Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 27, 20:22)
Tosk, labai saunus darbelis... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Loriete @ 2008 11 27, 21:04)
Tosk, kaip paprastai grazu  wub.gif Ir aciu uz ideja del datu  thumbup.gif Tikrai liuks  thumbup.gif

QUOTE(aasta @ 2008 11 28, 06:54)
Tosk, l.gražu. wub.gif Kai parašei, kad padarei naują darbelį, galvojau, kad vėl grožėsiuos gėlytėmis, bet šis tavo darbelis taip pat l.gražus.  thumbup.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 11 28, 07:55)
Tosk, nelabai supratau koks albumas pas tave, gal įmesk foto, bo dabar noriu susirasti idealų datos rašymo būdą, tai prašau vaizdinės medžiagos  ax.gif

user posted image
Butent toj susegimo pusej yra plevele kazkur 1cm plocio tad galima laisvai uzrasyti, o ir LO neuzstoja 4u.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 11 28, 08:28)
Dėl numeravimo kaip ir viskas aišku.
Arba išorėje arba viduje  mirksiukas.gif

O kokiu principu kišat į albumus ?
Vaikų amžiaus didėjimo principu ?
Man jau darosi aktualu, nes turiu gal 10  ax.gif LO  didis.gif

As kaip ir Miglota dedu pagal nuotraukos data. O LO numeriukus rasau, kad ateityje matyciau kaip mokiausi is savo klaidu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Tosk, dabar viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
* bandžiau spėti paruošti LO konkursui--nelabai kaip čia atrodytų jei konkurso rengėja pati nedalyvautų savo konkurse ax.gif ,
Pagaliau baigiau biggrin.gif ...{įkėliau i blog'ą paraše).
Galvojau kad kadangi foto bus 12 x 18" colių tai bus super minimalus, bet...užsimaniau pasiuvinėti; Aš kaip Tosk, man toks malonumas siuvinėti kad visad bandau pasinaudot šia proga ant scrap-darbelių.

Miglota: švelnus sodo LO: tiesiog jaučiu gaivų vėjelį ir krentančius obelų žiedus thumbup.gif
Tosk: už širdies griebiančios foto wub.gif . Nors toks rožinis-akvamarino žalias spalvų derinys man brrrr (primena '80), manau čia labai tinka. Klausimas: kodėl pavadinimo 'a' ir 'e' užlipę viena ant kitos?...ar vietos neliko ar taip norvegiškai skaitosi?
LINUTUKAI: Ant blogos pusės lapo užrašau kada foto paveiksluota ir kada aprašymas darytas. dar jeigu labai slaptas aprašymas, tai atspausdinus irgi ant blogos pusės priklijuoju. Bandau kiekvienam scrape matomai parašyti datą ir atsakyti į klausimus: kas? kur? kada?, bet jei neišeina dėl dizaino ar šiap dėl ko, visad atrandama ši info blogoj pusėj.
Tosk patarimas priklijuoti prie to 1cm plėvelės, man dėja gadintu vaizdą ax.gif

Albumai pas mane organizuoti pagal tą pačią sistemą kaip nuotraukos organizuotos. Žadėjau seniau pasidalinti su jumis, bet čia LABAI didelis projektas išaiškinti šią sistemą pagal Stacy Julian "Photo Freedom" knygą. Albumuose paženklinu kategorijas su vienspalviu cardstock popieriu ir ant išmušto kvitelio paženklinu kategorijos pavadinimą.
Prisipirkau labai daug atskirų albumų, ir darant LO, įkišu į atitinkančio albumo kategoriją: Kategorijų yra daug: kiekvienas vaikas turi savo asmenybės kategoriją, aš taip pat turiu savą asmenybės albumą. Vaikai taip pat "O Broliuk" kategoriją skirtą LO kuriuose vaikai esa kartu; Kategorija "Su Mama/Tėčiu=sūnelis kartu su manimi ar MB; Taip pat šventės turi savo kategoriją, tai jeigu albume pažiūrėsit i Kalėdos kategoriją rasite visas Kalėdines LO (kategorijoj LO pagal datą). Kitos kategorijos "Mum svarbūs žmonės"=ten randasi draugai, giminės pažystami, ir t.t; Atskiros kategorijos kelionėm: "Toli nuo namų"-užsienis, ir rajono "kelionės" pvyz. išvykos su vaikais į ledų cafe'.
Mano albumai ne pagal tikslią datą bet pagal šias kategorijas.... Chronologijos laikysiesiu tik darant darželio-mokyklos albumus. Pažadu kad ateity kada pribręsiu tam, būtinai skirsiu laiko surašyti...nors manau kad visos čia laikosi griežtos datos tad nžn ar net jus domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 28, 22:24)
Mano albumai ne pagal tikslią datą bet pagal šias kategorijas.... Chronologijos laikysiesiu tik darant darželio-mokyklos albumus. Pažadu kad ateity kada pribręsiu tam, būtinai skirsiu laiko surašyti...nors manau kad visos čia laikosi griežtos datos tad nžn ar net jus domina ax.gif

