Agnuze: ispildau pazadejima nors ant greituju...
Pirmas: Tas apatinis popierius tiesiai nukirptas per astriai atrodo. ypac tokioj anturalioj aplinkoj kur formos gelu netiesios o organiskos. Ta popieriu reikejo kaip ikarpyti ar nuplesti. kad lengviau akis pereitu nuo vieno i kito (pavyz. pasiziurek i apacia mano, jei ta zalia buciau nukirpus tiesia linija tai butu lyg bortas akys nelengvai pereitu nuo vienos spalvos ar popieriaus i kita.
Pavadinimas: man nesiziuri-jis be pagrindo. Buciau dejus didesni zalia apskritima po juo ir nuotraukos kampu...raides dabar skraido. Po pirmo zodzio "Kartais" per daug tarpo, ir zodis "tavo" per daug tarpo tarp raidziu. Apatine rankom rasyta dalis per smulkiom raidem.
Aplamai man darbelis per plokscias...ant rastuoto popieriaus galejai dar uzlipdyti raudonu gelyciu. Sis popierius sunkiai panaudojamas kadangi rastas pasireiskia labai, nuotrauka truputi pjaunasi su popierium, gal labiau butu tikus tik j/b.
Antras: kaspineliai abiejuose kampuose kliuna. Taip pat uzrasymas nezino kur priklauso kadangi issipletes po visus rastuotus popierius. Geriau reikejo rasyti ant vieno kvitelio
Sanrita: melynake cia
Irmulia: cia tau Gi nereikia scrapinti tik apie vaikus "In Love" su savo kaska
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 13, 22:17)
Gerai šitas atrodo Kaip laukiu atsotogų, kai turėsiu bent šiek tiek laiko ištraukti iš spintos savo "šiukšlynėlį"
Sveikos,
Ir as noriu su jumis pasirgti skrabalige
Atradau jus 11 temoje ir neturejau ramybes, kol visu temu neperskaiciau. Jauciu, kad busiu atradus savo svajoniu hobi ir plius nerealia kompanija na tiesiog supermergaites. Zaviuosi jusu darbais ir tobulejimo greiciais
Dabar reikia priemoniu pradziai isigyt ir kibt i darba. Kaip suprantu Justes dirba Creativa (ketinu ten prekintis).
Kaip faina, kad sis forumas ikvepe Srap8 sukurt bloga. Ir kaip tu viska suspeji su dviem mazais vaikais????
Ir paaiskinkit man tundrai kaip sifruojasi LO?
Atradau jus 11 temoje ir neturejau ramybes, kol visu temu neperskaiciau. Jauciu, kad busiu atradus savo svajoniu hobi ir plius nerealia kompanija na tiesiog supermergaites. Zaviuosi jusu darbais ir tobulejimo greiciais
Dabar reikia priemoniu pradziai isigyt ir kibt i darba. Kaip suprantu Justes dirba Creativa (ketinu ten prekintis).
Kaip faina, kad sis forumas ikvepe Srap8 sukurt bloga. Ir kaip tu viska suspeji su dviem mazais vaikais????
QUOTE(Mayami @ 2008 11 13, 19:20)
Gerai šitas atrodo Kaip laukiu atsotogų, kai turėsiu bent šiek tiek laiko ištraukti iš spintos savo "šiukšlynėlį"
Lauksim pasirodymo
QUOTE(dilditele @ 2008 11 13, 19:45)
Sveikos,
Sveika prisijungusi y musu vis didejancia seimynele
LO - Layout, bet vat su lietuvisku variantu tai nezinau Tai vienas papuostas sb lapas. Jei darbely sudaro 2lapai - tai dvigubas LO (layout).
