Scrapuke, albumas superinis, man taip patinka visokios knygutės , labai liuks Varau į tavi tinklaraštį visos apžiūrėti
Mes su MB galvojome darytis statybų LO kas mėnesį, bet grįžus po meet'o apsitarėm ir nusprendėm daryti albumą, dar kokį nežinau, bet jau jis man ausis per vieną dieną baigia išūžti
Mes su MB galvojome darytis statybų LO kas mėnesį, bet grįžus po meet'o apsitarėm ir nusprendėm daryti albumą, dar kokį nežinau, bet jau jis man ausis per vieną dieną baigia išūžti
Dekui uz visu silta ivertinima mini albumo
Namo statybu projekta iamzinti labai tiktu mini albumo formatas;
Nors musu namai jau pastatyti, as kaip tik galvojau kad padaryti albuma kiekvieno kambario dekoro, spalvu, parinktu audiniu, atliekamu sienu dazu spalvu dar pateplioti. I kai kuriuos kambarius labai daug ranku darbo idejus esu. pvyz. musu miegamo tulike tai veidrodziu remai stiklu burbulais isklijuoti, lempos apmegztos tikrais perlais, bet...laikas ir vaikai savo daro Nzn ar laukti kol si nama parduosim, ir tada galesiu visa statybos plana nuo pradziu scrapinti, ar geriau gal iamzinti cia kur musu vaikai gime ir uzaugo.