aciu 4u.gif

man labai idomi ta rusiavimo sistema, tik norejau paklaust ar nebuna nuobodu zmonem perziuret visus vienos kategorijos darbus.. na tarkim 10 kalediniu puslapiu is karto, po to 10 gimtadienio ir tt
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 28, 22:24)
Tosk: už širdies griebiančios foto wub.gif . Nors toks rožinis-akvamarino žalias spalvų derinys man brrrr (primena '80), manau čia labai tinka. Klausimas: kodėl pavadinimo 'a' ir 'e' užlipę viena ant kitos?...ar vietos neliko ar taip norvegiškai skaitosi?

As tai ziuredama y tas nuotraukas matau visu pirma apibraizytus, aptrankytus mb pirstus lotuliukas.gif Bet jie tokie vyriski ir tie mazuliai pirstukai wub.gif Spalvos.... Man patiko toks derinys blush2.gif O del raides, tai norvegu abecelej yra tokia "æ", tai norveges daznai lipina a ir e kartu ar viena ant kitos 4u.gif Bet jau po truputy atsiranda raidynu su skandinaviskom raidem 4u.gif

Na dar patersiu etery... LO vadinasi "Mamos mama" (cia vel norvegu kalbos ypatumas, nes jie skirtingai vadina tevo tevus ir mamos tevus). Dariau velgi pagal schema blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
wow, Tosk, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 28, 23:26)
wow, Tosk, labai grazu  wub.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viena gele (2pagal dydy) dar truputy patvarkysiu, noriu lapelius isryskinti, bet neturiu norimos spalvos (o piniginej tuuuuscia ir alga dar tik uz 2sav doh.gif ) Abu LO padaryti jau senokai, bet uzbaigti (tekstus mb vis neistaisydavo) vis neiseidavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 29 lapkričio 2008 - 01:23
QUOTE(Miglota @ 2008 11 28, 16:43)
aciu  4u.gif

man labai idomi ta rusiavimo sistema, tik norejau paklaust ar nebuna nuobodu zmonem perziuret visus vienos kategorijos darbus.. na tarkim 10 kalediniu puslapiu is karto, po to 10 gimtadienio ir tt

Atvirksciai, manau labai idomu matyti sakykim visus 10 Kalediniu LO is eiles- ypac jei dar skirtingu metu. Taip galima palyginti, pastebeti vaiku ugtelejima, galbut nauju tradiciju pradzia. Per sventes, "Svenciu" albuma kaip tik butu idomu palikti matomoj vietoj kad sveciai galetu pavartyti.
O koks scrap'as ar albumas svecius labiausiai domina? Tai deja ne mano vaikai lotuliukas.gif o "Mum svarbus zmones" Tenai randasi seneliai (musu tevai), draugai, draugu vestuves, keliones su drauge, ir t.t. Tam sveciui atvykus jei turiu apie juos LO, tai atverciu i ta kategorija ir pastebejau kad zmones laaaabai ilgai studijuoja LO jeigu joje randasi ju paciu nuotrauka biggrin.gif (kalbu apie zmones kurie nescrapina).

Tosk: thumbup.gif O "Mormor" spausdinai printeriu ir iskirpai peiliuku/zirklutem? dar crackle dazais padazyta? Patinka man sis vintage stilius.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 29, 00:16)
Na dar patersiu etery... LO vadinasi "Mamos mama" (cia vel norvegu kalbos ypatumas, nes jie skirtingai vadina tevo tevus ir mamos tevus). Dariau velgi pagal schema blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif be žodžių wub.gif
Atsakyti
Tosk, wub.gif wub.gif wub.gif Man tai vien pavadinimas mmmm...."Mormor" , nu kaip gražu.....
Klausimai:
Kaip nuotrauką apibaltinai?
Ar Mormor padengta kraklium kokiu nors?
Atsakyti
Tosk, grazus darbelis... wub.gif saunuole thumbup.gif ir popieriuku rastai man labai patiko.... biggrin.gif

Atsakyti