Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 15, 07:19)
irmulia: gal butu galima pamazinti foto? Ikelus turejau greit pabegt nuo 'piuterio ir nepastebejau kad tokio dydzio ikele  blush2.gif

Irmulės porą savaitėlių prie kompiuterio nebus...tai tegul jau ta nuotrauka lieka tokia, kokia yra 4u.gif Gal nieks labai nesupyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 15, 01:38)
Pristatau savo mini albumo "Savaitės Dokumentinis" projektą.

O kaip man tokie visokie vat ... būtent tokie patinkaaa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Na štai po ilgos pertraukos įkeliu savo sb darbelius. Laukiu komentarų ir pastebėjimų. Jie man labai svarbūs. Kiti darbukai Bloge po parašu biggrin.gif
Atsakyti
net ir megos zenkla padarei thumbup.gif tik nera tos parduotuves pasididziavimo - didziulio akvariumo biggrin.gif

o data ten taip zemai ir yra, ar nukirpai dali apacios?
Atsakyti
kristi13: "Apsipirkimas" spalvos man nuostabiausiai priderintos prie foto, labai lengvai ant akiu ziurisi lyg niekas nekrenta kad ne vietoj. Patiko kad nuotraukas pakreipei--dinamiskiau ir tinka kadangi LO apie mazyle judancia mergyte. Patarimas bus tiktai foto pasirinkimui sekanciam kartui. Jei darai multi-foto LO, bandyk kad kiekviena foto parodytu skirtinga detale. Tai cia ne tik reikia pasirinkti, bet fotografuoti nuo siol kaip scrapere biggrin.gif (ivairiu pozu, is arti, is toli, detales, veido israiska, netgi apsiprekinimo rezultata=prekes ar maisiuka, ir t.t) Tavo visos nuotraukos komponuotos taip pat nuo tokios pacios distancijos-ziurovui vaizdas kad negalejai nuspresti kokia tau labiausiai patinka, tai sumetei visas. Nuo siol fotkink galvodama "jei darysiu SB su siom nuotraukom, koku nuotrauku dar reiketu kad pilnai papasakoti sios isvykos istorija mirksiukas.gif
* kitom LO komentara palikau tavo blog'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 16, 00:28)
net ir megos zenkla padarei  thumbup.gif  tik nera tos parduotuves pasididziavimo - didziulio akvariumo  biggrin.gif

o data ten taip zemai ir yra, ar nukirpai dali apacios?

Na aš darbuką skanavau tai šiek tiek ir apsikarpė netyčia blush2.gif O dėl akvariumo net nepagalvojau g.gif . Visai nieko būtų keletą rykliukų kur nors įkomponuoti lotuliukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 16, 00:30)
kristi13: "Apsipirkimas" spalvos man nuostabiausiai priderintos prie foto, labai lengvai ant akiu ziurisi lyg niekas nekrenta kad ne vietoj. Patiko kad nuotraukas pakreipei--dinamiskiau ir tinka kadangi LO apie mazyle judancia mergyte. Patarimas bus tiktai foto pasirinkimui sekanciam kartui. Jei darai multi-foto LO, bandyk kad kiekviena foto parodytu skirtinga detale. Tai cia ne tik reikia pasirinkti, bet fotografuoti nuo siol kaip scrapere  biggrin.gif (ivairiu pozu, is arti, is toli, detales, veido israiska, netgi apsiprekinimo rezultata=prekes ar maisiuka, ir t.t) Tavo visos nuotraukos komponuotos taip pat nuo tokios pacios distancijos-ziurovui vaizdas kad negalejai nuspresti kokia tau labiausiai patinka, tai sumetei visas. Nuo siol fotkink galvodama "jei darysiu SB su siom nuotraukom, koku nuotrauku dar reiketu kad pilnai papasakoti sios isvykos istorija  mirksiukas.gif
* kitom LO komentara palikau tavo blog'e mirksiukas.gif

Labai ačių už komentarus. Jie man labai svarbūs. Puikus patarimas dėl nuotraukyčių. Bandysiu tai atsiminti.

Tinkliuko darymo nurodėlė:
http://sbl.tvweekly....f2094235ddz6603
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 15 lapkričio 2008 - 23:45
Labai ačių už komentarus. Jie man labai svarbūs. Puikus patarimas dėl nuotraukyčių. Bandysiu tai atsiminti.

