QUOTE(remini @ 2008 11 25, 13:58)
pvz tag'o gėlytė atrodo kaip velvetas, bet iš gofruoto popieriaus daryta. atrodo tiesiog o juostelės? tokios buvo ar pačios darytos? popierinės, medžiaginės ar pan.
atrodau aišku, kaip kokia tundra bet tik taip (mokydamosis viena iš kitos) ir tobulėjam
atrodau aišku, kaip kokia tundra bet tik taip (mokydamosis viena iš kitos) ir tobulėjam
nu ir jokia tu ne tundra, čia aš neįpratus įkėlusi darbą, paaiškinti kaip ką dariau
Tai juostelės iš popieriaus. Ta kur su taškiukais, tai apipiešiau šiek tiek, kringeliu prisukau, žodį "sveikinu" irgi išpaišiau. Gėlė iš gofruoto popieriaus. Po tuo gofruotu kur yra lapeliai tokie tamsiai žali, tai iškirpau didelę žvaigždę iš visiškai lygaus žalio popieriaus ir apipiešiau, aptepliojau, palamdžiau....Pagrindas beje yra pasparto popierius, jis man labiausiai patinka pagrindui naudoti, nes yra storas kaip koks kartonas, o ir gražus, fakturinis šiek tiek.....
Papildyta:
O šiaip ir aš, ir va Miglota matau taip pat, manau, jog praktika geriausias patarėjas. Ir mano darbas visada būna geresnis, kai susikraunu vos ne visas priemones ant stalo ir dar labiau pagerėjo darbo procesas, kai pagaliau įsivedžiau tvarką dėžėse, viską atskiriau į atskiras dėžutes, dėželes, tai kai dabar reikia jau žinau, kad tam tikri daikteliai tik toje dėžėje yra. Palengvina darbą ir ilgas ieškojimas vienos brads nenubaido mūzos