* bandžiau spėti paruošti LO konkursui--nelabai kaip čia atrodytų jei konkurso rengėja pati nedalyvautų savo konkurse
,
Pagaliau baigiau
...{įkėliau i blog'ą paraše).
Galvojau kad kadangi foto bus 12 x 18" colių tai bus super minimalus, bet...užsimaniau pasiuvinėti; Aš kaip Tosk, man toks malonumas siuvinėti kad visad bandau pasinaudot šia proga ant scrap-darbelių.
Miglota: švelnus sodo LO: tiesiog jaučiu gaivų vėjelį ir krentančius obelų žiedus
Tosk: už širdies griebiančios foto
. Nors toks rožinis-akvamarino žalias spalvų derinys man brrrr (primena '80), manau čia labai tinka. Klausimas: kodėl pavadinimo 'a' ir 'e' užlipę viena ant kitos?...ar vietos neliko ar taip norvegiškai skaitosi?
LINUTUKAI: Ant blogos pusės lapo užrašau kada foto paveiksluota ir kada aprašymas darytas. dar jeigu labai slaptas aprašymas, tai atspausdinus irgi ant blogos pusės priklijuoju. Bandau kiekvienam scrape matomai parašyti datą ir atsakyti į klausimus: kas? kur? kada?, bet jei neišeina dėl dizaino ar šiap dėl ko, visad atrandama ši info blogoj pusėj.
Tosk patarimas priklijuoti prie to 1cm plėvelės, man dėja gadintu vaizdą
Albumai pas mane organizuoti pagal tą pačią sistemą kaip nuotraukos organizuotos. Žadėjau seniau pasidalinti su jumis, bet čia LABAI didelis projektas išaiškinti šią sistemą pagal Stacy Julian "Photo Freedom" knygą. Albumuose paženklinu kategorijas su vienspalviu cardstock popieriu ir ant išmušto kvitelio paženklinu kategorijos pavadinimą.
Prisipirkau labai daug atskirų albumų, ir darant LO, įkišu į atitinkančio albumo kategoriją: Kategorijų yra daug: kiekvienas vaikas turi savo asmenybės kategoriją, aš taip pat turiu savą asmenybės albumą. Vaikai taip pat "O Broliuk" kategoriją skirtą LO kuriuose vaikai esa kartu; Kategorija "Su Mama/Tėčiu=sūnelis kartu su manimi ar MB; Taip pat šventės turi savo kategoriją, tai jeigu albume pažiūrėsit i Kalėdos kategoriją rasite visas Kalėdines LO (kategorijoj LO pagal datą). Kitos kategorijos "Mum svarbūs žmonės"=ten randasi draugai, giminės pažystami, ir t.t; Atskiros kategorijos kelionėm: "Toli nuo namų"-užsienis, ir rajono "kelionės" pvyz. išvykos su vaikais į ledų cafe'.
Mano albumai ne pagal tikslią datą bet pagal šias kategorijas.... Chronologijos laikysiesiu tik darant darželio-mokyklos albumus. Pažadu kad ateity kada pribręsiu tam, būtinai skirsiu laiko surašyti...nors manau kad visos čia laikosi griežtos datos tad nžn ar net jus domina