Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Ką tu, Agneja, kur jau man.... Tai žodžiai, kurie, ko gero, skamba visame pasaulyje įvairiomis kalbomis. Kas sukūrė, net nežinau. Pirmą kartą juos perskaičiau, kai laukiausi - tada net apsiverkiau. smile.gif
Atsakyti
a Lua zodziai tai wub.gif wub.gif wub.gif , o darbelis gyvas daaaaug grazesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
A Lua, darbelis wub.gif wub.gif wub.gif Ir zodziai tokie silti silti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 11 17, 20:17)
A Lua, darbelis  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir zodziai tokie silti silti  wub.gif

Ir man labai, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos. Niekaip nepavyksta gerai nufotografuoti. Prie darbelio prisidėjo Linutukė ir justess22. wink.gif Ir Agnužės štampukai. biggrin.gif
Atsakyti
a Lua: thumbup.gif irodymas kad myte imanoma scrapinti, ne tik turgavoti.
Apie LO detaliau bus veliau...tik uzsukau paziureti ar spejai baigti ir ikelti. Zodzius esu macius angliskai irgi. thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, albumas superinis, man taip patinka visokios knygutės thumbup.gif , labai liuks thumbup.gif Varau į tavi tinklaraštį visos apžiūrėti bigsmile.gif
Mes su MB galvojome darytis statybų LO kas mėnesį, bet grįžus po meet'o apsitarėm ir nusprendėm daryti albumą, dar kokį nežinau, bet jau jis man ausis per vieną dieną baigia išūžti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kristi
, na ir darbų pakepei - šaunuolė. Tavo darbai nėra jokie ten įmatrūs, tačiau labai mieli, tokie šeimyniniai, vž - gražučiai, o tos pastabos dėl foto, tai pritariu, kai kitą kartą darysi kokį reportažą pafotografuok įvairių planų, tai labai pagyvins tavo LO mirksiukas.gif

a Lua
, va ir padarei darbelį bigsmile.gif Labai paprastas, žvelgiant iš technoliginės pusės, tačiau foto ir žodžiai pasako visą esmę drinks_cheers.gif O dėl žodžių, tai visai neabejojau, kad tavo blink.gif , vienaip ar kitaip tikrai nuoširdžiai skamba....
Atsakyti
a Lua, labai tvarkingas darbelis thumbup.gif
O žodžius ir aš turiu, skaičiau, verkiau ... mirksiukas.gif

Atsakyti
A Lua, koks darbelis wub.gif Neperkrautas, paprastas, o žodžiai nuostabūs 4u.gif
Atsakyti
kristi13 koks nuostabus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, dėkui, kad komentuojate. wub.gif
Atsakyti

QUOTE(a Lua @ 2008 11 19, 01:47)
Merginos, dėkui, kad komentuojate.  wub.gif

Kad gražu tai komentuojam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2008 11 18, 19:44)
kristi13 koks nuostabus darbelis  thumbup.gif

Ačių notworthy.gif blush2.gif smile.gif