už apsiuvinėjimus. Man jie irgi
a lua - - idėja surašyti žodžius pirmuosius - verta pagyrimo
Prisipažinsiu, man dar nebuvo tai šovę į galvą. Labai mielas ir šiltas darbelis.
Palepinsiu save alumi
Linutuk, tu šaunuolė. Darbelis toks kruopštus, kad džiugina akį. Didelis pagyrimas už apsiuvinėjimus. Man jie irgi
a lua - - idėja surašyti žodžius pirmuosius - verta pagyrimo
Prisipažinsiu, man dar nebuvo tai šovę į galvą. Labai mielas ir šiltas darbelis.
Linutuk, padaryk kada scrapą su TB ir prasieik su siuvimo mašinėle kaip reikiant.
Sanrita, dėkui, kad pagyrei.
Laukiu tavo konkursinio. Man rodos, tu be konkurencijos šįsyk.
Sanrita, dėkui, kad pagyrei.
Laukiu tavo konkursinio. Man rodos, tu be konkurencijos šįsyk.
QUOTE(a Lua @ 2008 10 18, 19:17)
Man rodos, tu be konkurencijos šįsyk
Taip visai neįdomu
Sveikos, as is darbo siandien.
Sanrita: gavau konkursini, bet ikelt galesiu tik sugrizus namo velai vakare. gavosi. Ar kabinsi darbeli ant sienos ar siaip ant staliuko kur pasides TB?
*Kadangi nera daugiau konkurso dalyviu, nauja tema as pati paskelbsiu....manau kad visom cia patiks ...bet irgi ikelsiu tik vakare.
* a Lua: labai svelnus, pastelinis, raminantis darbelis. Ir detaliu ne per daug--viskas atrodo kad samoningai apsvarstyta pries darant. Labai patiko kad atspausdinai eilerasti ir tuo pat pati savo ranku rastu uzrasiai jos zodyna...tai geriau padalina skaitytojui kurie tavo zodziai kurie eilerastis ar palinkejimas kitu rasytas. labai pasiseke
p.s mano blog'e kada palieki komentara, ar praso ivesti tavo "user name" ar automatiskai iveda "zirafos sese", as pataisiau ana komentara, bet manau nauji vel "zirafos sese"
Sanrita: gavau konkursini, bet ikelt galesiu tik sugrizus namo velai vakare. gavosi. Ar kabinsi darbeli ant sienos ar siaip ant staliuko kur pasides TB?
*Kadangi nera daugiau konkurso dalyviu, nauja tema as pati paskelbsiu....manau kad visom cia patiks ...bet irgi ikelsiu tik vakare.
* a Lua: labai svelnus, pastelinis, raminantis darbelis. Ir detaliu ne per daug--viskas atrodo kad samoningai apsvarstyta pries darant. Labai patiko kad atspausdinai eilerasti ir tuo pat pati savo ranku rastu uzrasiai jos zodyna...tai geriau padalina skaitytojui kurie tavo zodziai kurie eilerastis ar palinkejimas kitu rasytas. labai pasiseke
p.s mano blog'e kada palieki komentara, ar praso ivesti tavo "user name" ar automatiskai iveda "zirafos sese", as pataisiau ana komentara, bet manau nauji vel "zirafos sese"
QUOTE(a Lua @ 2008 10 18, 19:19)
vaida L, dėkui, malonu, kad patiko.
Aš dar tik šnipinu viską, neįsigilinu iki galo, akys raibsta nuo grožių O jai ko reik iš Maskvos, prašom nesikuklinti, Kalėdom parveščiau
Papildyta:
O kur jūsų konkursiniai darbeliai? Apie tai šnekat, bet nesuprantu kur žiūrėti