Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Remini, kokie grazuciai, kokie linksmuciai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Arminux, Ziurbuti, Remini visoms jums po 4u.gif Atvirukai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
remini wub.gif ..ir toliau taip darbuokis 4u.gif
Atsakyti
Remini, atvirukai labai nuostabiai spalvingi ir nuotaikingi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif
QUOTE(Arminux @ 2008 11 07, 17:05)
Remini, kokie fainučiai.... wub.gif
O kokio jie dydžio? tokie man labai fainiai muziukai žiūrėtųsi prie dovanėlės prikabinti........ thumbup.gif

šiaip jie standartinio atviruko dydžio ax.gif 10x15 mirksiukas.gif

QUOTE(relija @ 2008 11 07, 17:20)
Remini, puikiai  thumbup.gif
O be Arminux klausimo dar atsakyk ir man: pagrindinis paveiksliukas pirktas ar pati kaip tai juos darei????

paveiksliukus radau internete ir atspausdinau ant piešimo popieriaus, tai atrodo kaip piešti ax.gif gaila, bet pati taip gražiai piešti nemoku verysad.gif blush2.gif
pirmasis buvo skirtas Justess, bet nedavežiau blush2.gif kiti jau irgi turi savo adresatus (tikiuosi čia nepamatys) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 11 08, 14:49)
pirmasis buvo skirtas Justess, bet nedavežiau  blush2.gif kiti jau irgi turi savo adresatus (tikiuosi čia nepamatys)  ax.gif

remini, kokie nuostabučiai atvirukai wub.gif Labai ačiū, kad apie parduotuvėlę pagalvojai user posted image Smagu, kad visuomet jaučiu Jūsų palaikymą friends.gif
Atsakyti
Pirkau savo vaikui, bet mums vieniems per daug, tad galiu dalintis 4u.gif .
Tai plastikinės kaukės naujų metų karnavalui bei joms skirti papuošimai. Papuošimus galima naudoti ir kitiems vaikiškiems darbeliams daryti, atvirukų gamybai ir t.t.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 lapkričio 2008 - 20:17
QUOTE(justess22 @ 2008 11 08, 16:35)
remini, kokie nuostabučiai atvirukai wub.gif Labai ačiū, kad apie parduotuvėlę pagalvojai user posted image Smagu, kad visuomet jaučiu Jūsų palaikymą friends.gif

smagu, kad patiko blush2.gif jei nori perduosiu a Lua, kad per meet'ą atiduotų tau 4u.gif

QUOTE(kadabra @ 2008 11 08, 16:42)
Pirkau savo vaikui, bet mums vieniems per daug, tad galiu dalintis  4u.gif .
Tai plastikinės kaukės naujų metų karnavalui bei joms skirti papuošimai. Papuošimus galima naudoti ir kitiems vaikiškiems darbeliams daryti, atvirukų gamybai ir t.t.

malonu, kad daliniesi, bet apie tai mes kalbame čia mirksiukas.gif
Atsakyti
remini, noriu pagirti už atvirukus thumbup.gif Tikra šaunuolė, jau Kalėdom ruošies mirksiukas.gif

Išsiunčiau konkursinį scrapukei. Labai įdomu ar daug dalyvauja lens.gif

Noriu parodyti savo darbą.
Jį dariau prieš konkursinį. Tai pirmas mano dvigubas. Ale toks lau labai tvarkingas doh.gif
user posted image

Komentuokit ir kritikuokit aciuks.gif
Atsakyti
Sanrita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kur galima butu is arciau pamatyt ax.gif Su kuo tos kringelius padarei? Ir kas ten 3 virsuje tu kringeliu?
Atsakyti
Sanrita, tu šaunuolė thumbup.gif Labai labai smalsu ir man iš arčiau pasmalsaut blush2.gif Ir norėtųsi aprašymo, kaip ką darei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 08, 21:03)
Noriu parodyti savo darbą.

Man labai grazus wub.gif wub.gif Ir mane tie kringeliai domina, patinka man tokie dalykeliai blush2.gif
Atsakyti