Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Scrapuke, albumas superinis, man taip patinka visokios knygutės   , labai liuks   Varau į tavi tinklaraštį visos apžiūrėti  
Mes su MB galvojome darytis statybų LO kas mėnesį, bet grįžus po meet'o apsitarėm ir nusprendėm daryti albumą, dar kokį nežinau, bet jau jis man ausis per vieną dieną baigia išūžti      

aciuks.gif
Dekui uz visu silta ivertinima mini albumo 4u.gif
Namo statybu projekta iamzinti labai tiktu mini albumo formatas;
Nors musu namai jau pastatyti, as kaip tik galvojau kad padaryti albuma kiekvieno kambario dekoro, spalvu, parinktu audiniu, atliekamu sienu dazu spalvu dar pateplioti. I kai kuriuos kambarius labai daug ranku darbo idejus esu. pvyz. musu miegamo tulike tai veidrodziu remai stiklu burbulais isklijuoti, lempos apmegztos tikrais perlais, bet...laikas ir vaikai savo daro smile.gif Nzn ar laukti kol si nama parduosim, ir tada galesiu visa statybos plana nuo pradziu scrapinti, ar geriau gal iamzinti cia kur musu vaikai gime ir uzaugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 lapkričio 2008 - 20:30
QUOTE(kristi13 @ 2008 11 19, 19:36)
Kad gražu tai komentuojam 4u.gif

kai negražu irgi reikia pasakyti, kad kitą kartą negražiai nedarytume. biggrin.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 19, 20:28)
:Nzn ar laukti kol si nama parduosim, ir tada galesiu visa statybos plana nuo pradziu scrapinti,  ar geriau gal iamzinti cia kur musu vaikai gime ir uzaugo.

Aš tavo vietoje scrapinčiau abu namus. 4u.gif
Atsakyti
kai negražu irgi reikia pasakyti, kad kitą kartą negražiai nedarytume. biggrin.gif

kas yra "grazu" (ypac scrape), tai labai subjektyvu.
As kuo labiau demesi atkreipiu i netradicinius SB, dienorascio, ar "free-style" stiliaus darbelius. Nepasakyciau kad jie "grazus" to zodzio prasme, pet mano zvilgsni prikausto ilgam, ypac jei turi simboliu ir gilesne reiksme, ne vien tik pavirsutiniskas pagrazinimas nuotraukos.
Aš tavo vietoje scrapinčiau abu namus. 4u.gif

kad pirma reikia turet antra nama lotuliukas.gif .
O gal padaryti su jumoru "pries-po" vaiku. Po vaiku destrukcijos, galiu nufotkint skyles sienose, isluptus is sienu uzuolaidu prisegimus, sudauzytus paveikslu stiklus, kreidom apipaisytas sienas... lotuliukas.gif
Atsakyti

kas yra "grazu" (ypac scrape), tai labai subjektyvu.

Taip, tu teisi. Aš turėjau omenyje ne tik pagyrimo žodžius, bet ir kritiką, kuri yra naudinga, jeigu nėra destruktyvi.

As kuo labiau demesi atkreipiu i netradicinius SB, dienorascio, ar "free-style" stiliaus darbelius. Nepasakyciau kad jie "grazus" to zodzio prasme, pet mano zvilgsni prikausto ilgam, ypac jei turi simboliu ir gilesne reiksme, ne vien tik pavirsutiniskas pagrazinimas nuotraukos.

drinks_cheers.gif Toks keistas dalykas, susijęs asmeniškai su manimi - kai scrapinu apie save, savaime gaunasi "negražu", bet su simboliais, su aliuzijom ir t.t. O kai scrapinu dukrytę, vėlgi savaime darbeliai gaunasi gražūs. Nesiekiu pavaizduoti, kad mano vaikas būna tik laimingas ir niekad neliūdi, tiesiog pagrindinis jausmas, susijęs su dukryte - yra Laimė. Bet pastarasis LO tikrai turėjo būti atliktas kruopščiau. blush2.gif

kad pirma reikia turet antra nama lotuliukas.gif .
O gal padaryti su jumoru "pries-po" vaiku. Po vaiku destrukcijos, galiu nufotkint skyles sienose, isluptus is sienu uzuolaidu prisegimus, sudauzytus paveikslu stiklus, kreidom apipaisytas sienas... lotuliukas.gif

thumbup.gif idėja! Vienoj pusėj - namai "iki vaikų", kitoj pusėj - "po vaikų". lotuliukas.gif
Atsakyti
Scrapuke, mintis padaryti knygutę apie namo kambarius kaip jie decoruoti man atrodo pasakiškai puiki. Jau įsivaizduoju mažus medžiagyčių ir tapetų gabaliukus, linksmas istorijas, užrašytas ant tagiukų ir t.t. Būtinai daryk - o aš tikrai skolinsiuosi tavo šią mintį, kai jau pradėsim įrenginėti savo namuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 11 20, 12:36)
Būtinai daryk - o aš tikrai skolinsiuosi tavo šią mintį, kai jau pradėsim įrenginėti savo namuką  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

jau dabar pradek.. smagu bus matyt pasikeitima.. MB tevai turi sena sena savo namo nuotrauka, kai jis dar buvo maza lusnele, po to nuotrauka jau didesnio, o dabar pasidare dabartini vaizda.. labai idomu ziuret tokius virsmus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal leisite man pateršti šį eterį? ax.gif
Padariau kito tinklaraščio konkursui kol laukiu "Šiltas Ruduo" nuotraukų pašte.
Aprašymas Mano blog'e (apačioj paraše) 4u.gif
( blush2.gif kad fokusas nuplaukęs kai kuriuose vietuose, bet fotkinau vidurnaktį be jokios naturalios šviesos rolleyes.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 lapkričio 2008 - 09:06
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 22, 07:54)

thumbup.gif thumbup.gif palikau komentara bloge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 22, 09:54)

thumbup.gif thumbup.gif Į tokius tavo pateršimus žiūrėčiau nuo ryto iki vakaro thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
Scrapuke, liuks thumbup.gif Labai nuotaikingas LO thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, dabelis taip ir trykšta energija.
Ale, koks sūnelio žvilgsnis .... pasiutėliškai hitruoliškas mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
na va rodau savo dovana MB hihihi.gif
nu fotografe is manes tikrai ne kokia, bet iziuret imanoma mirksiukas.gif
taiva, nuotrauka parinkau MB, kai dar buvo jaunas paseles studentas(beje, jis ta foto buvo seniai pamirses, todel ilgokai kikeno lotuliukas.gif )ten jis ant galvos uzsidejes nuo alaus pakuotes kartona toki, tai kaip su karuna lotuliukas.gif
pati ideja apie 10 dalyku, tai kilo prisiziurejus galerijose labai daug tokiu pavyzdziu, todel pamaniau, kad ir as kazka panasaus noriu padaryt ax.gif
vienetukas iskirptas is senu dzinsu, nuliukas padarytas is atkalto alaus kamstuko biggrin.gif isiutas uztrauktukas ir uz jo ikistas tagas, ant kurio ir surasiau visus tuos 10 dalyku ax.gif
ant mazesnio tago, pavadinimo pratesimas "del kuriu tave myliu"
na matau, kad su stampavimu man ne kas, ir reikia dar padirbet blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 24 lapkričio 2008 - 13:09