Sanrita: nu ir kantrybe tavo iskarpyti tokias detales manikiurinem zirklutem ...zaviuosi, ir buvo verta kadangi labai papuosia tavo LO.
Lawrute: . Labai patiko pirmas "Krikstynos"...taip ir toliau; Linksmo bendravimo musu scrap-namuciuose
daivuke76: merginos viska issamiai pasake, belieka tik . Patiko apatinis tinklelis su dekoracijom, bet virsuj per daug elementu skraidzioja be pagrindo.. Toliau darbuokis ir rodykis...smagu mum naujas scrap-aukas pagauti
Apklausa naujai temai pateikta...uzsukit
Lauramama, sveikinu su pirmaja vieta, darbas tikrai buvo vertas pergales
Lauramama, verta buvai pirmos vietos
po tiek stebejimo ir negalejimo pasisakyti pagaliau ilindus i eteri bandau girti visas nu ne tiek ir ilgai as cia nebuvau, o kad darbeliu uzderejo
nu atrodo viskas
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 06, 12:59)
Na, pabandysiu įmesti tą atviruko foto...
QUOTE(remini @ 2008 11 07, 16:44)
na pribrendau rodausi
atvirukai veza QUOTE(Sanrita @ 2008 11 08, 20:03)
Komentuokit ir kritikuokit
, ka jau cia komentuoti, toks grazutis gavosi, o jau tas iskarpymas , tai vat, nusiimu sau asmeniskai uzsideta medali (konkursiniui irgi karpiau pati tai minttyse uzsikrovus sau medali buvau, kad taip daug prikarpiau ) ir uzdedu tau tamstele tikrai labiau to medalio verta, nei kad as QUOTE(daivuke76 @ 2008 11 09, 14:14)
Sveikos mergaites,
Padariau savo pirmaji darbeli Labai labai geda ji rodyti, bet...ikvepiu oro ir bandau kelti
nera cia ko gedintis , pirmas blynas tikrai neblogas, tikrai geresnis uz mano pirmuosius ta juosta tikrai labai fainas akcentukas, darbuokis toliau Padariau savo pirmaji darbeli Labai labai geda ji rodyti, bet...ikvepiu oro ir bandau kelti
QUOTE(Lawrute @ 2008 11 10, 15:24)
...sukėliau savo darbelius:
...na nežinau ar juos galima priskirti prie scrapping'o, jie visiškai kitokie negu jūsų, nes kai juos dariau dar nieko nežinojau nei apie Embossing nei apie štampukus ir visas kitas subtilybes, apie kurias vis dar skaitinėjuosi scrapbooking temose, informacijos tiek daug... ir viskas taip įdomu...
laisvai galima priskirti SB , labai grazus, o pavadinimai tai visai jegiski ...na nežinau ar juos galima priskirti prie scrapping'o, jie visiškai kitokie negu jūsų, nes kai juos dariau dar nieko nežinojau nei apie Embossing nei apie štampukus ir visas kitas subtilybes, apie kurias vis dar skaitinėjuosi scrapbooking temose, informacijos tiek daug... ir viskas taip įdomu...
nu atrodo viskas
Sveikinu nugalėtoją su pirma vieta Tikrai puikus darbelis. Jis labiausiai man patiko.
Aciuks visoms merginoms dar karta.
as labai dziaugiuosi,kad greiciausiai iseis per myta padaryti dar viena turgu ir issidalinti Scrapukes siuntini, taip pat surinkti Scrapukei dovanas, zodziu, bus daug veiklos, kad tik iseitu man sudalyvauti
as labai dziaugiuosi,kad greiciausiai iseis per myta padaryti dar viena turgu ir issidalinti Scrapukes siuntini, taip pat surinkti Scrapukei dovanas, zodziu, bus daug veiklos, kad tik iseitu man sudalyvauti
Sveikinu Lauramama su ....daug kartu sugrizau prie sio LO seile pavarvint
* Smagaus myto tom kurios dalyvaus
* Smagaus myto tom kurios dalyvaus
Dar kartelį ačiū...
... na aš irgi pirma kartą balsavau Jūsų konkurse tas darbelis, kuris laimėjo pats nuostabiausias... aš irgi už jį balsavau... tiek daug įdomių detalių ir aprašymas nuostabus
...taip pat balsavau už naują konkursinę temą, bandysiu ir aš padaryti kokį nors darbelį pagal temomis...pasimokysiu...dar iki dalyvavimo konkurse labai daug reiks išmokti... bet po truputį po truputį manau pajudėsiu į priekį... labai norėčiau
...kaip suprantu, jūs planuojat susitikimus... koks jų tikslas? pabendrauti pasidalinti, ar uzsiimat kokios nors technikos mokymais ar tobulinimais?..
