Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Miglota @ 2008 11 27, 16:33)
labai grazu  wub.gif  ir apsiuta idealiai  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(a Lua @ 2008 11 27, 16:55)
Tosk, nepaprastai gražu.  wub.gif  Gerai suderinai spalvas. Ir pasiuvinėjimas nepriekaištingas, nors rašai, kad be plaktuko būtum neišsivertus.  biggrin.gif  thumbup.gif

Kringeliukai - tai rubonai ar štampukai?  ax.gif

Aciu 4u.gif Kringeliukus stampavau, bet tas didysis atsispaude nevienodai (nes 3 skirtingi popieriai, aukstis skirtingas), tai apvedziau pora kartu su plamasteriu. Kai kuriu taskiuku vietose uzdejau juodus pusinius perliukus.

QUOTE(kristi13 @ 2008 11 27, 17:40)
Miglota ir Tosk puikūs darbeliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Kaip visasda mokat kuo nors sužavėti wub.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(relija @ 2008 11 27, 18:12)
Tosk, kadangi pati pasakei apie tą apsiuvimą, iškart atkreipiau dėmesį ir nors tu ką - negaliu patikėti kad ne su mašina siūta    blink.gif  Šaunuolė  thumbup.gif 

Aciu 4u.gif O apsiuvinejimas man nesudetingas, as juk siuvinetoja (tas malonumas nenubllanko, kai pradejau screpinti).

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 27, 18:43)
Tosk  thumbup.gif labai grazutis  wub.gif , o siuvinejimas nepriekaistingas bigsmile.gif

o kaip jus darote su data , pastebejau kad ir Miglotos paskutiniam darbelije datos niekur nera, ir pas tave nesimato datos, as pati irgi ne visur uzdejus , bet dabar pradedu galvoti, kad man truksta datu, norisi kad kaskur butu uzrasas su data  ir kam skirtas darbelis, nu man kadangi dviem is karto darau, tai kaskaip darosi aktuoalu, o ka jus manot

Aciu 4u.gif

Su datom as darau taip. Blogojoj lapo pusej uzrasau: kada paveiksluota, koks LO nr. ir kada LO padarytas.
Atsakyti
Tosk, labai saunus darbelis... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 27, 19:43)
norisi kad kaskur butu uzrasas su data  ir kam skirtas darbelis, nu man kadangi dviem is karto darau, tai kaskaip darosi aktuoalu, o ka jus manot g.gif

LINUTUK, labai geras klausimas g.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 11 27, 20:32)
Su datom as darau taip. Blogojoj lapo pusej uzrasau: kada paveiksluota, koks LO nr. ir kada LO padarytas.

Labai geras atsakymas thumbup.gif

Niekada nebuvau susimąsčius, nes dar nedaug darbų padariau, bet dabar gavus gerą klausimą ir iškart puikų atsakymą - taip ir darysiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tosk, kaip paprastai grazu wub.gif Ir aciu uz ideja del datu thumbup.gif Tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
O aš iki šiol rašydavau dvi datas: 1. kada daryta nuotrauka, 2. kada darytas LO. doh.gif MB atkreipė dėmesį - sako, kad tai painioja. Tosk variantas geresnis, tik gaila, kad norint pamatyti datas, reikia iš albumo ištraukt darbelius.
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 11 27, 23:13)
O aš iki šiol rašydavau dvi datas: 1. kada daryta nuotrauka, 2. kada darytas LO.  doh.gif  MB atkreipė dėmesį - sako, kad tai painioja. Tosk variantas geresnis, tik gaila, kad norint pamatyti datas, reikia iš albumo ištraukt darbelius.

As dabar turiu albuma su D-susegimu ir ten labai gerai matosi tu plastikiniu kiseneliu sonas (ysegimo puseje) tai as galvoju ant to krasciuko pradesiu rasyti ta info ir ji matysis kiekviena karta atsivertus darbely 4u.gif
Atsakyti
Tosk, l.gražu. wub.gif Kai parašei, kad padarei naują darbelį, galvojau, kad vėl grožėsiuos gėlytėmis, bet šis tavo darbelis taip pat l.gražus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 28, 00:37)
As dabar turiu albuma su D-susegimu ir ten labai gerai matosi tu plastikiniu kiseneliu sonas (ysegimo puseje) tai as galvoju ant to krasciuko pradesiu rasyti ta info ir ji matysis kiekviena karta atsivertus darbely 4u.gif

Tosk, nelabai supratau koks albumas pas tave, gal įmesk foto, bo dabar noriu susirasti idealų datos rašymo būdą, tai prašau vaizdinės medžiagos ax.gif
Taip pat galvodama apie dabar savo turimą turbūt standartinį albumą, sugalvojau, kad galima kur nors kamputyje ant virvelės pririšti lapelį/tag'ą, ant kurio ir surašysiu savo foto bei darbo info, o tada tiesiog užkišiu už LO. Reikalui esant bus patogu išsitraukti ir pasižiūri, net nepajudinus viso darbo. va tokios mano mintys biggrin.gif
Atsakyti
Dėl numeravimo kaip ir viskas aišku.
Arba išorėje arba viduje mirksiukas.gif

O kokiu principu kišat į albumus ?
Vaikų amžiaus didėjimo principu ?
Man jau darosi aktualu, nes turiu gal 10 ax.gif LO didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 28, 08:28)
O kokiu principu kišat į albumus ?
Vaikų amžiaus didėjimo principu ?
Man jau darosi aktualu, nes turiu gal 10  ax.gif LO  didis.gif

as i albuma dedu pagal nuotraukos data, ta data ir uzrasau nugarelej, bet patiko ir tosk ideja su numeriu drinks_cheers.gif

noriu normalaus albumo ir as, nes kartais reikia ir 20 darbu perkist, o po savaites vel is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 28, 09:28)
Man jau darosi aktualu, nes turiu gal 10  ax.gif LO  didis.gif

Pala pala, o tai kur jie??? Negi visus dešimt jau rodei g.gif ??? Šakės tai aš numačiau tikrai blink.gif Gal turi kokią vietelę inete kur susidėjus laikai bigsmile.gif ???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 11 28, 10:55)
Negi visus dešimt jau rodei  g.gif ???
Gal turi kokią vietelę inete kur susidėjus laikai  bigsmile.gif ???

Per 11 temų tikrai parodžiau. Nei vieno nenuslėpiau mirksiukas.gif
O dėl into brandinu mintį.
MB žadėjo dovanų man www.sanrita.lt sukurt hihihi.gif

O kas dėl dėliojimo į albumus g.gif
Negi kas kart reiks perkaišioti visus doh.gif

Gal scrapukė pasidalins savo dėliojimo principais g.gif
Atsakyti