Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 31, 04:37)
Ikelsiu kelis pastaruosius kuriuos pamacius  swoon.gif nuo kedes.

Kokia antro LO nuotrauka...... Turiu omeny ne kaip pats LO nufotografuotas, bet mergytės nuotrauką.... wub.gif O trečias LO atrodo kaip voratinkliais aptrauktas ir pakibęs kažkur po lubom senoje palėpėje.... wub.gif

Čia tikrai daugiau negu paprastas scrapas - čia jau scrapart. wub.gif
Atsakyti
Scrap8, ačiū už gražius žodžius wub.gif idėjų daug, tik laiko trūksta doh.gif O kada jūs spėjat?
Atsakyti
Įkėliau:savo asmenybės paskutinį darbelį (ScrapManija paraše). Jaučiu kad praeitam asmenybės konkurse jum neturėjau progos pristatyti savo asmenybę, tai va...ir kam liko abejonė kokia mano mėgiamiausi spalva...daugiau neabejos biggrin.gif 4u.gif
idėjų daug, tik laiko trūksta doh.gif O kada jūs spėjat?

Miego ataskaita pas mane viskas vyksta...tapau insomnikė ax.gif
Rimtai, patarimų kelių galiu duot. Pakeisk žodžio apibrėžimą Scrapbooking (SB)...tai ne tik veiksmažodis, t.y klijavimas popierių, karpymas...visa tai tik viena dalis visa to kas yra SB.
Kas yra scrapas? Darai nuotraukas=SB; užrašai į dienoraštį kokį juokingą išsireiškimą mažylis tau pasakė, ar kokį eilėraštį=SB, iš madų žurnalo išplėši lapą su įdomiu spalvų deriniu=SB; išsirenki nuotraukas kurias nori naudoti scrap'o darbeliui=SB
Labai daug įmanoma padaryti per 15 min kelis kartus į dieną: pavyz. išsirinkt nuotraukas, pasirinkt kelis popierius, pasirinkt kelias detales, pastumdyt detales po lapą kad sugalvot dizainą. Kadangi mano scrap-kambarys atskiras nuo šeimos (duris galiu užsidaryt nuo mažylių rankų), tai nulekiu ant greitųjų ir taip po kelias minutes vis ką suplanuoju, o naktimis suklijuoju.
Anksčiau, pradžioj kaip scrapint tik pradėjau, rečiau scrapinau kadangi atrodė kad neįveikiamai sunku ir pavargus, namai netvarkyti, ir t.t. Svarbiausia tik pradėti--ygausi inercijos ir pradedant puslapis nejučiom realizuos. Vis Po 15 min...pabandyk 4u.gif
Atsakyti
Scrapuke, gerai pasakyta thumbup.gif As scrapinu per TV reklamas vakarais: mb eina parukyti, ta proga galiu pabegt nuo sofkes lotuliukas.gif Bet kadangi, man pasirinkti ir pastumdyti neina taip greitai. Kai susitikime turejau 4val vien scrapui ir tai nesugebejau nei puses LO padaryti doh.gif Dabar sedziu prie naujo LO. Vakar pradejau nauja LO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 11 03, 09:53)
Įkėliau:savo asmenybės paskutinį darbelį (ScrapManija paraše). Jaučiu kad praeitam asmenybės konkurse jum neturėjau progos pristatyti savo asmenybę, tai va...ir kam liko abejonė kokia mano mėgiamiausi spalva...daugiau neabejos biggrin.gif  4u.gif

Miego ataskaita pas mane viskas vyksta...tapau insomnikė ax.gif
Rimtai, patarimų kelių galiu duot. Pakeisk žodžio apibrėžimą Scrapbooking (SB)...tai ne tik veiksmažodis, t.y klijavimas popierių, karpymas...visa tai tik viena dalis visa to kas yra SB.
Kas yra scrapas? Darai nuotraukas=SB; užrašai į dienoraštį kokį juokingą išsireiškimą mažylis tau pasakė, ar kokį eilėraštį=SB, iš madų žurnalo išplėši lapą su įdomiu spalvų deriniu=SB; išsirenki nuotraukas kurias nori naudoti scrap'o darbeliui=SB
Labai daug įmanoma padaryti per 15 min kelis kartus į dieną: pavyz. išsirinkt nuotraukas, pasirinkt kelis popierius, pasirinkt kelias detales, pastumdyt detales po lapą kad sugalvot dizainą. Kadangi mano scrap-kambarys atskiras nuo šeimos (duris galiu užsidaryt nuo mažylių rankų), tai nulekiu ant greitųjų ir taip po kelias minutes vis ką suplanuoju, o naktimis suklijuoju.
Anksčiau, pradžioj kaip scrapint tik pradėjau, rečiau scrapinau kadangi atrodė kad neįveikiamai sunku ir pavargus, namai netvarkyti, ir t.t. Svarbiausia tik pradėti--ygausi inercijos ir pradedant puslapis nejučiom realizuos. Vis Po 15 min...pabandyk 4u.gif

