Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Agnuže, nu kai nufotografuota, tai visai kitas reikalas... Ir spalvos... thumbup.gif
Atsakyti
Nauja konkursinė tema "Šiltas Ruduo" surinko daugiausia balsų 4u.gif Tad pradėkite darbuotis biggrin.gif Į tinklarašty vėliau oficialiai įkelsiu.

Agnuže: super thumbup.gif . Kelios detalės kimba abiejuose, bet aplamai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 12, 14:53)

Agnuže: super thumbup.gif . Kelios detalės kimba abiejuose, bet aplamai tai  thumbup.gif

Parašyk apie detales 4u.gif
Atsakyti
na man tai Agnuzes darbas laaabai grazus tongue.gif tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Norėjai įmest viena LO kuri man labai patiko si ryta (nu bet melynumas akiu sios scraperes--ne foto efektas, visose savo LO jos tokios wub.gif gal spalvuoti lesiukai? lotuliukas.gif ), ir taip viskas dera ir spalvos parinktos thumbup.gif , lyg paprasta, bet nerealiai grazu.

Agnuže
:pakomentuosiu issamiau kada galesiu abiem rankom, ir monstriukai uzmigs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 lapkričio 2008 - 17:01
Agnuže super wub.gif
Aš tai supratau, kad neturiu kruopštumo visai. Bandžiau atvirutę daryti tai tiek klijais išsitepliojau ir atvirutę išterliojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 11 12, 10:07)
Agnuže super  wub.gif
Aš tai supratau, kad neturiu kruopštumo visai. Bandžiau atvirutę daryti tai tiek klijais išsitepliojau ir atvirutę išterliojau  doh.gif

bandyk ir dar karta ir vis maziau klijais istepliosi tol kol visiskai tobula padarysi 4u.gif Pradzia visom yra sunki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 12, 16:58)
Norėjai įmest viena LO kuri man labai patiko si ryta (nu bet melynumas akiu sios scraperes--ne foto efektas, visose savo LO jos tokios wub.gif gal spalvuoti lesiukai? lotuliukas.gif  ), ir taip viskas dera ir spalvos parinktos  thumbup.gif , lyg paprasta, bet nerealiai grazu.

Ji visuose LO spalvas parenka prie savo nuostabių mėlynų akių? biggrin.gif wub.gif Juokauju.
Gėlės, tikriausiai, iškirptos iš raštuoto popieriaus, gal net iš to paties, kuris yra panaudotas apskritime? Įdomu, kaip ten padaryta apskritime kairėj pusėj - ten lyg ir kitas popierius panaudotas...

Ir nors apskritimas priklijuotas ant mėlyno popieriaus, efektas atrodo atvirkštinis - merginos akys tarsi išneria iš gilumos...

P.S. Vaida L laukia Įkvėpimo kruopštumui. biggrin.gif wink.gif Bet, žinok, jis tikrai ateis - tereikia praktikuotis. Aš daug praktikavausi kirpti žirklėmis. biggrin.gif Anksčiau kreivai-šleivai kirpdavau, dabar kai pakarpau cool.gif , tai manęs teiraujasi, ar ne su spec. mašinėle karpau. hihihi.gif
Atsakyti
ačiū už palaikymą, reik nepasiduoti blush2.gif
Atsakyti
Agnuže, pirmas darbelis labai thumbup.gif
Tik nežinau ko, bet man užkliuvo natūralūs - lininiai nėrinukai.
Bučiau dėjus kitą spalvą g.gif
Lininius nėrinius naudoju prie rudų - pilkų popieriaus atspalvių, ar vintage stiliuje mirksiukas.gif

O labai išsamaus komentaro laukiam iš scrapukės mirksiukas.gif

Scrapuke, kur tos žydraakės daugiau darbelių galiu pamatyti ?
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2008 11 12, 13:26)
Na va, susiveikiau fotoaparatą, bet vis tiek nudrebinau befotografuodama doh.gif  Dedu čia darbelius.

Agnuze, pirmas darbelis nuostabus wub.gif pries tai ikeltose nuotraukose nesimato net puses to grozio.. man tik uzkliuvo pavadinimo antra dalis.. nelabai iskaitoma ir per smulkios raides blush2.gif bet apskritai tai fantastiskas darbas ir nuotraukos liux thumbup.gif
Papildyta:
antrajame graziai sugalvojai panaudoti ta gabaliuka su gimimo duomenimis, labai graziai ji ireminai thumbup.gif o juostele ir man uzkliuvo, kazkaip nesiziuri ji ten blush2.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti