Agnuže, nu kai nufotografuota, tai visai kitas reikalas... Ir spalvos...
Nauja konkursinė tema "Šiltas Ruduo" surinko daugiausia balsų Tad pradėkite darbuotis Į tinklarašty vėliau oficialiai įkelsiu.
Agnuže: super . Kelios detalės kimba abiejuose, bet aplamai tai
Agnuže: super . Kelios detalės kimba abiejuose, bet aplamai tai
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 12, 14:53)
Parašyk apie detales
na man tai Agnuzes darbas laaabai grazus
Norėjai įmest viena LO kuri man labai patiko si ryta (nu bet melynumas akiu sios scraperes--ne foto efektas, visose savo LO jos tokios gal spalvuoti lesiukai? ), ir taip viskas dera ir spalvos parinktos , lyg paprasta, bet nerealiai grazu.
Agnuže:pakomentuosiu issamiau kada galesiu abiem rankom, ir monstriukai uzmigs
Agnuže super
Aš tai supratau, kad neturiu kruopštumo visai. Bandžiau atvirutę daryti tai tiek klijais išsitepliojau ir atvirutę išterliojau
Aš tai supratau, kad neturiu kruopštumo visai. Bandžiau atvirutę daryti tai tiek klijais išsitepliojau ir atvirutę išterliojau
QUOTE(vaida L @ 2008 11 12, 10:07)
Agnuže super
bandyk ir dar karta ir vis maziau klijais istepliosi tol kol visiskai tobula padarysi Pradzia visom yra sunki
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 12, 16:58)
Norėjai įmest viena LO kuri man labai patiko si ryta (nu bet melynumas akiu sios scraperes--ne foto efektas, visose savo LO jos tokios gal spalvuoti lesiukai? ), ir taip viskas dera ir spalvos parinktos , lyg paprasta, bet nerealiai grazu.
Ji visuose LO spalvas parenka prie savo nuostabių mėlynų akių? Juokauju.
Gėlės, tikriausiai, iškirptos iš raštuoto popieriaus, gal net iš to paties, kuris yra panaudotas apskritime? Įdomu, kaip ten padaryta apskritime kairėj pusėj - ten lyg ir kitas popierius panaudotas...
Ir nors apskritimas priklijuotas ant mėlyno popieriaus, efektas atrodo atvirkštinis - merginos akys tarsi išneria iš gilumos...
P.S. Vaida L laukia Įkvėpimo kruopštumui. Bet, žinok, jis tikrai ateis - tereikia praktikuotis. Aš daug praktikavausi kirpti žirklėmis. Anksčiau kreivai-šleivai kirpdavau, dabar kai pakarpau , tai manęs teiraujasi, ar ne su spec. mašinėle karpau.
ačiū už palaikymą, reik nepasiduoti
Agnuže, pirmas darbelis labai
Tik nežinau ko, bet man užkliuvo natūralūs - lininiai nėrinukai.
Bučiau dėjus kitą spalvą
Lininius nėrinius naudoju prie rudų - pilkų popieriaus atspalvių, ar vintage stiliuje
O labai išsamaus komentaro laukiam iš scrapukės
Scrapuke, kur tos žydraakės daugiau darbelių galiu pamatyti ?
Tik nežinau ko, bet man užkliuvo natūralūs - lininiai nėrinukai.
Bučiau dėjus kitą spalvą
Lininius nėrinius naudoju prie rudų - pilkų popieriaus atspalvių, ar vintage stiliuje
O labai išsamaus komentaro laukiam iš scrapukės
Scrapuke, kur tos žydraakės daugiau darbelių galiu pamatyti ?
QUOTE(Agnužė @ 2008 11 12, 13:26)
Na va, susiveikiau fotoaparatą, bet vis tiek nudrebinau befotografuodama Dedu čia darbelius.
Agnuze, pirmas darbelis nuostabus pries tai ikeltose nuotraukose nesimato net puses to grozio.. man tik uzkliuvo pavadinimo antra dalis.. nelabai iskaitoma ir per smulkios raides bet apskritai tai fantastiskas darbas ir nuotraukos liux
Papildyta:
antrajame graziai sugalvojai panaudoti ta gabaliuka su gimimo duomenimis, labai graziai ji ireminai o juostele ir man uzkliuvo, kazkaip nesiziuri ji ten