Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Miglota @ 2008 11 25, 15:22)
cia pries kaledu vakariene mano vaikas.. kazkas "madingai" susiause plaukus, balti marskinukai, slypsiukas, viskas kaip turi but  biggrin.gif
vertima parasiau po nuotrauka  mirksiukas.gif

Tai tas vertimas iškart buvo ten ??? doh.gif Ne nu jau šakės man - reiks su akiniais prie kompo sėdėt lotuliukas.gif

QUOTE(remini @ 2008 11 25, 15:53)
ir kad jau pradėjom apie priemonių išsidėliojimą  ax.gif tai gal pasirodykit kaip susidėję  mirksiukas.gif o tai pas mane dabar toks chaosas  doh.gif kad pati pamirštu ką turiu  blush2.gif o jei jau ką pradedu daryti  doh.gif tai visas pirmas aukštas būna apdėliotas, aš sėdžiu vidury ir suku galvą kur ką rasti  lotuliukas.gif mb vietos nebelieka  lotuliukas.gif

Pas mane viskas po lova. Lova labai aukšta, tai po ja telpa krūvos dėžių, dėžučių, dėželių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O visa kita pas tėvus dėžėse, laukia kol MB pastatys man dirbtuves. va taip.
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 11 25, 15:35)
Tai tas vertimas iškart buvo ten ???  doh.gif  Ne nu jau šakės man - reiks su akiniais prie kompo sėdėt  lotuliukas.gif

ramiai biggrin.gif ..nebuvo, as po to ikeliau, o tada ir parasiau, kad po nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Scrapuke puikus mini albumas thumbup.gif ir LO labai zaismingu spalvu, labai tinka prie isdykelio thumbup.gif
Agneja puikus vyriskas darbelis thumbup.gif
Relija, labai faina kad nupaveikslavai is naujo savajy LO (labai profesonaliai), viskas puikiai matosi thumbup.gif O tag“as pritrenkiantis wub.gif
Miglota nam nam... Tie tavo blynai wub.gif wub.gif wub.gif Bet gal gali truputy daugiau apie darba ax.gif Ar ant to rudo popieriaus kampe tas ornamentas jau buvo, ar tu embossinai? O nuotraukos kamputis ir stampuotas?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 25, 15:42)
Miglota nam nam... Tie tavo blynai wub.gif  wub.gif  wub.gif Bet gal gali truputy daugiau apie darba ax.gif Ar ant to rudo popieriaus kampe tas ornamentas jau buvo, ar tu embossinai? O nuotraukos kamputis ir stampuotas?

popierius toks jau buvo su tuo raizgaliuku wub.gif embosinau tk mazasias raides virsuj, kadangi mano embosinimo pudra tikras sss, tai stampavau baltai ir tada beriau skaidrius embosinimo miltelius, bet truputi ryskiau noretusi man blush2.gif
nuotraukos kampas ir vidinis apvadas rubonai smile.gif man nestampuoja graziai ir lygiai kartu ant nuotraukos ir ant kito, ne tam paciam auksty esancio pavirsiaus..
Atsakyti
relija: galetum daugiau tokiu SB desertu pateikti mum essen.gif
user posted image
norint padaryti gofruota popieriu is bent kokio popieriaus paprasciausiai reikia tureti si iranki (jis pigus-15 baksu), Fiskar paper crimper mirksiukas.gif Sis irankis jau isejas is mados tarp amerikieciu, bet manau labai naudingas.

Miglota:Dizainas fenomenalus thumbup.gif Butent tokius tvarkingus, labiau minimalistinius, neperdetus darbelius spauda taaaaip wub.gif
Jei galiu pakomentuot kas man truputi kliuna ax.gif : pastebejau keliuose darbeliuose (ir siame) kad virsutinis embosintas uzrasas labai sunkiai iskaitomas, blankus toks. Geriau tiktu jeigu naudotum mazesnio dydzio alfabeto nakleikas, arba mini QK iskirstus, arba spausdintus ar stampuotus zodzius juostelem iskarpius uzklijuotum.
Ir dar...Pavadinimas...buciau dazius zydrom raidem (per daug liejasi su balto rastuoto popieriaus fonu), ir buciau uzklijavus kad apatine dalis raidziu butu truputeli zemiau, kad sujungtu popierius o nebutu tiesiogiai ant tos linijos kur susiduria popieriai...taip dar labiau pabrezia ta linija ir padalinima. Sekminguose LO, visad pastebekit kad buna tokie "sujungimai"=detales ar elementai kurie lyg kopeteles zvilgsni perveda nuo vieno skirtingo ploto (rastuotu ar vienspalviu popieriu) i kita. mirksiukas.gif
*Smagu kad vel kepi blynus, o tai vakar norejau paklausti kas is taves pavoge sviesta biggrin.gif
betgi taip BAISU sugadinti grazu popieriu.... blush2.gif lotuliukas.gif ir man, matyt, jau kaupimo ir saugojimo liga prasidejo ax.gif

