QUOTE(Miglota @ 2008 11 27, 16:33)
labai grazu ir apsiuta idealiai
Aciu
QUOTE(a Lua @ 2008 11 27, 16:55)
Tosk, nepaprastai gražu. Gerai suderinai spalvas. Ir pasiuvinėjimas nepriekaištingas, nors rašai, kad be plaktuko būtum neišsivertus.
Kringeliukai - tai rubonai ar štampukai?
Kringeliukai - tai rubonai ar štampukai?
Aciu Kringeliukus stampavau, bet tas didysis atsispaude nevienodai (nes 3 skirtingi popieriai, aukstis skirtingas), tai apvedziau pora kartu su plamasteriu. Kai kuriu taskiuku vietose uzdejau juodus pusinius perliukus.
QUOTE(kristi13 @ 2008 11 27, 17:40)
Miglota ir Tosk puikūs darbeliai . Kaip visasda mokat kuo nors sužavėti
Aciu
QUOTE(relija @ 2008 11 27, 18:12)
Tosk, kadangi pati pasakei apie tą apsiuvimą, iškart atkreipiau dėmesį ir nors tu ką - negaliu patikėti kad ne su mašina siūta Šaunuolė
Aciu O apsiuvinejimas man nesudetingas, as juk siuvinetoja (tas malonumas nenubllanko, kai pradejau screpinti).
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 27, 18:43)
Tosk labai grazutis , o siuvinejimas nepriekaistingas
o kaip jus darote su data , pastebejau kad ir Miglotos paskutiniam darbelije datos niekur nera, ir pas tave nesimato datos, as pati irgi ne visur uzdejus , bet dabar pradedu galvoti, kad man truksta datu, norisi kad kaskur butu uzrasas su data ir kam skirtas darbelis, nu man kadangi dviem is karto darau, tai kaskaip darosi aktuoalu, o ka jus manot
o kaip jus darote su data , pastebejau kad ir Miglotos paskutiniam darbelije datos niekur nera, ir pas tave nesimato datos, as pati irgi ne visur uzdejus , bet dabar pradedu galvoti, kad man truksta datu, norisi kad kaskur butu uzrasas su data ir kam skirtas darbelis, nu man kadangi dviem is karto darau, tai kaskaip darosi aktuoalu, o ka jus manot
Aciu
Su datom as darau taip. Blogojoj lapo pusej uzrasau: kada paveiksluota, koks LO nr. ir kada LO padarytas.