... na aš irgi pirma kartą balsavau Jūsų konkurse tas darbelis, kuris laimėjo pats nuostabiausias... aš irgi už jį balsavau... tiek daug įdomių detalių ir aprašymas nuostabus
...taip pat balsavau už naują konkursinę temą, bandysiu ir aš padaryti kokį nors darbelį pagal temomis...pasimokysiu...dar iki dalyvavimo konkurse labai daug reiks išmokti... bet po truputį po truputį manau pajudėsiu į priekį... labai norėčiau
...kaip suprantu, jūs planuojat susitikimus... koks jų tikslas? pabendrauti pasidalinti, ar uzsiimat kokios nors technikos mokymais ar tobulinimais?..
Lawrute, labai simpatiški tavo darbeliai ir labai smagūs pavadinimai
Na va, susiveikiau fotoaparatą, bet vis tiek nudrebinau befotografuodama Dedu čia darbelius.
Idėją radau vienoj iš turimų scrapbooking'o knygų - buvo darbelis su tokiu tekstu. Sužavėjo mane ir nutariau pasiskolinti mintį Naudojau Basic Grey popierių, jis iš to paties rinkinio, tad net derinti daug nereikėjo - jis tiesiog derėjo pats. Vieną raštuoto popieriaus lapą, kur matėsi širdies kontūras, išpjausčiau peiliuku ir pasendinau kraštelius, priklijavau iškiliais lipdukais. Pavadinimas iš to paties rinkinio lipdukų.
Didesnės nuotraukos čia.
Šiam darbelyje panaudojau savo pirmą nuotrauką ir mamos išsaugotą gabalėlį ligoninės klijuotės, ant kurio surašydavo vaikučio duomenis ir su binto gabalėliu pririšdavo ant rankyčių ar kojyčių. Galvojau ir darbelyje panaudoti bintą, bet neturėjau namie, o darbelį daryt labai spirgėjau, todėl panaudojau juostelę. Popierius Making Memories, kraštus plėšiau ir sendinau. Rausvo gėlėto popieriaus kraštus plėšiau naudodama šablonus, kurie buvo rinkinyje su Fiskars apvaliu peiliuku, jie skirti pjaustymui, bet jau išbandžiau, kad labai gerai plėšiasi su jais:) Ratukai išpjauti per mytą su Cutlebug, ačiū lauramamai už įrankį ir kristi13, kad pasidarbavo. Maniau, kad nepanaudosiu, bet čia labai tiko. Tie ratukai priklijuoti su iškiliais lipdukais. Pavadinimą štampavau, bet po to pamačiau, kad geriau reikėjo po raidę atskirai suštampuoti, nes raidės ta uodegėlė ilga ir per didelis tarpelis išeina, todėl šleivokai atrodo, bet kitą kartą taip nedarysiu.
Didesnės nuotraukos čia.
Idėją radau vienoj iš turimų scrapbooking'o knygų - buvo darbelis su tokiu tekstu. Sužavėjo mane ir nutariau pasiskolinti mintį Naudojau Basic Grey popierių, jis iš to paties rinkinio, tad net derinti daug nereikėjo - jis tiesiog derėjo pats. Vieną raštuoto popieriaus lapą, kur matėsi širdies kontūras, išpjausčiau peiliuku ir pasendinau kraštelius, priklijavau iškiliais lipdukais. Pavadinimas iš to paties rinkinio lipdukų.
Didesnės nuotraukos čia.
Šiam darbelyje panaudojau savo pirmą nuotrauką ir mamos išsaugotą gabalėlį ligoninės klijuotės, ant kurio surašydavo vaikučio duomenis ir su binto gabalėliu pririšdavo ant rankyčių ar kojyčių. Galvojau ir darbelyje panaudoti bintą, bet neturėjau namie, o darbelį daryt labai spirgėjau, todėl panaudojau juostelę. Popierius Making Memories, kraštus plėšiau ir sendinau. Rausvo gėlėto popieriaus kraštus plėšiau naudodama šablonus, kurie buvo rinkinyje su Fiskars apvaliu peiliuku, jie skirti pjaustymui, bet jau išbandžiau, kad labai gerai plėšiasi su jais:) Ratukai išpjauti per mytą su Cutlebug, ačiū lauramamai už įrankį ir kristi13, kad pasidarbavo. Maniau, kad nepanaudosiu, bet čia labai tiko. Tie ratukai priklijuoti su iškiliais lipdukais. Pavadinimą štampavau, bet po to pamačiau, kad geriau reikėjo po raidę atskirai suštampuoti, nes raidės ta uodegėlė ilga ir per didelis tarpelis išeina, todėl šleivokai atrodo, bet kitą kartą taip nedarysiu.
Didesnės nuotraukos čia.
Sveikos mergaitės, na ir darbelių užderėjo Sveikinu prisijungusias naujokes ir konkurso nugalėtoją