neisvengiama...kitaip neismoksi. Be to, mano "klaidos" tai kartais gaunasi lyg "kurybiska palaima" kada klaida netgi idomesni darbeli padare, ar priverte mane ka nors idomesniaus sugalvot kad pakavot ta klaida. Jei baime sugadint popieriu valdys tave, niekad nepradesi scrapint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 lapkričio 2008 - 07:26
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 26, 06:20)
Miglota:Dizainas fenomenalus thumbup.gif  Butent tokius tvarkingus, labiau minimalistinius, neperdetus darbelius spauda taaaaip wub.gif
Jei galiu pakomentuot kas man truputi kliuna ax.gif : pastebejau keliuose darbeliuose (ir siame) kad virsutinis embosintas uzrasas labai sunkiai iskaitomas, blankus toks. Geriau tiktu jeigu naudotum mazesnio dydzio alfabeto nakleikas, arba mini QK iskirstus, arba spausdintus ar stampuotus zodzius juostelem iskarpius uzklijuotum.
Ir dar...Pavadinimas...buciau dazius zydrom raidem (per daug liejasi su balto rastuoto popieriaus fonu), ir buciau uzklijavus kad apatine dalis raidziu butu truputeli zemiau, kad sujungtu popierius o nebutu tiesiogiai ant tos linijos kur susiduria popieriai...taip dar labiau pabrezia ta linija ir padalinima. Sekminguose LO, visad pastebekit kad buna tokie "sujungimai"=detales ar elementai kurie lyg kopeteles zvilgsni perveda nuo vieno skirtingo ploto (rastuotu ar vienspalviu popieriu) i kita. mirksiukas.gif
*Smagu kad vel kepi blynus, o tai vakar norejau paklausti kas is taves pavoge sviesta biggrin.gif

vakar kaip tik gavau paskatinimu konkursuose dalyvaut, bet as dar nesijauciu tokia stipri i MB jauciu isprotetu biggrin.gif

aciu uz komentarus, as kaip ir visos kitos issiziojus laukiu tavuju biggrin.gif

del blankiu raidziu sutinku, ir del baltuju irgi, nes apacia ju ant baltojo rastuoto popieriaus uzleidau, bet visiskai nesimato.. o apie melynas net nepagalvojau doh.gif rudas is karto atmeciau kaip netinkamas..

blynus kepu, tik nesirodau ax.gif praeita savaite 3 iskepiau ir vakar dar viena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 26, 10:58)
blynus kepu, tik nesirodau  ax.gif praeita savaite 3 iskepiau ir vakar dar viena  blush2.gif

verysad.gif nu čia dabar kas g.gif
Pasirodyk pls. Gal ir man įkvėpimas ateis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 26, 09:58)
blynus kepu, tik nesirodau  ax.gif praeita savaite 3 iskepiau ir vakar dar viena  blush2.gif

aaa, aisku, groziu ir geriu turi buti saikingai patiekiama... mums "blynu" reik nusipelnyt bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju, jei ka...)
Atsakyti
kad nera labai ypatingi, tai vakar imeciau, mano galva, geriausia smile.gif
dar vienas..

user posted image

sia sainele kas vakara dainiuojam maziui valydami dantukus..
valyk valyk tada gausi bucki
valyk, tada gausi bucki
kiekviena dantuka su sepeteliu ir vandeniu
valyk tada gausi bucki
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 lapkričio 2008 - 14:28
mielas ir sitas darbelis smile.gif man idomu, ta dantu pastos tutele tikra?tokia maza? g.gif
Atsakyti
Miglota, tavo darbeliai tikrai grazus wub.gif Tokie mieli ir silti wub.gif Na as tau jau sakiau, bet ir dar karta pasakysiu - tikrai vertetu pabandyti sudalyvauti kokiam konkurselyje thumbup.gif Mes cia tave palaikysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 11 26, 11:14)
mielas ir sitas darbelis smile.gif man idomu, ta dantu pastos tutele tikra?tokia maza? g.gif

tikra, tokias kartais duoda visbuciuose ar laivuose mirksiukas.gif

QUOTE(Loriete @ 2008 11 26, 11:19)
Miglota, tavo darbeliai tikrai grazus  wub.gif Tokie mieli ir silti  wub.gif Na as tau jau sakiau, bet ir dar karta pasakysiu - tikrai vertetu pabandyti sudalyvauti kokiam konkurselyje  thumbup.gif Mes cia tave palaikysim  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti