Įkėliau:savo asmenybės paskutinį darbelį (ScrapManija paraše). Jaučiu kad praeitam asmenybės konkurse jum neturėjau progos pristatyti savo asmenybę, tai va...ir kam liko abejonė kokia mano mėgiamiausi spalva...daugiau neabejos
idėjų daug, tik laiko trūksta doh.gif O kada jūs spėjat?
Miego ataskaita pas mane viskas vyksta...tapau insomnikė
Rimtai, patarimų kelių galiu duot. Pakeisk žodžio apibrėžimą Scrapbooking (SB)...tai ne tik veiksmažodis, t.y klijavimas popierių, karpymas...visa tai tik viena dalis visa to kas yra SB.
Kas yra scrapas? Darai nuotraukas=SB; užrašai į dienoraštį kokį juokingą išsireiškimą mažylis tau pasakė, ar kokį eilėraštį=SB, iš madų žurnalo išplėši lapą su įdomiu spalvų deriniu=SB; išsirenki nuotraukas kurias nori naudoti scrap'o darbeliui=SB
Labai daug įmanoma padaryti per 15 min kelis kartus į dieną: pavyz. išsirinkt nuotraukas, pasirinkt kelis popierius, pasirinkt kelias detales, pastumdyt detales po lapą kad sugalvot dizainą. Kadangi mano scrap-kambarys atskiras nuo šeimos (duris galiu užsidaryt nuo mažylių rankų), tai nulekiu ant greitųjų ir taip po kelias minutes vis ką suplanuoju, o naktimis suklijuoju.
Anksčiau, pradžioj kaip scrapint tik pradėjau, rečiau scrapinau kadangi atrodė kad neįveikiamai sunku ir pavargus, namai netvarkyti, ir t.t. Svarbiausia tik pradėti--ygausi inercijos ir pradedant puslapis nejučiom realizuos. Vis Po 15 min...pabandyk