Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Scrapuke ir LINUTUKE, super thumbup.gif Pas jus tai neissemiamos idejos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 18 spalio 2008 - 09:24
nu idedu jau pabaigta, data man vistiek dar atrodo per didele doh.gif , bet jau tiek to, mazoji visa patenkinta pakomentavo kaip grazu... lotuliukas.gif , tai pagalvojau, kad jau neperdarinesiu blush2.gif siaip labai blogai vistiek nusifotkino doh.gif tas islankstytas uzrasas atrodo toks siaip sau rolleyes.gif gyvas tikrai grazesnis tongue.gif

user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 18 spalio 2008 - 10:47
LINUTUK: as esu suzaveta ant kiek tiksliai ir graziai tau iseina siuti su siuvimo masina, nors esi siuveja tai menkiau uz perfekcionizma nesitikeciau. Va man taip iseitu, tai tikriauisiai kiekvienam LO butu apsiuta nuotrauka ir popieriai thumbup.gif
Atsakyti
Vž, po Linutuko man gėda čia rodytis. blush2.gif Taip gražiai suraitei varduką, gėlytę ir datą. Tau visgi pavyko. wub.gif O patį LO jau esu mačiusi gyvai, tai jau sakiau, kad gaaalaaaazuuuuu wub.gif

Sanrita, Sanrita.... Palauksim, kiek reikės. wink.gif Labai jau suintrigavai. bigsmile.gif

user posted image

Detalės iš arčiau sudėtos į parašiuką. ax.gif
Siuvinėjau rankomis, tai nebarkit, kad kreivokai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 18 spalio 2008 - 14:30
a Lua tiesiog fantastiškas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
vaida L, dėkui, malonu, kad patiko. blush-anim-cl.gif

O Rusijoj tikrai scrapbookingas labiau paplitęs negu LT, nors irgi dar daug ką stebina. Tokias išvadas padariau naršydama kai kuriuos rusiškus forumus. Gaila, kad iš RU negalima parsisiųsti prekių, nes kitaip jau seniai parsisiųsčiau krūvą žurnalų apie scrapbookingą. bigsmile.gif Tad tau gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 18, 13:49)
LINUTUK: as esu suzaveta ant kiek tiksliai ir graziai tau iseina siuti su siuvimo masina, nors esi siuveja tai menkiau uz perfekcionizma nesitikeciau. Va man taip iseitu, tai tikriauisiai kiekvienam LO butu apsiuta nuotrauka ir popieriai thumbup.gif
blush2.gif aciuks, sitam darbe jau taip gerai sekesi siuti..., kaip per svieta ejosi, net nesusitrugde ir siulas apatineja riteleje pasibaiges lotuliukas.gif , Mb tai truputi pakritikavo, sake kad labai isijauciau ir per daug prisiuvinejau blush2.gif
QUOTE(a Lua @ 2008 10 18, 15:26)
Vž, po Linutuko man gėda čia rodytis.  blush2.gif  Taip gražiai suraitei varduką, gėlytę ir datą. Tau visgi pavyko.  wub.gif  O patį LO jau esu mačiusi gyvai, tai jau sakiau, kad gaaalaaaazuuuuu  wub.gif
nu tik baik cia man, viskas ten pas tave laaabai grazu mirksiukas.gif man tai vis ta nuotrauka wub.gif negaliu atsiziureti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 18 spalio 2008 - 18:06
Pirmiausiai - išsiunčiau darbelį su aprašymu scrapukei 4u.gif
Palepinsiu save alumi 4u.gif

Linutuk, tu šaunuolė. Darbelis toks kruopštus, kad džiugina akį. Didelis pagyrimas už apsiuvinėjimus. Man jie irgi thumbup.gif thumbup.gif
a lua - - idėja surašyti žodžius pirmuosius - verta pagyrimo wub.gif
Prisipažinsiu, man dar nebuvo tai šovę į galvą. Labai mielas ir šiltas darbelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 18 spalio 2008 - 18:03
Linutuk, padaryk kada scrapą su TB ir prasieik su siuvimo mašinėle kaip reikiant. biggrin.gif

Sanrita, dėkui, kad pagyrei. ax.gif

Laukiu tavo konkursinio. Man rodos, tu be konkurencijos šįsyk. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 18 spalio 2008 - 18:34
QUOTE(a Lua @ 2008 10 18, 19:17)
Man rodos, tu be konkurencijos šįsyk

Taip visai neįdomu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, as is darbo siandien.
Sanrita: gavau konkursini, bet ikelt galesiu tik sugrizus namo velai vakare. thumbup.gif gavosi. Ar kabinsi darbeli ant sienos ar siaip ant staliuko kur pasides TB?
*Kadangi nera daugiau konkurso dalyviu, nauja tema as pati paskelbsiu....manau kad visom cia patiks mirksiukas.gif ...bet irgi ikelsiu tik vakare.

* a Lua:
labai svelnus, pastelinis, raminantis darbelis. Ir detaliu ne per daug--viskas atrodo kad samoningai apsvarstyta pries darant. Labai patiko kad atspausdinai eilerasti ir tuo pat pati savo ranku rastu uzrasiai jos zodyna...tai geriau padalina skaitytojui kurie tavo zodziai kurie eilerastis ar palinkejimas kitu rasytas. wub.gif thumbup.gif labai pasiseke
p.s mano blog'e kada palieki komentara, ar praso ivesti tavo "user name" ar automatiskai iveda "zirafos sese", as pataisiau ana komentara, bet manau nauji vel "zirafos sese" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 spalio 2008 - 18:52
QUOTE(a Lua @ 2008 10 18, 19:19)
vaida L, dėkui, malonu, kad patiko.  blush-anim-cl.gif

O Rusijoj tikrai scrapbookingas labiau paplitęs negu LT, nors irgi dar daug ką stebina. Tokias išvadas padariau naršydama kai kuriuos rusiškus forumus. Gaila, kad iš RU negalima parsisiųsti prekių, nes kitaip jau seniai parsisiųsčiau krūvą žurnalų apie scrapbookingą.  bigsmile.gif  Tad tau gerai.  biggrin.gif

Aš dar tik šnipinu viską, neįsigilinu iki galo, akys raibsta nuo grožių blink.gif O jai ko reik iš Maskvos, prašom nesikuklinti, Kalėdom parveščiau mirksiukas.gif
Papildyta:
O kur jūsų konkursiniai darbeliai? Apie tai šnekat, bet nesuprantu kur žiūrėti blush2.gif
Atsakyti