Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Miglota, rodyk visus blynus, juk kiekvienas parodytas darbas visas kitas skatina taip pat ko nors imtis bigsmile.gif Bent jau man taip lotuliukas.gif
Dėl Lorietes pasiūlymo thumbup.gif aš irgi pritariu - juk puiki mintis, o ir galima visokių prizų laimėti, su daug įvairių žmonių susipažinti, galų gale daugiau patirties įgyti - būtinai bandyk, ir tik pasakyk mums, mes jau čia greit palaikymo chebrą suorganizuosim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man tavo darbai patinka tuo, kad jie turi konkretų tikslą - sukursi tikrai mielą, šiltą prisiminimų albumą wub.gif
Atsakyti
Miglota, nu kokia tu saunuole 4u.gif, fainai sugalvota su su ta dainele pratinti prie dantuku valymo thumbup.gif , man jau paveluotai, bet kitos turekit ta minti salimais, nes tikrai ne visi vaikuciai myli dantukus valyti unsure.gif o darbelis fainutis irgi thumbup.gif mane, tai ta pastos tutele uzvalde, fainai sugalvojai, kamstuka tai tikriausia per puse perpjoviai,o kaip pati tutele? pjaustei ar taip visa ir uzklijavai g.gif

o man net truputi geda pasidare, jau nezinau kiek laiko popieriuku neissitraukiu blush2.gif , reiks paciai sau i uzpakali ispirti lotuliukas.gif , bet pirma uzsibrezus tiksla (ir jau laaaabai reikalingas darbas blink.gif ) kilimine danga pas mus bute issveisti, nes labai predejo erzinti ju nesvarumas doh.gif
Atsakyti
Miglota, nu gi negalima tokiu graziu ir mielu darbeliu slepti... 4u.gif biggrin.gif

o dainele issisaugosiu, ka zinai, ateity greiciausiai pravers... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 26, 12:18)
mane, tai ta pastos tutele uzvalde, fainai sugalvojai, kamstuka tai tikriausia per puse perpjoviai,o kaip pati tutele? pjaustei ar taip visa ir uzklijavai g.gif

kirpau ir tutele (isploviau vidu) ir kamstuka, kitaip butu labai iskiles mirksiukas.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 26, 12:54)
Miglota, nu gi negalima tokiu graziu ir mielu darbeliu slepti...  4u.gif  biggrin.gif

o dainele issisaugosiu, ka zinai, ateity greiciausiai pravers... blush2.gif

blush2.gif

norvegiskai dainuosi? bigsmile.gif lietuviskai neskamba biggrin.gif
Atsakyti
Miglota: thumbup.gif ir sis blynas. Tikrai verta pasidometi kokiu konkursu ar bent Norvegiska SB spauda...ar Norvegai turi savo SB zurnalu ar knygu leidiniu?
Dantu pasta thumbup.gif ideja, gal ir as kada pasiskolinsiu biggrin.gif .
Man tik kilo klausimas, ar ir desinej lapo dali pratesimas daineles ar ten pavadinimas? Jei pavadinimas, tai buciau darius kitom raidem (didesniom) ar kitu sriftu, dabar labai blasko vaizda po visa lapa visur zodeliu pribarstyta.
Siap LO nepriekaistingas 4u.gif Gali rodyt visus
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 26, 13:15)
Miglota: thumbup.gif ir sis blynas. Tikrai verta pasidometi kokiu konkursu ar bent Norvegiska SB spauda...ar Norvegai turi savo SB zurnalu ar knygu leidiniu?
Dantu pasta  thumbup.gif  ideja, gal ir as kada pasiskolinsiu biggrin.gif .
Man tik kilo klausimas, ar ir desinej lapo dali pratesimas daineles ar ten pavadinimas? Jei pavadinimas, tai buciau darius kitom raidem (didesniom) ar kitu sriftu, dabar labai blasko vaizda po visa lapa visur zodeliu pribarstyta.
Siap LO nepriekaistingas 4u.gif Gali rodyt visus

aciu 4u.gif

norvegai turi pora knygu ir zurnalu, bet as perku angliskus biggrin.gif
bet tikriausiai labiau pasidomejus butu imanoma ir internete kazka rasti smile.gif

desinej lapo pusej yra daineles pradzia, kuri atsispindi nuotraukose, pirmose dviejose valo, paskutinej - buckis, o kairej pratesimas. is tiesu, pavadinimo kaip ir nera, nors galima sakyt, kad prmas sakinys ir yra pavadinimas smile.gif

kita kelsiu ryt smile.gif
Atsakyti
norvegai turi pora knygu ir zurnalu, bet as perku angliskus biggrin.gif

idomu kodel netraukia tave Norvegiski? Ar stilius anglisku labiau patinka, ar geresnios kokybes (popierius, darbeliu fotografavimas) pacio zurnalo?
is tiesu, pavadinimo kaip ir nera, nors galima sakyt, kad prmas sakinys ir yra pavadinimas smile.gif

Taip ir galvojau 4u.gif Tada reikejo pirma eilute daineles padaryti pavadinima ji pazenklinus kita spalva, raidem, kitokiu sriftu--nu isskirtini padaryti kad butu aisku kad cia pavadinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 26, 15:31)
idomu kodel netraukia tave Norvegiski? Ar stilius anglisku labiau patinka, ar geresnios kokybes (popierius, darbeliu fotografavimas) pacio zurnalo?

traukia ir norvegiski, perku ir juos mirksiukas.gif bet angliskuose daugiau naujoviu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, scrapo paviliotos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 lapkričio 2008 - 22:01
elele, ačiū už kvietimą, būtinai bandysiu apsilankyti, o kelintą valandą oficialus atidarymas???

ir dar noriu paklausti vieno dalyko. O kaip sugalvojai pradėti prekiauti dalykėliais skirtais scrapbooking'ui? Kaip sužinojai, kad tai reikalinga? Gal ir pati ką nors darai? Arba gal pažįsti ką nors iš mūsų kompanijos?
Atsakyti
Sveikinu su parduotuves atidarymu drinks_cheers.gif

butu labai idomu ir fotoreportaza is parduotuves pamatyti ir atsiliepimu apie scrapo asortimenta paklausyti bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, diskutuokime šia tema bendraminčiuose - tiesiog kad nekiltų eilinių riaušių dėl reklamos mirksiukas.gif
Atsakyti