Miglota, labai gražu
Kiek suprantu, nuotrauka daryta Lietuvoje ?
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 27, 12:45)
fotografuota norvegijoj, pas MB tevus, bet daryta lt
jeez, as irgi 100% buvau tikra, kad vaizdai Lietuvos
Man irgi net minčių nekilo, kad ne Lietuvoje. Galvojau, kad čia pas tavo tėvus kada nors vasarą fotografuota.
gausim velniu uz spama
norge tai ne vien kalnai ir fjordai mes gyvenam toj daly, kur daugiau maziau panasu i lt
norge tai ne vien kalnai ir fjordai mes gyvenam toj daly, kur daugiau maziau panasu i lt
Miglota labai fainuoliskas LO Ir man jis visai ne persaldus, tiesiog lengvas ir sviesus, kaip ir sodas
Na ir as patersiu truputy...
LO vadinasi Artumas. Dariau pagal schema, kuria nukopinau tiksliai Tiesiog patiko tokia paprastute schema. Bet vat apsiuti sy karta buvo tikra vargo vakariene. Nesugebejau pradurti skyluciu ties ten kur 3popieriai, tai teko ir su plaktuku pasidarbuoti
LO vadinasi Artumas. Dariau pagal schema, kuria nukopinau tiksliai Tiesiog patiko tokia paprastute schema. Bet vat apsiuti sy karta buvo tikra vargo vakariene. Nesugebejau pradurti skyluciu ties ten kur 3popieriai, tai teko ir su plaktuku pasidarbuoti
Seniai buvau jau užsukus - nerealių darbelių užderėjo. Superinis Scrap8 albumėlis, prie relijos darbelių irgi ilgai sėdėjau ir žiūrėjau kaip ten kas su kuo... nu super visos darbuojatės, as praita savaitę kol laukiau siuntinukų su SB priemonėm iš turimų popierėlių padariau pora kalėdinių atvirukų... pabandysiu pasimokyti ir įkelsiu foto, dabar kaip tik darau dovanėlę vyro sesei - visiškai "simple" SB darbelius - namų dekoracijas - savaitgaly bandysiu padovanoti, tai nufotkinsiu ir kaip interjere atrodo labai jau įdomu...
na o dabar einu skaityti kaip reik ykelti nuotraukeles
na o dabar einu skaityti kaip reik ykelti nuotraukeles
QUOTE(Tosk @ 2008 11 27, 15:43)
labai grazu ir apsiuta idealiai
Tosk, nepaprastai gražu. Gerai suderinai spalvas. Ir pasiuvinėjimas nepriekaištingas, nors rašai, kad be plaktuko būtum neišsivertus.
Kringeliukai - tai rubonai ar štampukai?
Stebiuosi, kiek nedaug reikia norint sukurti gražų LO.
Kringeliukai - tai rubonai ar štampukai?
Stebiuosi, kiek nedaug reikia norint sukurti gražų LO.
Miglota ir Tosk puikūs darbeliai . Kaip visasda mokat kuo nors sužavėti
Miglota, skanus blynukas, aš irgi buvau garantuota, kad veiksmas vyksta LT
Tosk, kadangi pati pasakei apie tą apsiuvimą, iškart atkreipiau dėmesį ir nors tu ką - negaliu patikėti kad ne su mašina siūta Šaunuolė
Lawrute, kelk greičiau darbus pažiūrėti - jei reiks pagalbos su foto sakyk
Tosk, kadangi pati pasakei apie tą apsiuvimą, iškart atkreipiau dėmesį ir nors tu ką - negaliu patikėti kad ne su mašina siūta Šaunuolė
Lawrute, kelk greičiau darbus pažiūrėti - jei reiks pagalbos su foto sakyk
Tosk labai grazutis , o siuvinejimas nepriekaistingas
o kaip jus darote su data , pastebejau kad ir Miglotos paskutiniam darbelije datos niekur nera, ir pas tave nesimato datos, as pati irgi ne visur uzdejus , bet dabar pradedu galvoti, kad man truksta datu, norisi kad kaskur butu uzrasas su data ir kam skirtas darbelis, nu man kadangi dviem is karto darau, tai kaskaip darosi aktuoalu, o ka jus manot
o kaip jus darote su data , pastebejau kad ir Miglotos paskutiniam darbelije datos niekur nera, ir pas tave nesimato datos, as pati irgi ne visur uzdejus , bet dabar pradedu galvoti, kad man truksta datu, norisi kad kaskur butu uzrasas su data ir kam skirtas darbelis, nu man kadangi dviem is karto darau, tai kaskaip darosi aktuoalu, o ka jus manot