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 13, 19:17)
kaip tik neseniai Lorietei sakiau, kad neismestu tokio pacio kartonelio nuo pirktu geliu, kur uz nuotraukso uzkistas, nes galima labai graziai SB pritaikyt ir kaip detale, ir kaip trafareta
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 13, 21:17)
QUOTE(Miglota @ 2008 11 13, 23:02)
kaip tik neseniai Lorietei sakiau, kad neismestu tokio pacio kartonelio nuo pirktu geliu, kur uz nuotraukso uzkistas, nes galima labai graziai SB pritaikyt ir kaip detale, ir kaip trafareta
Vat vat ir as atpazinau As jau ji izbandziau kaip trafareta panaudoti, liuks atrodo
Turiu klausima: kadangi rasau kaip su vistos koja tai teksto rasymas ranka man apuola. O kaip jus uzrasot teksta? Spausdinat spausdintuvu? rasaliniu? lazeriniu? Ant acid free popieriaus?? O kaip ten su tuo acid-free, ar tikrai nuo iki viskas buna acidfree??
Kada meeta organizuojat? jetau kaip varvinu seile
QUOTE(dilditele @ 2008 11 14, 05:03)
Turiu klausima: kadangi rasau kaip su vistos koja tai teksto rasymas ranka man apuola. O kaip jus uzrasot teksta? Spausdinat spausdintuvu? rasaliniu? lazeriniu? Ant acid free popieriaus?? O kaip ten su tuo acid-free, ar tikrai nuo iki viskas buna acidfree??
Spausdinu su HP Ink Jet printeriu pirma ant paprasto popieriaus, po to priklijuoju norimo dydzio acid-free rastuota, vienspalvi ar korteles popieriuka virs tik spausdinto teksto (kad tiksliai pritvirtinciau tai abu popierius pridedu prie 'piuterio monitoriaus). Naudoju "removable adhesive"=laikinu sausu kliju kurie lengvai nusiplesa nepazeidziami popieriaus ir pirstu nusitrina
bet galima pritvirtint ir su pleistru tik ne su super lipniu (spec dazytoju pleistras tiktu).
***nenuvertink savo rasto, vaikam bus labai svarbi detale matyt mamos rasta nors ir kaip tau jis paciai nepatinka. Tai jai spausdinsi aprasyma, pasisteng nors kelias detales pvyz. data, uzrasyt ranku rastu, ir tai, suteikia darbeliui daugiau silumos ir autentiskumo negu viskas butu tik spausdinta.
Dekui, sveika prisijungus ir lauksime tavo pirmo blyno.
Laiko niekad daugiau neatrasi kiek dabar jo turi. Man dienos laiko mazai kad scrapinti su dviem mazais vaikais, bet vis po 15 min. ka padarau: nuotraukas uzsakau arba issirenku jau turimas, dizaina pabraizau ant juodrascio, popierius pasirenku, pastumdau detales ant lapo, teksta uzrasau, ir t.t...viska gali padaryti per 15 min pertraukas. O naktimis kada visi miega tada greiciau einasi viska suklijuoti ir sudeti kada visi sprendimai ir aprasymai jau padaryti.
Teisybe pasakius as scrapinau zymiai reciau po pirmagimio kadangi adaptavimo laikotarpis buvo ir sau sakiau kad daugiau laiko neturiu, bet po jauniausio gimimo dazniau scrapinu todel kad nebandau viska padaryti prisedus vienam kartui.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 14, 14:34)
Spausdinu su HP Ink Jet printeriu pirma ant paprasto popieriaus, po to priklijuoju norimo dydzio acid-free rastuota, vienspalvi ar korteles popieriuka virs tik spausdinto teksto (kad tiksliai pritvirtinciau tai abu popierius pridedu prie 'piuterio monitoriaus). Naudoju "removable adhesive"=laikinu sausu kliju kurie lengvai nusiplesa nepazeidziami popieriaus ir pirstu nusitrina
***nenuvertink savo rasto, vaikam bus labai svarbi detale matyt mamos rasta nors ir kaip tau jis paciai nepatinka. Tai jai spausdinsi aprasyma, pasisteng nors kelias detales pvyz. data, uzrasyt ranku rastu, ir tai, suteikia darbeliui daugiau silumos ir autentiskumo negu viskas butu tik spausdinta.
Niekad nebuciau taip gerai sugalvojus O del rasto, tai nebent tikrai tik datas rasysiu (mano uzrasu univere nieks neeme del neiskaitomo rasto )
irmulia: gal butu galima pamazinti foto? Ikelus turejau greit pabegt nuo 'piuterio ir nepastebejau kad tokio dydzio ikele