Miglota, rodyk visus blynus, juk kiekvienas parodytas darbas visas kitas skatina taip pat ko nors imtis Bent jau man taip
Dėl Lorietes pasiūlymo aš irgi pritariu - juk puiki mintis, o ir galima visokių prizų laimėti, su daug įvairių žmonių susipažinti, galų gale daugiau patirties įgyti - būtinai bandyk, ir tik pasakyk mums, mes jau čia greit palaikymo chebrą suorganizuosim
Man tavo darbai patinka tuo, kad jie turi konkretų tikslą - sukursi tikrai mielą, šiltą prisiminimų albumą
Miglota, nu kokia tu saunuole , fainai sugalvota su su ta dainele pratinti prie dantuku valymo , man jau paveluotai, bet kitos turekit ta minti salimais, nes tikrai ne visi vaikuciai myli dantukus valyti o darbelis fainutis irgi mane, tai ta pastos tutele uzvalde, fainai sugalvojai, kamstuka tai tikriausia per puse perpjoviai,o kaip pati tutele? pjaustei ar taip visa ir uzklijavai
o man net truputi geda pasidare, jau nezinau kiek laiko popieriuku neissitraukiu , reiks paciai sau i uzpakali ispirti , bet pirma uzsibrezus tiksla (ir jau laaaabai reikalingas darbas ) kilimine danga pas mus bute issveisti, nes labai predejo erzinti ju nesvarumas
o man net truputi geda pasidare, jau nezinau kiek laiko popieriuku neissitraukiu , reiks paciai sau i uzpakali ispirti , bet pirma uzsibrezus tiksla (ir jau laaaabai reikalingas darbas ) kilimine danga pas mus bute issveisti, nes labai predejo erzinti ju nesvarumas
Miglota, nu gi negalima tokiu graziu ir mielu darbeliu slepti...
o dainele issisaugosiu, ka zinai, ateity greiciausiai pravers...
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 26, 12:18)
mane, tai ta pastos tutele uzvalde, fainai sugalvojai, kamstuka tai tikriausia per puse perpjoviai,o kaip pati tutele? pjaustei ar taip visa ir uzklijavai
kirpau ir tutele (isploviau vidu) ir kamstuka, kitaip butu labai iskiles
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 26, 12:54)
Miglota, nu gi negalima tokiu graziu ir mielu darbeliu slepti...
norvegiskai dainuosi? lietuviskai neskamba
Miglota: ir sis blynas. Tikrai verta pasidometi kokiu konkursu ar bent Norvegiska SB spauda...ar Norvegai turi savo SB zurnalu ar knygu leidiniu?
Dantu pasta ideja, gal ir as kada pasiskolinsiu .
Man tik kilo klausimas, ar ir desinej lapo dali pratesimas daineles ar ten pavadinimas? Jei pavadinimas, tai buciau darius kitom raidem (didesniom) ar kitu sriftu, dabar labai blasko vaizda po visa lapa visur zodeliu pribarstyta.
Siap LO nepriekaistingas Gali rodyt visus
Man tik kilo klausimas, ar ir desinej lapo dali pratesimas daineles ar ten pavadinimas? Jei pavadinimas, tai buciau darius kitom raidem (didesniom) ar kitu sriftu, dabar labai blasko vaizda po visa lapa visur zodeliu pribarstyta.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 26, 13:15)
Miglota: ir sis blynas. Tikrai verta pasidometi kokiu konkursu ar bent Norvegiska SB spauda...ar Norvegai turi savo SB zurnalu ar knygu leidiniu?
aciu
norvegai turi pora knygu ir zurnalu, bet as perku angliskus
bet tikriausiai labiau pasidomejus butu imanoma ir internete kazka rasti
desinej lapo pusej yra daineles pradzia, kuri atsispindi nuotraukose, pirmose dviejose valo, paskutinej - buckis, o kairej pratesimas. is tiesu, pavadinimo kaip ir nera, nors galima sakyt, kad prmas sakinys ir yra pavadinimas
kita kelsiu ryt
norvegai turi pora knygu ir zurnalu, bet as perku angliskus biggrin.gif
idomu kodel netraukia tave Norvegiski? Ar stilius anglisku labiau patinka, ar geresnios kokybes (popierius, darbeliu fotografavimas) pacio zurnalo?
is tiesu, pavadinimo kaip ir nera, nors galima sakyt, kad prmas sakinys ir yra pavadinimas smile.gif
Taip ir galvojau Tada reikejo pirma eilute daineles padaryti pavadinima ji pazenklinus kita spalva, raidem, kitokiu sriftu--nu isskirtini padaryti kad butu aisku kad cia pavadinimas
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 26, 15:31)
idomu kodel netraukia tave Norvegiski? Ar stilius anglisku labiau patinka, ar geresnios kokybes (popierius, darbeliu fotografavimas) pacio zurnalo?
traukia ir norvegiski, perku ir juos bet angliskuose daugiau naujoviu
elele, ačiū už kvietimą, būtinai bandysiu apsilankyti, o kelintą valandą oficialus atidarymas???
ir dar noriu paklausti vieno dalyko. O kaip sugalvojai pradėti prekiauti dalykėliais skirtais scrapbooking'ui? Kaip sužinojai, kad tai reikalinga? Gal ir pati ką nors darai? Arba gal pažįsti ką nors iš mūsų kompanijos?
ir dar noriu paklausti vieno dalyko. O kaip sugalvojai pradėti prekiauti dalykėliais skirtais scrapbooking'ui? Kaip sužinojai, kad tai reikalinga? Gal ir pati ką nors darai? Arba gal pažįsti ką nors iš mūsų kompanijos?
Sveikinu su parduotuves atidarymu
butu labai idomu ir fotoreportaza is parduotuves pamatyti ir atsiliepimu apie scrapo asortimenta paklausyti
butu labai idomu ir fotoreportaza is parduotuves pamatyti ir atsiliepimu apie scrapo asortimenta paklausyti
Merginos, diskutuokime šia tema bendraminčiuose - tiesiog kad nekiltų eilinių riaušių dėl reklamos