Sanrita, labai grazus darbelis
sanrita, super, labai labai grazu, tvarkinga, grazios spalvos ir nuotraukos, saunuole
tosk, ten 3 virsui tai arodo eyelets, o kringeliukai tikrai fainuoliski ir man idomu is kur jie
tosk, ten 3 virsui tai arodo eyelets, o kringeliukai tikrai fainuoliski ir man idomu is kur jie
O, Sanrita, toli į priekį pažengei!!! Labai estetiškai žiūrisi. Labai patiko, net neturiu prie ko prikibti, bravo!
Sanrita, labai gražu - taip smagiai žalia
Ir, žinai, taip norėtųsi didesnės foto - iš arčiau patyrinėti...
Ir, žinai, taip norėtųsi didesnės foto - iš arčiau patyrinėti...
Sanrita: tikrai noretusi didesnes foto is arčiau pasižiūreti. Bet ka sugebejau įžiūrėti, tai tikrai čia jau labai labai darbelis, iš tavo pačių pačiausių . Patiko nuotraukų išdėstymas kad dukriuko veidas, ir judėjimas veda link centro puslapio.
Vieninteles patarimas, tai žodį "Kaimas" reikėjo užlipdyti per pusę kur susijungia skirtingi raštuoti popieriai, o jei klijuoji tiesiogiai ant tos sujungimo linijos, tai pabrėžia skirtumą ir veda akį vertikaliai.
Vieninteles patarimas, tai žodį "Kaimas" reikėjo užlipdyti per pusę kur susijungia skirtingi raštuoti popieriai, o jei klijuoji tiesiogiai ant tos sujungimo linijos, tai pabrėžia skirtumą ir veda akį vertikaliai.
Konkursiniai scrap'ai įkelti į ScrapManiją (apačioj paraše) Jūsų balsavimui
Sanrita, sveikinu su pirmu dvigubu blynu Be to, ką jau parašė ar paklausė kitos merginos, aš noriu pasakyti, kad man gėlytės, kurių viduriukas sagutė, perrišta virvute - labai patinkantis dizainiškas sprendimas. Aš visai nesenai pati taip pabandžiau padaryti ir laaabai patiko. dar kartą sveikinu ir kaip kitos merginos laukiu didesnio varianto apžiūrėjimui
Sveikos mergaites,
Padariau savo pirmaji darbeli Labai labai geda ji rodyti, bet...ikvepiu oro ir bandau kelti.( Nuotrauka nekokybiska, nes ilgapirsciai pavoge fotoaparata, tai teko fotografuoti telefonu.)
Mano darbeliai
Padariau savo pirmaji darbeli Labai labai geda ji rodyti, bet...ikvepiu oro ir bandau kelti.( Nuotrauka nekokybiska, nes ilgapirsciai pavoge fotoaparata, tai teko fotografuoti telefonu.)
Mano darbeliai
grazi detale apacioj, bet truksta pagrindo apjungiancio smulkias detales, dabar jos pasimetusios plaukioja po puslapi
QUOTE(daivuke76 @ 2008 11 09, 15:14)
Sveikos mergaites,
Mano darbeliai
Mano darbeliai
Labai neblogas pirmas blynas Man labai grazi apatine juosta su detalem Tik truputeli uzrasas uzkliuvo...tarsi noretusi skaityti is tos pacios raides Na bet as dar tik naujoke, tai nezinau, gal cia tik man taip atrodo
Labai sveikinu su pirmuoju blynu, geras startas
Tavo darbelyje man kažkaip norėtųsi didesnio kontrasto tarp pagrindinio fono ir pavadinimo bei fotografijų... Kažkokios kitokios spalvytės (ne mėlynos) atsvarai ar ko... Bet aš irgi neprofė, tai manęs labai neklausyk
Tavo darbelyje man kažkaip norėtųsi didesnio kontrasto tarp pagrindinio fono ir pavadinimo bei fotografijų... Kažkokios kitokios spalvytės (ne mėlynos) atsvarai ar ko... Bet aš irgi neprofė, tai manęs labai neklausyk
daivuke76, sveikinu - nesigėdyk niekada nei vieno savo darbo niekada, nes kiekvienas darbas tave pastumia dar žingsneliu į priekį
Darbas tikrai plaukioja kažkur erdvėje, trūksta svorio.... ir turbūt būtų galima dar daug ką pasakyti ir bus pasakyta, o aš noriu tavęs paklausti: ar gali pati smulkiai aprašyti ką kaip darei bei ką darytum kitaip, kas ne visai tau patinka????
Dažnai taip padarius, pats darbo autorius sugeba pažvelgti į savo darbą iš kitos pusės.... Tik nedaryk to iškarto, kai padarai darbą....šiek tiek palauk...
va, tokie mano patarimai....taip aš pati darau ir visas pastabas sau susirašau į bloknotėlį....Patikėk, labai pravartu karts nuo karto jį pavartyti
Ir pabaigai: patiko daryti darbelį ???
Darbas tikrai plaukioja kažkur erdvėje, trūksta svorio.... ir turbūt būtų galima dar daug ką pasakyti ir bus pasakyta, o aš noriu tavęs paklausti: ar gali pati smulkiai aprašyti ką kaip darei bei ką darytum kitaip, kas ne visai tau patinka????
Dažnai taip padarius, pats darbo autorius sugeba pažvelgti į savo darbą iš kitos pusės.... Tik nedaryk to iškarto, kai padarai darbą....šiek tiek palauk...
va, tokie mano patarimai....taip aš pati darau ir visas pastabas sau susirašau į bloknotėlį....Patikėk, labai pravartu karts nuo karto jį pavartyti
Ir pabaigai: patiko daryti darbelį ???