Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 06, 11:05)
Reiks rašytis pas Arminux į mokymus, kaip gražiai kaspinėlį ant atviruko užrišti ax.gif  biggrin.gif
vat vat, ir as ta pati pagalvojau, jau kaip man reikia ta kaspinuka suristi, tai neisivaizduojat kiek nervu kainuoja doh.gif
Atsakyti
Vakar aš dariau tokį atvirukiuką anytai gimimo dienos progą, tai mintį apie kaspinėlį iškart atmečiau - dar neišsiprofinau gražiai užrišti... lotuliukas.gif Bet ir tai, atrodo, ir pjaustymo lentelę su langeliais, ir normalią liniuotę naudoju, o pabaigoje, vis tiek man rodos, kad nukreivinau ir viskas doh.gif MB patvirtina, kad viskas tvarkoj ir lygu, o man lyg ir ne visai, tai nežinau, ar čia man akys kreivos, ar kas... unsure.gif Na, bet jau gavos, kas gavos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 11 06, 12:00)
Arminux labai gražu  thumbup.gif o kas ten per "kringeliai" balti?  g.gif
tas gėlėtas popierius tai  wub.gif

Sveika remini, nu jau pasiilgom čia mes tavęs.............
o tie balti kringeliai, tai balto popieriaus fonas, kuris užklijuotas atvirutės viduje, kad galima būtų žodžius įrašyti, o atvirutės viršelio kraštelis yra su skylamušiu išmuštas ornamentas.. Ae aiškiai aprašiau...
Dėl to ir aš pagalvojau, kad nevykusiai nufotografgavau........

O dėl kaspinėlio užrišimo, tai aš pati ilgai per TUBE mokiausi..........o plius jau tikrai nemažai aš jų užrišusi esu.......... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 06 lapkričio 2008 - 11:40
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 06, 11:19)
Vakar aš dariau tokį atvirukiuką anytai gimimo dienos progą,

tai kurgi atvirukas? g.gif laukiam pasirodymo mirksiukas.gif

QUOTE(Arminux @ 2008 11 06, 11:39)
Sveika remini, nu jau  pasiilgom čia mes tavęs.............
o tie balti kringeliai, tai balto popieriaus fonas, kuris užklijuotas atvirutės viduje, kad galima būtų žodžius įrašyti, o atvirutės viršelio kraštelis yra su skylamušiu išmuštas ornamentas.. Ae aiškiai aprašiau...

ačiū mirksiukas.gif supratau - aš taip ir pagalvojau 4u.gif gerai kai priemonių daug turi ax.gif tai gali ir šedevrus kurti wub.gif
aš ir dabar va sėdžiu galvą suku doh.gif brolio 25 gimtadieniui noriu kokį atviruką pagaminti blush2.gif tik neapsisprendžiu ar kokį juokingą ar rimtą g.gif jei ką gražaus sukursiu, tai gal reiks ir pasirodyt, o tai tikrai jau labai senai nesireiškiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, senbuvės ir naujokės. Po romantiško savaitgalio prisijungus, tokių grožybių radau ...
Pirmiausiai įstrigo Scrapukės įdėti pavyzdžiai. Žinoma, labiausiai paskutinis.
Tik va gal nelabai sutinku su parinkta nuotrauka ... Bet tai jau smulkmena palyginus su visu grožiu thumbup.gif
Scrapukė, matau tik kepa skanius blynus. Dabar tiktai žinau, kokia spalva yra tavo mirksiukas.gif
Arminux, atvirutės labai gražios. Raudona man labiau. Gal todėl, kad šiuo metų laiku raudonos nematau gamtoje ...
Miglota, šaunus tavo paskutinis darbelis. Toks labai gyvybingas ir linksmas. Tavo darbeliai tokie skirtingi. Vaikui užaugus bus tikrai nenuobodu riūrėti thumbup.gif
Turiu tau klausimą: filmo juosta kokio dydžio ? Pati darei ar jau pirkai gatavą. Kokio dydžio nuortaukytės sukištos į tą juostą ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 06 lapkričio 2008 - 12:03
Arminux, man tai tas žalias mmmmm.... va tokie visokie man labai mmmm.....Labai patiko kaip padarei gėlytes-dobiliukus, liuks tie koteliai likę thumbup.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 06, 11:12)
vat vat, ir as ta pati pagalvojau, jau kaip man reikia ta kaspinuka suristi, tai neisivaizduojat kiek nervu kainuoja doh.gif

