Ką tu, Agneja, kur jau man.... Tai žodžiai, kurie, ko gero, skamba visame pasaulyje įvairiomis kalbomis. Kas sukūrė, net nežinau. Pirmą kartą juos perskaičiau, kai laukiausi - tada net apsiverkiau.
a Lua zodziai tai , o darbelis gyvas daaaaug grazesnis
A Lua, darbelis Ir zodziai tokie silti silti
QUOTE(babyface @ 2008 11 17, 20:17)
A Lua, darbelis Ir zodziai tokie silti silti
Ir man labai, labai patiko
Dėkui, merginos. Niekaip nepavyksta gerai nufotografuoti. Prie darbelio prisidėjo Linutukė ir justess22. Ir Agnužės štampukai.
a Lua: irodymas kad myte imanoma scrapinti, ne tik turgavoti.
Apie LO detaliau bus veliau...tik uzsukau paziureti ar spejai baigti ir ikelti. Zodzius esu macius angliskai irgi.
Apie LO detaliau bus veliau...tik uzsukau paziureti ar spejai baigti ir ikelti. Zodzius esu macius angliskai irgi.
Scrapuke, albumas superinis, man taip patinka visokios knygutės , labai liuks Varau į tavi tinklaraštį visos apžiūrėti
Mes su MB galvojome darytis statybų LO kas mėnesį, bet grįžus po meet'o apsitarėm ir nusprendėm daryti albumą, dar kokį nežinau, bet jau jis man ausis per vieną dieną baigia išūžti
kristi, na ir darbų pakepei - šaunuolė. Tavo darbai nėra jokie ten įmatrūs, tačiau labai mieli, tokie šeimyniniai, vž - gražučiai, o tos pastabos dėl foto, tai pritariu, kai kitą kartą darysi kokį reportažą pafotografuok įvairių planų, tai labai pagyvins tavo LO
a Lua, va ir padarei darbelį Labai paprastas, žvelgiant iš technoliginės pusės, tačiau foto ir žodžiai pasako visą esmę O dėl žodžių, tai visai neabejojau, kad tavo , vienaip ar kitaip tikrai nuoširdžiai skamba....
Mes su MB galvojome darytis statybų LO kas mėnesį, bet grįžus po meet'o apsitarėm ir nusprendėm daryti albumą, dar kokį nežinau, bet jau jis man ausis per vieną dieną baigia išūžti
kristi, na ir darbų pakepei - šaunuolė. Tavo darbai nėra jokie ten įmatrūs, tačiau labai mieli, tokie šeimyniniai, vž - gražučiai, o tos pastabos dėl foto, tai pritariu, kai kitą kartą darysi kokį reportažą pafotografuok įvairių planų, tai labai pagyvins tavo LO
a Lua, va ir padarei darbelį Labai paprastas, žvelgiant iš technoliginės pusės, tačiau foto ir žodžiai pasako visą esmę O dėl žodžių, tai visai neabejojau, kad tavo , vienaip ar kitaip tikrai nuoširdžiai skamba....
a Lua, labai tvarkingas darbelis
O žodžius ir aš turiu, skaičiau, verkiau ...
O žodžius ir aš turiu, skaičiau, verkiau ...
A Lua, koks darbelis Neperkrautas, paprastas, o žodžiai nuostabūs
kristi13 koks nuostabus darbelis
Merginos, dėkui, kad komentuojate.
QUOTE(a Lua @ 2008 11 19, 01:47)
Merginos, dėkui, kad komentuojate.
Kad gražu tai komentuojam
Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2008 11 18, 19:44)
Ačių