Tinkliuko darymo nurodėlė:
http://sbl.tvweekly....f2094235ddz6603

smagu patart norintiems patarimu biggrin.gif 4u.gif
labai dekui uz tinko nuoroda..issaugojau.
P.s. Nerandu prisijungimo duomenu i albuma...vel, ax.gif
per daug passwordu turiu atsimint doh.gif
gal kuri man persiuskit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 lapkričio 2008 - 23:51
Kristi13 ..labai grazus tavo darbeliai..labai gerai ziurisi ''apsipirkimas Megoje''...spalvos visos labai dera..dar labai labai patiko darbelis ''jura ir as''..zodziu nuostabu..taip ir toliau:)
Atsakyti
Pirmiausiai noriu Scrapukei padėkoti už dovanėlę, kuri jau savaitė, kaip guli mano kolekcijoje (už konkurso laimėjimą be jokios konkurencijos hihihi.gif )
Vakar, net nutirpau, kai daėjo, jog nepadėkojau ...
Paskutiniu laiku, viską užmirštu, išsiblaškius, padebesiais skrajoju doh.gif

Kristi13, darbelio spalvos thumbup.gif
Atsakyti
kristi13 pagaliau prisedau,o tai vis susiruosiu tave pagirti ir kas nors vis nutempia nuo kompo doh.gif , grazus darbeliai thumbup.gif , tas apsipirkimas tai gera mintis, spalvos tokios man laaaabai patinkancios, tik gal truksta pagrindines nuotraukos, na kaip cia dabar pasakyti kad nenusisneketi ir kiti suprastu, kas toje mano galveleje sukiojasi lotuliukas.gif gal jai kuri nors nuotrauka butu ireminta siauru paspartuku ar siaip kokiu nors budu uzakcentuota... na jai atsimeni scrap8 darbeli Please NO ! Not the Lip (atkasiau siaip ne taip blush2.gif ) ten ji tam lape kur daug nuotraukyciu, viena nuotrauka uzakcentavo tais vinukais , tai man kaskodel atrodo kad sitam tavo darbelije kasko tokio truksta ax.gif o visa kita tai man laaaaaaaabai grazu bigsmile.gif

o jau tas darbelis "jura ir as" wub.gif wub.gif wub.gif koks fainuoliskas thumbup.gif , pavadinima tikriausiai pasiskolinsiu blush2.gif ax.gif (jai nepaskolinsi ,tai pavogsiu patyliukais lotuliukas.gif )

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif "tapu tapu " thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 17 lapkričio 2008 - 12:50
Myto rezultatas smile.gif "Liftinau" seniai man patikusį LO :

user posted image

Kol dar nebuvau mama,
Niekada neverkiau matydama ašaras.
Niekada nėjau iš proto iš laimės
Vien dėl paprasčiausios šypsenos.
Niekada nesėdėdavau naktį
Žiūrėdama į miegantį vaiką.
Kol dar nebuvau mama,
Niekada nelaikydavau rankose miegančio vaiko,
Nes gaila padėti.
Niekada mano širdis nesubyrėdavo į tūkstančius dalelių dėl to,
Kad kažkam negalėjau palengvinti skausmo.
Niekada nemaniau, kad kažkas toks mažas
Gali pakeisti mano gyvenimą taip stipriai.
Aš nežinojau, kad galėjau kažką taip stipriai mylėti.
Kol dar nebuvau mama,
Nežinojau ką reiškia jausmas,
Tarsi širdis būtų iššokusi iš kūno.
Ir nežinojau, koks ypatingas jausmas yra
Pamaitinti alkaną kūdikį.
Kol dar nebuvau mama,
Aš niekada neatsikeldavau kas 10 minučių
Tiesiog įsitikinti, kad viskas...tvarkoje.
Ir niekada nejutau tos šilumos,
Džiaugsmo,
Meilės,
Stebuklo,
Pasitenkinimo būti mama.
Aš nežinojau, kad galiu jausti tiek daug, kol dar nebuvau mama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 17 lapkričio 2008 - 16:04
QUOTE(a Lua @ 2008 11 17, 16:01)
Myto rezultatas smile.gif "Liftinau" seniai man patikusį LO :

Kol dar nebuvau mama,
Niekada neverkiau matydama ašaras.
Niekada nėjau iš proto iš laimės
Vien dėl paprasčiausios šypsenos.
Niekada nesėdėdavau naktį
Žiūrėdama į miegantį vaiką.
Kol dar nebuvau mama,
Niekada nelaikydavau rankose miegančio vaiko,
Nes gaila padėti.
Niekada mano širdis nesubyrėdavo į tūkstančius dalelių dėl to,
Kad kažkam negalėjau palengvinti skausmo.
Niekada nemaniau, kad kažkas toks mažas
Gali pakeisti mano gyvenimą taip stipriai.
Aš nežinojau, kad galėjau kažką taip stipriai mylėti.
Kol dar nebuvau mama,
Nežinojau ką reiškia jausmas,
Tarsi širdis būtų iššokusi iš kūno.
Ir nežinojau, koks ypatingas jausmas yra
Pamaitinti alkaną kūdikį.
Kol dar nebuvau mama,
Aš niekada neatsikeldavau kas 10 minučių
Tiesiog įsitikinti, kad viskas...tvarkoje.
Ir niekada nejutau tos šilumos,
Džiaugsmo,
Meilės,
Stebuklo,
Pasitenkinimo būti mama.
Aš nežinojau, kad galiu jausti tiek daug, kol dar nebuvau mama.

A lua, labai grazus zodziai wub.gif vos neapsiverkiau doh.gif cia pati sukurei? bigsmile.gif
Atsakyti