va va, man irgi būdavo sunku, tačiau kaip Arminux sakė, kai užrišau kokį tukstantąjį kai kas paaiškėjo.... Šiaip kasdienai tai nelabai aš ten stengiuosi, bet va kai rimčiau reikia - jau pasistengiu.....nu bet vis tiek nėra tokie dailučiai kaip Arminux.... g.gif Lisiu ir aš į tą yuotube'ą - mokytis.

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 11 06, 11:19)
Vakar aš dariau tokį atvirukiuką anytai gimimo dienos progą,

na na bigsmile.gif bigsmile.gif rodyk rodyk bigsmile.gif

QUOTE(remini @ 2008 11 06, 11:50)
aš ir dabar va sėdžiu galvą suku  doh.gif brolio 25 gimtadieniui noriu kokį atviruką pagaminti  blush2.gif tik neapsisprendžiu ar kokį juokingą ar rimtą  g.gif jei ką gražaus sukursiu, tai gal reiks ir pasirodyt

Kam tas "gal", būtinai pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 11 06, 11:59)
Kam tas "gal", būtinai pasirodyk  bigsmile.gif

tas "gal" tam, kad nežinau ar netingėsiu daryt doh.gif blush2.gif turiu jau prikaupus krūvą, tai suku galvą ar atsikratyti senesniais ar daryt asmenišką ax.gif aišku linkstu link antrojo varijanto, tik vat laukiu įkvėpimo lotuliukas.gif na dar laiko yra (gimtadienis po 3 savaičių) ax.gif tai arba nieko nepadarysiu arba galiu net kelis padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 06, 10:56)
Miglota, šaunus tavo paskutinis darbelis. Toks labai gyvybingas ir linksmas. Tavo darbeliai tokie skirtingi. Vaikui užaugus bus tikrai nenuobodu riūrėti  thumbup.gif
Turiu tau klausimą: filmo juosta kokio dydžio ? Pati darei ar jau pirkai gatavą. Kokio dydžio nuortaukytės sukištos į tą juostą ?

aciu 4u.gif
filmo juosta 31 cm ilgio, pirkta hobby parduotuvej, ji gaminta specialiai scrapui.. nuotrauku dydzio tikslaus tikrai nezinosiu, gal kokie 5x4, nes apkarpiau pati taip kaip man reikejo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos kaip smagu, kad scrap'erių būrys tik didėja thumbup.gif thumbup.gif

Visoms naujoms linkėjimai ir sveikos atvykusios į draugišką scrap'o pasaulį bigsmile.gif

O darbelių naujų kiek užderėjo!!! bigsmile.gif Kaip faina, kad ši tema vystosi tokiu kosminiu greičiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Arminux, o man tas žaliasis wub.gif Toks neperkrautas. O tie lapeliai su koteliais thumbup.gif
Atsakyti
Na, pabandysiu įmesti tą atviruko foto... Kadangi tai darau pirmąsyk, gali ir nepavykti...

Iškart parašau, kad darydama atviruką verčiausi tuo, ką turiu, o kol kas turiu labai mažai... ax.gif Kol kas esu visiška popieriaus ir gražių skylamušių ubagė lotuliukas.gif tad ir atvirukas išėjo tiks visiškai tradicinis... tongue.gif

user posted imageHosted on Fotki

Jei netyč nepavyko blush2.gif , tai metu tiesiog nuorodą į fotki. com albumą:
http://public.fotki..../atvirukas.html
Atsakyti
thumbup.gif labai grazu
Atsakyti