Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(remini @ 2008 11 25, 13:58)
pvz tag'o gėlytė  ax.gif atrodo kaip velvetas, bet iš gofruoto popieriaus daryta. atrodo tiesiog  thumbup.gif o juostelės? tokios buvo ar pačios darytos? popierinės, medžiaginės ar pan.  g.gif
atrodau aišku, kaip kokia tundra  doh.gif bet tik taip (mokydamosis viena iš kitos) ir tobulėjam  blush2.gif

nu ir jokia tu ne tundra, čia aš neįpratus įkėlusi darbą, paaiškinti kaip ką dariau doh.gif

Tai juostelės iš popieriaus. Ta kur su taškiukais, tai apipiešiau šiek tiek, kringeliu prisukau, žodį "sveikinu" irgi išpaišiau. Gėlė iš gofruoto popieriaus. Po tuo gofruotu kur yra lapeliai tokie tamsiai žali, tai iškirpau didelę žvaigždę iš visiškai lygaus žalio popieriaus ir apipiešiau, aptepliojau, palamdžiau....Pagrindas beje yra pasparto popierius, jis man labiausiai patinka pagrindui naudoti, nes yra storas kaip koks kartonas, o ir gražus, fakturinis šiek tiek.....
Papildyta:
O šiaip ir aš, ir va Miglota matau taip pat, manau, jog praktika geriausias patarėjas. Ir mano darbas visada būna geresnis, kai susikraunu vos ne visas priemones ant stalo ir dar labiau pagerėjo darbo procesas, kai pagaliau įsivedžiau tvarką dėžėse, viską atskiriau į atskiras dėžutes, dėželes, tai kai dabar reikia jau žinau, kad tam tikri daikteliai tik toje dėžėje yra. Palengvina darbą ir ilgas ieškojimas vienos brads nenubaido mūzos thumbup.gif
Atsakyti
Relija, ačiū už paaiškinimus. Tavo darbai l.gražūs. Tikrai auksiniai biggrin.gif
Atsakyti
mano blynukas ka tik is peciaus, dar siltas biggrin.gif

user posted image

pavadinimas: pasaulyje graziausias sarmingas trolis (sjarmtroll - issireskimas daznai naudojamas kalbant apie vaikus, zavingas/sarmingas trolis)

apacioje: mazasis isdykelis su labai zavinga sypsena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 lapkričio 2008 - 14:34
Miglota, l.l.l. gražu. wub.gif
Atsakyti
ir is karto su broku doh.gif fotografuoant sagute pabego ir tik dabar pamaciau blush2.gif
Atsakyti
Oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu nerealus bachurėlis lotuliukas.gif bigsmile.gif čia tik toks apšvietimas ar pasidabinęs buvo ???? bigsmile.gif
Tu kai padarai darbelį norvegų kalba, parašyk visada ko ten prirašai, bo juk ten visa esmė surašyta, a ne???
Liuks darbas, labai pralinksminai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 25, 13:27)
reikia praktikos  mirksiukas.gif  gamini, sugadini, taisai, dar labiau sugadini, gamini is naujo ir is kokio 10 karto jau visai galima ziuret  biggrin.gif
o beje tu pradejai puikiai su atviruku, o ar darei po to daugiau darbeliu  ax.gif

betgi taip BAISU sugadinti grazu popieriu.... blush2.gif lotuliukas.gif ir man, matyt, jau kaupimo ir saugojimo liga prasidejo ax.gif

aciu uz komplimenta... blush2.gif na taip, biski narplioju a la Kaledinius atvirukus giminei... bet zinai, tokius "atseit rimtus", nes ne visos tetules kreizi dalykelius megsta... o ir siaip esu pradejus daryti tokius mini paprastucius tagiukus prie dovaneliu prikabinti... smile.gif

Miglota, taigi ir tas "siltutelis" darbelis toks grazus... wub.gif Man labai patiko juostele su rudais drugeliais ir kampe tas ispaudas irgi su drugeliu ir gelytemis... ir nebuciau pagalvojusi, bet ruda ir melsva spalvos taip gerai dera... Aisku, atskiri komplimentai pagrindiniam LO herojui 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
aciu, mergaites 4u.gif

cia pries kaledu vakariene mano vaikas.. kazkas "madingai" susiause plaukus, balti marskinukai, slypsiukas, viskas kaip turi but biggrin.gif

vertima parasiau po nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
Miglota, labai šiltas darbelis.
Sūnelis - fainuolis wub.gif

Galima klausimėlį blush2.gif
Raidės kaip padarytos ? Labai jau ta " T " simpatiška mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 25, 15:01)
mano blynukas ka tik is peciaus, dar siltas  biggrin.gif

o jau koks kavalierius wub.gif darbelis labai gražus thumbup.gif o ten prie nuotraukos kamputyje rubonas? g.gif

ačiū Relija už išsamų paaiškinimą aciuks.gif
ir kad jau pradėjom apie priemonių išsidėliojimą ax.gif tai gal pasirodykit kaip susidėję mirksiukas.gif o tai pas mane dabar toks chaosas doh.gif kad pati pamirštu ką turiu blush2.gif o jei jau ką pradedu daryti doh.gif tai visas pirmas aukštas būna apdėliotas, aš sėdžiu vidury ir suku galvą kur ką rasti lotuliukas.gif mb vietos nebelieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 25, 14:33)
Miglota, labai šiltas darbelis.
Sūnelis - fainuolis  wub.gif

Galima klausimėlį  blush2.gif
Raidės kaip padarytos ? Labai jau ta " T " simpatiška  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif

as turiu grungeboard rinkinuka toki:
user posted image
darydama T isemiau viduriuka ir iskirpau aplink raide kaip remeli smile.gif
Atsakyti
nu bet kokia tu saunuole Miglota, matau svieto vel uzsipirkai gero mirksiukas.gif , labai fainuoliskas ir lelius ir darbelis thumbup.gif
Atsakyti