kaip įdomiai aprašei thumbup.gif Atrodo taip viskas paprasta mirksiukas.gif Nu šiandien pabandysiu sumeistrauti ką nors smile.gif Labai noriu Kalėdoms visiems artimiesiems padaryti po darbelį ax.gif
Atsakyti
user posted image
sudėliojau paveiksliuką ir man jame kažkas nepatinka, kažko trūksta doh.gif Ten kur baltas lapas bus Kalėdiniai žodžiai (gražių nerandu). Gal jums kils minčių, ką čia pataisyti galima ax.gif
Atsakyti
Vaida, o kur rasysi pavadinima? Man noretus daugiau detaliu ax.gif Na gal eglutej su piestuku kokias linijeles, ala spyglius papaistciau. To balto lapelio krastus su zalia spalva gal apdirbciau (su pestuku pripaisyciau maza lapuka ir su tuo lapuku aptrinciau balto lapelio krastelius. Na tiesiog norisi gilumo pojucio 4u.gif O cia tavo pirmas blynas?
Atsakyti
Vaida, man noretusi kitokiu spalvu... Baltos, sviesiai violetines, smelio spalvos... Vienu zodziu tokiu spalvyciu, kurios nuotraukyteje dominuoja... Ten visiskai nera zalios spalvos, tai man ji kazkaip ir nesiziuri... Pabandyk su spalvytem pazaisti ax.gif
Atsakyti
O man ir komponavimas truputį kliūna g.gif nuotrauka kampe lyg pabėgti nori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 lapkričio 2008 - 14:01
QUOTE(Tosk @ 2008 11 03, 14:00)
Vaida, o kur rasysi pavadinima? Man noretus daugiau detaliu ax.gif Na gal eglutej su piestuku kokias linijeles, ala spyglius papaistciau. To balto lapelio krastus su zalia spalva gal apdirbciau (su pestuku pripaisyciau maza lapuka ir su tuo lapuku aptrinciau balto lapelio krastelius. Na tiesiog norisi gilumo pojucio 4u.gif  O cia tavo pirmas blynas?

Čia mano pirmas blynas blush2.gif
Pastabos labai tikslios ir super idėjų davei dėl apipaišymo ir paryškinimo.Dėkui labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 11 03, 15:10)
Vaida, man noretusi kitokiu spalvu... Baltos, sviesiai violetines, smelio spalvos... Vienu zodziu tokiu spalvyciu, kurios nuotraukyteje dominuoja... Ten visiskai nera zalios spalvos, tai man ji kazkaip ir nesiziuri... Pabandyk su spalvytem pazaisti  ax.gif

Gal man ant balto fono dėti ar kokio kito? g.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 11 03, 15:24)
O man ir komponavimas truputį kliūna  g.gif  nuotrauka kampe lyg pabėgti nori...

ax.gif Tai aš ir noriu patarimų ir kritika man dabar labai reikalinga rolleyes.gif
Man mano darbas ir labai jau keistas kažkoks gavos, o aš tikėjaus mielo paveiksliuko doh.gif
Pabandysiu kaip Tosk patarė padailinti
Atsakyti
Vaida, kaip pirmam blynui, tai sukiesi visai neblogai. Suprantu, kad pasirinkai butent kaledines spalvas, bet vat jei turetum nuotrauka juodai-balta ar sepia, butu lengviau panaudoti tas keldines spalvas 4u.gif
Del kompozicijos patarti man sunku, nes as pati dar pykstuosi su ja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 03, 17:33)
Vaida, kaip pirmam blynui, tai sukiesi visai neblogai. Suprantu, kad pasirinkai butent kaledines spalvas, bet vat jei turetum nuotrauka juodai-balta ar sepia, butu lengviau panaudoti tas keldines spalvas 4u.gif
Del kompozicijos patarti man sunku, nes as pati dar pykstuosi su ja lotuliukas.gif

reik gal pabandyti juodai balta foto thumbup.gif
Atsakyti