Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

gal pabandyt uzrasyt ant kokio lapiuko ir prisiut prie nuotraukos sono? g.gif
Atsakyti
Arba pabandyk dėti tą išraitymą ir datą virš jo ne įstrižai (kertant kampą), o lygiagrečiai nuotraukos apačiai ir labiau į kraštą ( pan. kaip vardas "Redutė" uždėtas) mirksiukas.gif

Arba visai nedėti to paraitymo ir tokiu pat principu kaip pats vardas "Redutė" išraityti ir pačią datą - "2008 04 26" mirksiukas.gif

Atsakyti
Scrap8, kaip gražu ir originalu wub.gif thumbup.gif Ta antytė thumbup.gif Dideli komplimentai tavo visiems darbeliams bigsmile.gif
Atsakyti
Scrapuke, didžiausius komplimentus naujam darbeliui jau palikau tavo bloge wub.gif

Linutuk, nu kokia tu šaunuolė thumbup.gif
Man taip viskas gražiai žiūrisi ...
Bet ... to raitymo apačioje nedėčiau.

Mergaitės, labai atsiprašau ir noriu perspėti ... su konkursiniu darbeliu vėluosiu blush2.gif
Šeštadienį skirsiu visą dieną ir bandysiu vakare priduot.
Todėl prašau + 1 dienos blush2.gif Kokia gėda man nedisciplinuotai verysad.gif
Vis ta mūza ....
Atsakyti
Linutukai as irgi pritarciau nuomonei, kad data ne rasyti, bet irgi israityti kaip ir pavadinima 4u.gif
Atsakyti
nu padariau pakeitimus ax.gif nusprendziau kad dar kasko truksta , tai padariau vieline gelyte, dabar man paciai labiau patinka, o ka jus manot rolleyes.gif kadangi jau vakaras, tai viskas ka sugebejau isspausti is savo muilines tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 17, 18:52)
nu padariau pakeitimus  ax.gif nusprendziau kad dar kasko truksta , tai padariau vieline gelyte, dabar man paciai labiau patinka, o ka jus manot  rolleyes.gif kadangi jau vakaras, tai viskas ka sugebejau isspausti is savo muilines  tongue.gif

thumbup.gif dabar labai gerai, tik gal kiek data didoka - lygiaverte pavadinimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 17 spalio 2008 - 18:32
QUOTE(lauramama @ 2008 10 17, 19:32)
thumbup.gif  dabar labai gerai, tik gal kiek data didoka - lygiaverte pavadinimui
nu zinai, tu teisi g.gif , velniava doh.gif reikia eiti bandyti per nauja raityti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 17, 17:52)
nu padariau pakeitimus  ax.gif nusprendziau kad dar kasko truksta , tai padariau vieline gelyte, dabar man paciai labiau patinka, o ka jus manot  rolleyes.gif kadangi jau vakaras, tai viskas ka sugebejau isspausti is savo muilines  tongue.gif

Liuks dabar thumbup.gif Gal truputį tą gėlytę kiek žemiau nuleisti, truputį labiau ant kampo, nes dabar ji "lipa" į viršų, kairįjį šoną mirksiukas.gif Nebent komponavai pagal dešinėję esančią rožinę gėlytę ax.gif

A ir dar trūsta nuliuko prie "4" - tada pilnai atrodytų data 2008 04 26 mirksiukas.gif

Bendroje visumoje liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 10 17, 18:32)
thumbup.gif  dabar labai gerai, tik gal kiek data didoka - lygiaverte pavadinimui

drinks_cheers.gif Vos vos mažesni skaičiukai (pvz. kad liktų po kokį 1 mm nuo zigzaginės apatinės juostos bei mėlynos viršutinės) būtų iš vis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 spalio 2008 - 18:53
aciukas merginos uz patarimus ax.gif , jau padriau, bet noriu dienos sviesos sulaukti, kad nufotkinti tongue.gif
Atsakyti
LINUTUK: matau jau kitos geru patarimu tau pasiule, ir jau padarei kaip tau dera. Pirma pamacius man iskarto krito i akis kad data tokia didele (lauramamos zodziais" lygaverte su pavadinimu"). Datas daniausiai scrape bando mazom raidem kur nor uzrasyt ar pakavot, nebent data tai tema viso LO: kai pavyz. Rugsejo 11.
Man labai patinka, ir tinka kada datos buna uzdetos ant mazo popieriuko prie nuotraukos panaudojus skylamusi "photo tab punch" kaip toki,arba pati gali issikirpti.

Papildyta:
QUOTE(Dženė @ 2008 10 17, 06:32)
Scrap8, kaip gražu ir originalu  wub.gif  thumbup.gif Ta antytė  thumbup.gif  Dideli komplimentai tavo visiems darbeliams  bigsmile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Aš jau gavau savo prekes! clap.gif
Pirmasis darbelis kol kas bus atvirukas, vienai brangiai draugei. ax.gif Ir šiaip aš šiuo metu dar fotoaparato neturiu (nes fotografuoju, ir ruošiuosi pirkti sau veidrodinį fotiką). Turiu vasaros labai gražių foto, bet niekaip jų nepasidarau. Tai vat. smile.gif
Kai jau turėsiu tvirtą idėją nuotraukoms, tada ir lipdysiu savo darbelį. ax.gif

Tai kai sumeistrausiu savo atvirutę būtinai parodysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 18 spalio 2008 - 08:20