Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Irmulia, nu bet tu nereali vis vien - nuo tavo žvitrios akies niekur nepabėgsi bigsmile.gif
Pastabą supratau - dingstu lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas ok mirksiukas.gif - visos scrap'o parduotuvių nuorodos yra temos pradžioje mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Miglota wub.gif jau koks grožis wub.gif va tokie neperkrauti darbeliai man labiausiai patinka wub.gif
Atsakyti
Miglota, man šis darbelis irgi wub.gif tiesiog atrodo, jog obelų žiedais ir pakvipo thumbup.gif
Atsakyti
Miglota nu zinok del sito darbelio tai as lydausi wub.gif , jau toks man limpantis, toks visai neperkrautas bigsmile.gif ,

o tas virsutinis baltai apvedziotas krastelis, paimbosintas? g.gif
Atsakyti
Miglota , darbelis toks paprastas, bet kartu nepaprastas wub.gif
Atsakyti
Pazadu - daugiau reklamos nebus smile.gif
Linkejimai Irmuliai 4u.gif

o del reportazu - va kai tik baigsim delioti popieriukus tai ir paruosim smile.gif
o as pati tai scrapu uzsimu labai megejiskai, prie darbu kurious matau cia neistolo nepriartejau, bet man labai patinka mirksiukas.gif

o bendraminciai tai cia kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elele: 27 lapkričio 2008 - 11:15
QUOTE(elele @ 2008 11 27, 11:13)
o bendraminciai tai cia kur?

čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, saldus gavosi, bet man irgi labai mielas wub.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 27, 07:25)
o tas virsutinis baltai apvedziotas  krastelis, paimbosintas?  g.gif

aha, pats krasciukas embosintas mirksiukas.gif

bendraminciai

priemones
Atsakyti
Miglota, labai grazus darbelis nuo kurio kai kurioms pakvipo obelu ziedais, o man padvelke tokia vasariska ramybe, kai tyla tedrumscia lengvas vejelis, pauksciuku ciulbejimas ir ziogu svirpimas... mmmmm wub.gif wub.gif wub.gif

p.s. ta dantuku valymo dainele esant reikalui dar patobulinsim - prikusrim, kad skambetu... ax.gif nes norvegiskai - nu kur jau ten man doh.gif
Atsakyti
Miglota, jau gyriau, ir dar karta pagirsiu wub.gif Grazu wub.gif
Atsakyti