Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

bet matyt vis vien kažkada kažkas paišdykavo su kitataučiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jo...buna tokiu juodu aveliu kai as, kuri istrukus is bandos paisdykavo su svetimtauciu biggrin.gif lotuliukas.gif nors seimoj sudrumsta ramybe ir santykiai su kai kuriem zmonem verysad.gif ...bet nors vaikai grazus gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 lapkričio 2008 - 22:38
Va va, man ta mintis, kad vaikai gražūs gaunasi irgi labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu, tikrai vaikai grazesni wub.gif Bent jau man tuo norisi tiketi lotuliukas.gif
Atsakyti
Relija, be komentarų WOW thumbup.gif good.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 25, 09:51)
Relija, be komentarų  WOW thumbup.gif  good.gif

Sanrita, ryte perskaičiusi tavo WOW, atsiminiau, kad dar turiu vieną darbelį, kurio čia dar nerodžiau ax.gif

Tag'iukas-atvirukas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 lapkričio 2008 - 14:37
Tagiuką jau gyriau (tikrai vertas pagyrimo wub.gif ), o perfotkintas LO dabar atrodo kaip auksinis. blink.gif wub.gif
Atsakyti
Relija, tavo tagiuką dar pliurpalų temoje pamilau mirksiukas.gif

Gal gali papasakot kaip LO gėlę darei ?
Tie lapai iš gofruoto popieriaus labai orginaliai atrodo.
Tas gofro popierius specialus sb ?
Atsakyti
ale kokie darbeliai swoon.gif negaliu atsižiūrėt wub.gif tiesiog pritrūkau žodžių pagyrimams g.gif
tiesa, būtų smagu, kad prie darbelių dar būtų darbo aprašymai mirksiukas.gif gal ir kitos pasimokys blush2.gif
kodėl aš taip nemoku doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 11 25, 10:36)
Tagiuką jau gyriau (tikrai vertas pagyrimo  wub.gif ), o perfotkintas LO dabar atrodo kaip auksinis.  blink.gif  wub.gif

Sakai auksinis g.gif ? Gal reiks priduot pabandyt, užsikalčiau pinigų bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ačiū wub.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 11 25, 10:37)
Relija, tavo tagiuką dar pliurpalų temoje pamilau  mirksiukas.gif
Gal gali papasakot kaip LO gėlę darei ?
Tie lapai iš gofruoto popieriaus labai orginaliai atrodo.
Tas gofro popierius specialus sb ?

ačiū wub.gif
Gofruotas popierius ne spec SB, tiesiog iš raštinės reikmenų prisipirkau visokių spalvų.
Taigi iš to popieriaus iškirpau visokių formų lapų, juos palamdžiau, palanksčiau ir priklijavau prie LO. Tada iš kažkurio BASIC GREY rinkinuko išsiplėčiau lengvai žalsvai melsvą lapą, nusipiešiau ten gėlės žiedą, iškirpau, palanksčiau, palandžiau biggrin.gif ir sendinau keliomis rašalų spalvomis, priklijavau.
Pats viršutinis žiedelis dovanotas Tosk , ji buvo tokia žydra, o aš patepliojau su tamsesniu rašalu dar papaišiau ir vėl priklijavau.
Tos gėlės žiedo centras yra Eyelets & Snaps iš šito rinkinuko su užrašu "made with love" wub.gif
va toks trumpas aprašymas ax.gif

QUOTE(remini @ 2008 11 25, 10:40)
tiesa, būtų smagu, kad prie darbelių dar būtų darbo aprašymai  mirksiukas.gif gal ir kitos pasimokys  blush2.gif

Žinok jau planuoju senai ką nors darydama nufotografuoti ir pan, ale kai suima noras daryti - nebelieka laiko fotkint ir mano atveju dar blogiau, nes gi dirbu kai jau tamsu....Fotkės ne kokios būna....Bet mezgu mezgu tokią mintį, reik manyt kažkada įgyvendinsiu lotuliukas.gif

Kitos beje irgi galėtų taip pabandyti padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 11 25, 12:52)
Žinok jau planuoju senai ką nors darydama nufotografuoti ir pan, ale kai suima noras daryti - nebelieka laiko fotkint ir mano atveju dar blogiau, nes gi dirbu kai jau tamsu....Fotkės ne kokios būna....Bet mezgu mezgu tokią mintį, reik manyt kažkada įgyvendinsiu  lotuliukas.gif
Kitos beje irgi galėtų taip pabandyti padaryti  mirksiukas.gif

na aš turėjau omeny darbo aprašymą, net nesitikiu viso proceso foto, kadangi kai mūza aplanko, tai nebėgi gi fotkint kiekvieno žingsnelio lotuliukas.gif nors idėja gera thumbup.gif
labai smagu, kai kitos pasidalina savo patirtim, išmintim ir pan. mirksiukas.gif tada gali ir savo darbelyje kažką panaudoti, pritaikyti...
pvz tag'o gėlytė ax.gif atrodo kaip velvetas, bet iš gofruoto popieriaus daryta. atrodo tiesiog thumbup.gif o juostelės? tokios buvo ar pačios darytos? popierinės, medžiaginės ar pan. g.gif
atrodau aišku, kaip kokia tundra doh.gif bet tik taip (mokydamosis viena iš kitos) ir tobulėjam blush2.gif
Atsakyti
Relija, tavo darbeliai rimtai tokie wub.gif wub.gif wub.gif

Ir Scrap8 darbeliai kaip visada labai zavus wub.gif Bet nekeista net, juk tu musu sb mokytoja 4u.gif

Remini, labai gerai, kad klausineji... 4u.gif Darai gera tokiems ziopliukams sb ziopliukams kaip as bigsmile.gif Nes ir man daug tokiu klausimu kyla... ax.gif Ir is tiesu labai idomu suzinoti, kaip vienas ar kitas dalykas yra daromi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 25 lapkričio 2008 - 14:15
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 25, 13:14)
Nes ir man daug tokiu klausimu kyla... ax.gif  Ir is tiesu labai idomu suzinoti, kaip vienas ar kitas dalykas yra daromi...

reikia praktikos mirksiukas.gif gamini, sugadini, taisai, dar labiau sugadini, gamini is naujo ir is kokio 10 karto jau visai galima ziuret biggrin.gif

o beje tu pradejai puikiai su atviruku, o ar darei po to daugiau darbeliu ax.gif
Atsakyti