gal pabandyt uzrasyt ant kokio lapiuko ir prisiut prie nuotraukos sono?
Arba pabandyk dėti tą išraitymą ir datą virš jo ne įstrižai (kertant kampą), o lygiagrečiai nuotraukos apačiai ir labiau į kraštą ( pan. kaip vardas "Redutė" uždėtas)
Arba visai nedėti to paraitymo ir tokiu pat principu kaip pats vardas "Redutė" išraityti ir pačią datą - "2008 04 26"
Arba visai nedėti to paraitymo ir tokiu pat principu kaip pats vardas "Redutė" išraityti ir pačią datą - "2008 04 26"
Scrapuke, didžiausius komplimentus naujam darbeliui jau palikau tavo bloge
Linutuk, nu kokia tu šaunuolė
Man taip viskas gražiai žiūrisi ...
Bet ... to raitymo apačioje nedėčiau.
Mergaitės, labai atsiprašau ir noriu perspėti ... su konkursiniu darbeliu vėluosiu
Šeštadienį skirsiu visą dieną ir bandysiu vakare priduot.
Todėl prašau + 1 dienos Kokia gėda man nedisciplinuotai
Vis ta mūza ....
Linutuk, nu kokia tu šaunuolė
Man taip viskas gražiai žiūrisi ...
Bet ... to raitymo apačioje nedėčiau.
Mergaitės, labai atsiprašau ir noriu perspėti ... su konkursiniu darbeliu vėluosiu
Šeštadienį skirsiu visą dieną ir bandysiu vakare priduot.
Todėl prašau + 1 dienos Kokia gėda man nedisciplinuotai
Vis ta mūza ....
Linutukai as irgi pritarciau nuomonei, kad data ne rasyti, bet irgi israityti kaip ir pavadinima
nu padariau pakeitimus nusprendziau kad dar kasko truksta , tai padariau vieline gelyte, dabar man paciai labiau patinka, o ka jus manot kadangi jau vakaras, tai viskas ka sugebejau isspausti is savo muilines
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 17, 18:52)
nu padariau pakeitimus nusprendziau kad dar kasko truksta , tai padariau vieline gelyte, dabar man paciai labiau patinka, o ka jus manot kadangi jau vakaras, tai viskas ka sugebejau isspausti is savo muilines
dabar labai gerai, tik gal kiek data didoka - lygiaverte pavadinimui
QUOTE(lauramama @ 2008 10 17, 19:32)
nu zinai, tu teisi , velniava reikia eiti bandyti per nauja raityti QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 17, 17:52)
Liuks dabar Gal truputį tą gėlytę kiek žemiau nuleisti, truputį labiau ant kampo, nes dabar ji "lipa" į viršų, kairįjį šoną Nebent komponavai pagal dešinėję esančią rožinę gėlytę
A ir dar trūsta nuliuko prie "4" - tada pilnai atrodytų data 2008 04 26
Bendroje visumoje liuks
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 10 17, 18:32)
Vos vos mažesni skaičiukai (pvz. kad liktų po kokį 1 mm nuo zigzaginės apatinės juostos bei mėlynos viršutinės) būtų iš vis
aciukas merginos uz patarimus , jau padriau, bet noriu dienos sviesos sulaukti, kad nufotkinti
LINUTUK: matau jau kitos geru patarimu tau pasiule, ir jau padarei kaip tau dera. Pirma pamacius man iskarto krito i akis kad data tokia didele (lauramamos zodziais" lygaverte su pavadinimu"). Datas daniausiai scrape bando mazom raidem kur nor uzrasyt ar pakavot, nebent data tai tema viso LO: kai pavyz. Rugsejo 11.
Man labai patinka, ir tinka kada datos buna uzdetos ant mazo popieriuko prie nuotraukos panaudojus skylamusi "photo tab punch" kaip toki,arba pati gali issikirpti.
Papildyta:
dekui
Man labai patinka, ir tinka kada datos buna uzdetos ant mazo popieriuko prie nuotraukos panaudojus skylamusi "photo tab punch" kaip toki,arba pati gali issikirpti.
Papildyta:
QUOTE(Dženė @ 2008 10 17, 06:32)
Scrap8, kaip gražu ir originalu Ta antytė Dideli komplimentai tavo visiems darbeliams
dekui
Aš jau gavau savo prekes!
Pirmasis darbelis kol kas bus atvirukas, vienai brangiai draugei. Ir šiaip aš šiuo metu dar fotoaparato neturiu (nes fotografuoju, ir ruošiuosi pirkti sau veidrodinį fotiką). Turiu vasaros labai gražių foto, bet niekaip jų nepasidarau. Tai vat.
Kai jau turėsiu tvirtą idėją nuotraukoms, tada ir lipdysiu savo darbelį.
Tai kai sumeistrausiu savo atvirutę būtinai parodysiu
Pirmasis darbelis kol kas bus atvirukas, vienai brangiai draugei. Ir šiaip aš šiuo metu dar fotoaparato neturiu (nes fotografuoju, ir ruošiuosi pirkti sau veidrodinį fotiką). Turiu vasaros labai gražių foto, bet niekaip jų nepasidarau. Tai vat.
Kai jau turėsiu tvirtą idėją nuotraukoms, tada ir lipdysiu savo darbelį.
Tai kai sumeistrausiu savo atvirutę būtinai parodysiu