QUOTE(justess22 @ 2008 10 31, 02:30)
čia jau aukštasis pilotažas...tikrai įdomūs darbeliai - tiek visko juose galima rasti
Tik norėjau paklausti - ar pirmajam darbelyje yra digital panaudota? Čia gal tas hibridinis variantas?
ne si SB mesitre tik ranku darbo-tradiciniu SB uzsiima. Ji esa is Norvegijos ir esa viena is tu kuri dirba dizainere Prima firmai, todel beveik viskas ka ji naudoja yra Prima firmos.
Cia apsilankyk jos tinklarasty ir pamatysi tiek grozybiu kad visa diena galesi sedet ir stebetis
Taip pat yra labai gera instrukcija sendinimui
Scrapuke, kad įkėlei, o kur tu juos randi? Ar 2peas galerijoje?
Ir turiu dar viena kaip naujokėlės klausimą .Aš pamenu, kad tu apie tai kažkur rašei, ar čia, ar savo tinklaraštyje.....tačiau niekur nerandu...
Ką reiškia tie skaičiukai šalia raidžių?????
Mano SIS TV galerijos favorit'u sarase yra labai daug nuostabiu SB menininkiu, ir kelios mano pazystamos is 2peas galerijos kuriu ten nera.
O tos medines raides su numeriukais yra imitacija zaidimo Scrabble, tik mazesnes padarytos scrapui.
Kuo toliau tuo mąstau, kad tai žiauriai sudėtinga ir tai ką aš darau tai vaikų darželis
Negalima taip galvot
Ji nepradejo gi scrapinti nuo tokiu tobuliu darbeliu. Tam uztrunka laiko, noro, praktikos/patirties ir kelis sugadintus puslapius kad pasiekti toki lygi. Svarbu kad pradek, skaityk, perziurek 'inetines galerijas, lankykis cia, diskutuok apie SB ir pradesi daryti ta apie ka tu anksciau tik svajojai