Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Agneja @ 2008 11 24, 14:04)
na va rodau savo dovana MB hihihi.gif

saunus,vyriskas darbelis 4u.gif
Atsakyti
Agneja, 4u.gif idomus sprendimas, man patiko thumbup.gif

Kazkaip paziurejus ir net nepaskaicius aprasymo iskart isivaizdavau linksmai nusiteikusi vyriski su tokiomis spalvomis siek tiek aptaskytu kombinezonu smagiai dazanti savo namus ir belaukianti kitu savo draugeliu, kurie pasisiule i pagalba bei pazadejo sio bei to atsinesti darbui palengvinti... hihihi.gif Agneja, tik nesupyk del mano interpretacijos blush2.gif
Atsakyti
Šaunuole, Agneja, gerai pasidarbavai thumbup.gif Smagus LO drinks_cheers.gif Puikiai sugalvojai panaudoti alaus kamštelį vietoj nuliuko. thumbup.gif
Man iš karto krito pavadinimas "10 dalykų", bet pratęsimo teko gerokai paieškoti. Bet, manau, tai dėl mažos nuotraukos. irnesakyk.gif

O TB su barzda buvo? bigsmile.gif Vešloka tokia... bigsmile.gif
Atsakyti
Agneja: labai patiko ta ideja naudot suplota alaus kamsti--as labai megstu pati panaudoti tokius netradicinius dalykelius mirksiukas.gif
A Lua: manau ten ne barzda, o ratusuotas jo veidas ax.gif ..nors pati irgi taip pagalvojau pamacius.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 24, 14:22)
A Lua: manau ten ne barzda, o ratusuotas jo veidas ax.gif ..nors pati irgi taip pagalvojau pamacius.

blush2.gif oi.... nu bet man nuotaika gera biggrin.gif Šiandien išsiuntėm tau dovanėles. 4u.gif Pašte nebuvo nė vienos dėžės siuntiniui. blink.gif Nes visas išpirko prieš Kalėdas. Tai ėjau į "Gedimino 9" PC ir kiaulijau dėžę. doh.gif biggrin.gif Nu kaip benamė kokia. biggrin.gif Tai jau pradėk laukti Kalėdų. wub.gif
Atsakyti
Agnėja, darbelis iš tikrųjų toks vyriškas thumbup.gif Man l.l patiko kamštuko idėja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 11 24, 12:04)
na va rodau savo dovana MB hihihi.gif

super darbelis, toks vyriskai linksmas thumbup.gif
Atsakyti
Agnėja, o man darbas juokingas, toks alaus mėgėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labai mielas darbas thumbup.gif

O čia mano jau geresnis foto variantas, nors nesu visai patenkinta foto, bet ką gi - bent jau geriau.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2008 11 24, 14:15)

O TB su barzda buvo?  bigsmile.gif  Vešloka tokia...  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj, negaliu, prajuokinai, ne ten ne barzda, ten paslepiau jo veida doh.gif

Aciu mergaites 4u.gif , man ir paciai patinka darbelis, toks linksmuoliskas gavosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 13, 20:17)
Irmulia: cia tau smile.gif Gi nereikia scrapinti tik apie vaikus "In Love" su savo kaska biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Ačiu Scrap wub.gif nuostabus darbelis wub.gif tai vat kad reikia susiimti ir griebti scrapbooking'ą už ragų - manau kad dabar kai viskas jau rimsta gal prisėsiu nes tai yra nerealus užsiėmimas bigsmile.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 11 13, 20:54)
LO - Layout, bet vat su lietuvisku variantu tai nezinau ax.gif Tai vienas papuostas sb lapas. Jei darbely sudaro 2lapai - tai dvigubas LO (layout).

Tiesą pasakius ir gėda prisipažinti - ir aš sukau galvą kas čia per LO blush2.gif blush2.gif doh.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 15, 06:19)
irmulia: gal butu galima pamazinti foto? Ikelus turejau greit pabegt nuo 'piuterio ir nepastebejau kad tokio dydzio ikele  blush2.gif

Viskas ok - foto nėra perdidelė ir neiškraipo forumo lango mirksiukas.gif matyt moderatoriai sumažino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 lapkričio 2008 - 17:15
relija: pavydziu talentu wub.gif kad as galeciau pasigirti tokiu pirmu scrap blynu 4u.gif ...geda man net parodyti dabar blush2.gif
Si kart nuotrauku apsvietimas labai parodo visas 3D detales--nuostabu tiesiog wub.gif
P.S. TB labai panasus i mano B pusbroli...dvyniai galetu buti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif ax.gif Gaila tik, kad kiekvienas toks nesigauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ech.... reikia daugiau daryti ir gausis tik geri, a ne??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O dėl MB, tai esu šimtus karų girdėjusi klausimą: -o kokia jo tautybė??? O jo šeimoje penkios kartos atgal tikrai grynu lietuviai, bet matyt vis vien kažkada kažkas paišdykavo su kitataučiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti