As ir tada prisistatysiu... Esu tylioji, o dažnai ir pasleptoji skaitytoja, bet sia temuke seku nuo pat pradzios... Jauciuosi visas jus senbuves truputi taip virtualiai pazistanti...
Gal kada nors ir as parodysiu koki darbuka, o dabar kol kas vezlisku greiciu kaupiu priemones ir geriuosi jusu darbais...
Va kad užderėjo naujokių Tai smagu, bus daugiau dalyvių konkursuose
Ziurbuti, sveika pagaliau islindus y virtualia sviesa ir laukiam pasirodymo du naujais darbeliais
Ačiū už naują temą ...
pasirodo pilnatis veikia neigiamai kai kuriuos asmenis ...
man irgi nelabai gerai ... mūza skraido tarp rudeninių lapų ir juokiasi iš manęs.
Jau tris dienas suku ratus apie konkursinį darbelį ...
idėja yra, žodžiai yra, nuotrauka yra .... nu negula viskas kartu ir psio ...
Bet ... galiu pasigirti - esu padarius pirmą dvigubą savo darbelį. Labai kruopščiai buvo karpoma ... parodysiu tik po konkurso.
Bandysiu prašyti scrapukės paskolinti vakarui savo mūzą
Žiurbuti, tau didžiulė užuojauta dėl scrapo ligos ... ar žinai, kad ji nepagydoma ?
Sveika prisijungus
pasirodo pilnatis veikia neigiamai kai kuriuos asmenis ...
man irgi nelabai gerai ... mūza skraido tarp rudeninių lapų ir juokiasi iš manęs.
Jau tris dienas suku ratus apie konkursinį darbelį ...
idėja yra, žodžiai yra, nuotrauka yra .... nu negula viskas kartu ir psio ...
Bet ... galiu pasigirti - esu padarius pirmą dvigubą savo darbelį. Labai kruopščiai buvo karpoma ... parodysiu tik po konkurso.
Bandysiu prašyti scrapukės paskolinti vakarui savo mūzą
Žiurbuti, tau didžiulė užuojauta dėl scrapo ligos ... ar žinai, kad ji nepagydoma ?
Sveika prisijungus
Scrapuke, parašiau tau laiškelį į irma@
QUOTE(Sanrita @ 2008 10 16, 14:02)
atrasiau...nepabego tavo muza kadangi tavo ta ideja tai genialumas is auksciausio lygio
Bet jei tavo muza labai tingi, galiu savo pasiusti, mat man ji jau baige 2 psl. LO. Nespejau tik uzrasyti. MB is manes juokiasi - is mano charakterio kad as nemegstu rizikuoti, tai atsakiau:" as rizikuoju...va uzklijavau ir su brads'ais prisegiau tuscia teksto kvita ant LO, jei rankom rasydama suklysiu (net be juodrascio rasysiu ), tai sudirbsiu LO visiskai ir neiseis daugiau nuimti...va tau rizika
Merginos, baikit intriguot ir rodykitės greičiau. Sanrita, kas per genialios idėjos tave užkankino? Greit rodyk.
O aš kai tik gausiu fotiką irgi parodysiu savo "riziką" - prie ji priveda.
O aš kai tik gausiu fotiką irgi parodysiu savo "riziką" - prie ji priveda.
Prasideda parodos....nu tai as pirma tada rodausi ...kas domisi, žino kur atrasti mano naują darbelį
Tikrai daug intrigu: Sanrita, a Lua, LINUTUKAI (ar dar krapštaisi?), Tosk netgi į darbą nešasi savo LO (čia grynai scrapaholizmas ...net neįsivaizduoju ką man bendradarbiai pasakytų jei į darbą SB atsitempčiau).
Tikrai daug intrigu: Sanrita, a Lua, LINUTUKAI (ar dar krapštaisi?), Tosk netgi į darbą nešasi savo LO (čia grynai scrapaholizmas ...net neįsivaizduoju ką man bendradarbiai pasakytų jei į darbą SB atsitempčiau).
Sveikinu visas naujokes, prisijungusias prie mūsų. Kaip ir buvo prognozuota, šis virusas įtraukia vis daugiau aukų
Scrapuke, tavo darbelis kaip visada nuostabus net antytę priklijavai
Scrapuke, tavo darbelis kaip visada nuostabus net antytę priklijavai
Jau grožybių prisižiūrėjau Tik kiek laiko man reiks kad viską perpraščiau, jau vien tik nuorodas duotas visas kol perskaitysiu Bet labai noriu Reikia dabar susirasti kur Maskvoje pardavinėjamos priemonės
Radau ir internetinę parduotuvę Maskvoje
O čia iš rusiško forumo nuoroda, yra daug nemokamų dalykėlių Gal pravers
http://www_scrapbook...pbook-sets.html
O čia iš rusiško forumo nuoroda, yra daug nemokamų dalykėlių Gal pravers
http://www_scrapbook...pbook-sets.html
nu merginos as patarimo pas jus noriu , kaskai nesugalvoju kur data uzrasyti, mano mintis buvo tokia, kaip antroje nuotraukoje matosi, nu bet kad man nesiziuti ten kol kas tik prideta ir paprastu piestuku padaryta, gal jus kokia gera minti man pametesit