relija: galetum daugiau tokiu SB desertu pateikti mum
norint padaryti gofruota popieriu is bent kokio popieriaus paprasciausiai reikia tureti si iranki (jis pigus-15 baksu), Fiskar paper crimper
Sis irankis jau isejas is mados tarp amerikieciu, bet manau labai naudingas.
Miglota:Dizainas fenomenalus
Butent tokius tvarkingus, labiau minimalistinius, neperdetus darbelius spauda taaaaip
Jei galiu pakomentuot kas man truputi kliuna
: pastebejau keliuose darbeliuose (ir siame) kad virsutinis embosintas uzrasas labai sunkiai iskaitomas, blankus toks. Geriau tiktu jeigu naudotum mazesnio dydzio alfabeto nakleikas, arba mini QK iskirstus, arba spausdintus ar stampuotus zodzius juostelem iskarpius uzklijuotum.
Ir dar...Pavadinimas...buciau dazius zydrom raidem (per daug liejasi su balto rastuoto popieriaus fonu), ir buciau uzklijavus kad apatine dalis raidziu butu truputeli zemiau, kad sujungtu popierius o nebutu tiesiogiai ant tos linijos kur susiduria popieriai...taip dar labiau pabrezia ta linija ir padalinima. Sekminguose LO, visad pastebekit kad buna tokie "sujungimai"=detales ar elementai kurie lyg kopeteles zvilgsni perveda nuo vieno skirtingo ploto (rastuotu ar vienspalviu popieriu) i kita.
*Smagu kad vel kepi blynus, o tai vakar norejau paklausti kas is taves pavoge sviesta
betgi taip BAISU sugadinti grazu popieriu.... blush2.gif lotuliukas.gif ir man, matyt, jau kaupimo ir saugojimo liga prasidejo ax.gif
neisvengiama...kitaip neismoksi. Be to, mano "klaidos" tai kartais gaunasi lyg "kurybiska palaima" kada klaida netgi idomesni darbeli padare, ar priverte mane ka nors idomesniaus sugalvot kad pakavot ta klaida. Jei baime sugadint popieriu valdys tave, niekad nepradesi scrapint