Remini, kokie grazuciai, kokie linksmuciai
Arminux, Ziurbuti, Remini visoms jums po Atvirukai nuostabus
remini ..ir toliau taip darbuokis
Remini, atvirukai labai nuostabiai spalvingi ir nuotaikingi
ačiū visoms už gražius žodžius
šiaip jie standartinio atviruko dydžio 10x15
paveiksliukus radau internete ir atspausdinau ant piešimo popieriaus, tai atrodo kaip piešti gaila, bet pati taip gražiai piešti nemoku
pirmasis buvo skirtas Justess, bet nedavežiau kiti jau irgi turi savo adresatus (tikiuosi čia nepamatys)
QUOTE(Arminux @ 2008 11 07, 17:05)
Remini, kokie fainučiai....
O kokio jie dydžio? tokie man labai fainiai muziukai žiūrėtųsi prie dovanėlės prikabinti........
O kokio jie dydžio? tokie man labai fainiai muziukai žiūrėtųsi prie dovanėlės prikabinti........
šiaip jie standartinio atviruko dydžio 10x15
QUOTE(relija @ 2008 11 07, 17:20)
Remini, puikiai
O be Arminux klausimo dar atsakyk ir man: pagrindinis paveiksliukas pirktas ar pati kaip tai juos darei????
O be Arminux klausimo dar atsakyk ir man: pagrindinis paveiksliukas pirktas ar pati kaip tai juos darei????
paveiksliukus radau internete ir atspausdinau ant piešimo popieriaus, tai atrodo kaip piešti gaila, bet pati taip gražiai piešti nemoku
pirmasis buvo skirtas Justess, bet nedavežiau kiti jau irgi turi savo adresatus (tikiuosi čia nepamatys)
QUOTE(justess22 @ 2008 11 08, 16:35)
remini, kokie nuostabučiai atvirukai Labai ačiū, kad apie parduotuvėlę pagalvojai Smagu, kad visuomet jaučiu Jūsų palaikymą
smagu, kad patiko jei nori perduosiu a Lua, kad per meet'ą atiduotų tau
QUOTE(kadabra @ 2008 11 08, 16:42)
Pirkau savo vaikui, bet mums vieniems per daug, tad galiu dalintis .
Tai plastikinės kaukės naujų metų karnavalui bei joms skirti papuošimai. Papuošimus galima naudoti ir kitiems vaikiškiems darbeliams daryti, atvirukų gamybai ir t.t.
Tai plastikinės kaukės naujų metų karnavalui bei joms skirti papuošimai. Papuošimus galima naudoti ir kitiems vaikiškiems darbeliams daryti, atvirukų gamybai ir t.t.
malonu, kad daliniesi, bet apie tai mes kalbame čia
remini, noriu pagirti už atvirukus Tikra šaunuolė, jau Kalėdom ruošies
Išsiunčiau konkursinį scrapukei. Labai įdomu ar daug dalyvauja
Noriu parodyti savo darbą.
Jį dariau prieš konkursinį. Tai pirmas mano dvigubas. Ale toks lau labai tvarkingas
Komentuokit ir kritikuokit
Išsiunčiau konkursinį scrapukei. Labai įdomu ar daug dalyvauja
Jį dariau prieš konkursinį. Tai pirmas mano dvigubas. Ale toks lau labai tvarkingas
Komentuokit ir kritikuokit
Sanrita O kur galima butu is arciau pamatyt Su kuo tos kringelius padarei? Ir kas ten 3 virsuje tu kringeliu?
Sanrita, tu šaunuolė Labai labai smalsu ir man iš arčiau pasmalsaut Ir norėtųsi aprašymo, kaip ką darei
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 08, 21:03)
Man labai grazus Ir mane tie kringeliai domina, patinka man tokie dalykeliai