Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

As ir tada prisistatysiu... blush2.gif Esu tylioji, o dažnai ir pasleptoji skaitytoja, bet sia temuke seku nuo pat pradzios... Jauciuosi visas jus senbuves truputi taip virtualiai pazistanti... ax.gif bigsmile.gif 4u.gif
Gal kada nors ir as parodysiu koki darbuka, o dabar kol kas vezlisku greiciu kaupiu priemones ir geriuosi jusu darbais... thumbup.gif
Atsakyti
Va kad užderėjo naujokių bigsmile.gif Tai smagu, bus daugiau dalyvių konkursuose thumbup.gif
Atsakyti
Ziurbuti, sveika pagaliau islindus y virtualia sviesa ir laukiam pasirodymo du naujais darbeliais 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą ...

pasirodo pilnatis veikia neigiamai kai kuriuos asmenis ... umn.gif

man irgi nelabai gerai ... mūza skraido tarp rudeninių lapų ir juokiasi iš manęs.
Jau tris dienas suku ratus apie konkursinį darbelį ...
idėja yra, žodžiai yra, nuotrauka yra .... nu negula viskas kartu ir psio ...

Bet ... galiu pasigirti - esu padarius pirmą dvigubą savo darbelį. Labai kruopščiai buvo karpoma ... parodysiu tik po konkurso.

Bandysiu prašyti scrapukės paskolinti vakarui savo mūzą blush2.gif

Žiurbuti, tau didžiulė užuojauta dėl scrapo ligos ... ar žinai, kad ji nepagydoma ?
Sveika prisijungus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 16 spalio 2008 - 20:28

Scrapuke, parašiau tau laiškelį į irma@
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 10 16, 14:02)
Scrapuke, parašiau tau laiškelį į irma@

atrasiau...nepabego tavo muza kadangi tavo ta ideja tai genialumas is auksciausio lygio thumbup.gif
Bet jei tavo muza labai tingi, galiu savo pasiusti, mat man ji jau baige 2 psl. LO. Nespejau tik uzrasyti. MB is manes juokiasi - is mano charakterio kad as nemegstu rizikuoti, tai atsakiau:" as rizikuoju...va uzklijavau ir su brads'ais prisegiau tuscia teksto kvita ant LO, jei rankom rasydama suklysiu (net be juodrascio rasysiu blink.gif ), tai sudirbsiu LO visiskai ir neiseis daugiau nuimti...va tau rizika lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, baikit intriguot ir rodykitės greičiau. laugh.gif Sanrita, kas per genialios idėjos tave užkankino? laugh.gif Greit rodyk.

O aš kai tik gausiu fotiką irgi parodysiu savo "riziką" - prie ji priveda. hihihi.gif
Atsakyti
Prasideda parodos....nu tai as pirma tada rodausi mirksiukas.gif ...kas domisi, žino kur atrasti mano naują darbelį 4u.gif
Tikrai daug intrigu: Sanrita, a Lua, LINUTUKAI (ar dar krapštaisi?), Tosk netgi į darbą nešasi savo LO lotuliukas.gif (čia grynai scrapaholizmas biggrin.gif ...net neįsivaizduoju ką man bendradarbiai pasakytų jei į darbą SB atsitempčiau).
Atsakyti
Sveikinu visas naujokes, prisijungusias prie mūsų. 4u.gif Kaip ir buvo prognozuota, šis virusas įtraukia vis daugiau aukų biggrin.gif
Scrapuke, tavo darbelis kaip visada nuostabus wub.gif net antytę priklijavai wub.gif
Atsakyti
Jau grožybių prisižiūrėjau wub.gif Tik kiek laiko man reiks kad viską perpraščiau, jau vien tik nuorodas duotas visas kol perskaitysiu doh.gif Bet labai noriu bigsmile.gif Reikia dabar susirasti kur Maskvoje pardavinėjamos priemonės g.gif
Atsakyti
Radau ir internetinę parduotuvę Maskvoje thumbup.gif
O čia iš rusiško forumo nuoroda, yra daug nemokamų dalykėlių blush2.gif Gal pravers ax.gif
http://www_scrapbook...pbook-sets.html
Atsakyti
nu merginos as patarimo pas jus noriu ax.gif , kaskai nesugalvoju kur data uzrasyti, mano mintis buvo tokia, kaip antroje nuotraukoje matosi, nu bet kad man nesiziuti g.gif doh.gif ten kol kas tik prideta ir paprastu piestuku padaryta, gal jus kokia gera minti man pametesit blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti