Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

bet net nepagalvojus juoda uzdejau, nes juodas foto justos remelis labai masyvus vienas buvo mirksiukas.gif

viena juoda filmo juosta masyviai atrodytu, bet jei sakykim butum panaudojus tokia tamsiai raudona kaip raidese ir apvedziojus juodu rasikliu juosteles, manau ne taip masyviai atrodytu ir subalansuotu vienas kita 4u.gif
Atsakyti
Scrapuke, o tu turi kokį nors darbą ( ne savo), kuris tau būtų super superiškiausias....
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 10 30, 14:55)
Scrapuke, o tu turi kokį nors darbą ( ne savo), kuris tau būtų super superiškiausias....

sunku tik viena man pasirinkti kadangi mano skonis labai eklektiskas tai turiu kelias prof scraperes kuriu darbai niekas panasaus i viena kita, bet kada naujus ikelia i galerija tai ilgai studijuoju ir mane vis uzkabina ju savas stilius- lyg pirsto antspaudas- net vardo neperskaicius galiu atspet kurios darytas.
Zinau kas mane nedomina: tai toksai "fabričnas" stilius, kaip pasakyt kad "airbrushed" atrodo kad viskas tiesu, lygu svaru, nei siuleles nesimato nei ranku rašto,nei kokiu dazu padazyta ar pasendinta--neatrodo kad rankom daryta ir nesijaucia šilumos ...toki man schmoll.gif
Ikelsiu kelis pastaruosius kuriuos pamacius swoon.gif nuo kedes.
user posted image
user posted image
user posted image
šis labai tiktu musu vintage temai-atrodo kaip sakei kad ant virvutes priristas ant masinos ir padraskytas po gatves. Bet nerealu kaip man patiko viskas cia wub.gif : Foto, autore apraso kad draugas ja fotkino nude ant auksto, ir save tokia isivaizduoja" Svajojancia ir ziurincia pro langa sauleta diena". Nuotrauka tokia mistiska, veliumo apraskymas ir perliuku prisegimas- kontradikcija tarp seno auksto ir moteriskumo ir elegentiskumo su perlais ir veliumu...nu menas ne scrapas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 31 spalio 2008 - 03:42
wub.gif čia jau aukštasis pilotažas...tikrai įdomūs darbeliai - tiek visko juose galima rasti wub.gif Tik norėjau paklausti - ar pirmajam darbelyje yra digital panaudota? Čia gal tas hibridinis variantas?
Atsakyti
Šakės kokie darbai.....Man pirmasis bigsmile.gif dėl tų iškarpymų kraštuose bigsmile.gif
laaaabai laaaabai, tik foto kažkokia krentanti iš bendro vaizdo...
Tačiau kiti du - foto neapsakomai geros, o scrap dalis apskritai.... be žodžių wub.gif wub.gif wub.gif
Ačiū, Scrapuke, kad įkėlei, o kur tu juos randi? Ar 2peas galerijoje?
Ir turiu dar viena kaip naujokėlės klausimą ax.gif .Aš pamenu, kad tu apie tai kažkur rašei, ar čia, ar savo tinklaraštyje.....tačiau niekur nerandu...
Ką reiškia tie skaičiukai šalia raidžių?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 31 spalio 2008 - 10:59
Vakar mb kankino kompa, nes vargsas niekaip nuotrauku tevukui negalejo issiusti lotuliukas.gif Tad pagirsiu Miglota clap.gif
Miglota kokie skirtingi LO thumbup.gif Vienas toks riomantiskas, kitas toks zaismingas wub.gif Puiki yvairove thumbup.gif Bet.... kur slepi kitus savo blynus? mirksiukas.gif Tas riomantiskas juk pazymetas 29numeriuku.... bigsmile.gif

Relija, man atrodo tas pirmasis tai man atrodo panaudota overlay ( kazkas tipo http://www.bikuben.c...erpapir/hambly/ ) Bet cia Scrapuke tiksliau gal zinos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 31 spalio 2008 - 19:33
Miglota, o kur pirkai ta Dymo? Ar su norvegiskom raidem?
Atsakyti
Scrap8, jau kokie grožiai 4u.gif Kuo toliau tuo mąstau, kad tai žiauriai sudėtinga ir tai ką aš darau tai vaikų darželis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 10 31, 18:24)
Miglota kokie skirtingi LO thumbup.gif Vienas toks riomantiskas, kitas toks zaismingas wub.gif Puiki yvairove thumbup.gif Bet.... kur slepi kitus savo blynus? mirksiukas.gif Tas riomantiskas juk pazymetas 29numeriuku.... bigsmile.gif
Relija, man atrodo tas pirmasis tai man atrodo panaudota overlay ( kazkas tipo http://www.bikuben.c...erpapir/hambly/ ) Bet cia Scrapuke tiksliau gal zinos 4u.gif

aciu mirksiukas.gif susekei biggrin.gif romantiskas paskutinis, zaismingas darytas pries ji, bet nenufotkintas buvo, vienas konkursui ir dar vienas prie skonkursini buvo, bet dar nesedesiu, kad nenusibosciau biggrin.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 10 31, 19:29)
Miglota, o kur pirkai ta Dymo? Ar su norvegiskom raidem?

su norvegiskom mirksiukas.gif siandien maciau net ir libris knygyne yra, as pirkau elkjop atrodo, tiksliau vyras pirko tai nepamenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 10 31, 02:30)
wub.gif čia jau aukštasis pilotažas...tikrai įdomūs darbeliai - tiek visko juose galima rasti wub.gif Tik norėjau paklausti - ar pirmajam darbelyje yra digital panaudota? Čia gal tas hibridinis variantas?

ne si SB mesitre tik ranku darbo-tradiciniu SB uzsiima. Ji esa is Norvegijos ir esa viena is tu kuri dirba dizainere Prima firmai, todel beveik viskas ka ji naudoja yra Prima firmos. Cia apsilankyk jos tinklarasty ir pamatysi tiek grozybiu kad visa diena galesi sedet ir stebetis wub.gif Taip pat yra labai gera instrukcija sendinimui 4u.gif
Scrapuke, kad įkėlei, o kur tu juos randi? Ar 2peas galerijoje?
Ir turiu dar viena kaip naujokėlės klausimą  .Aš pamenu, kad tu apie tai kažkur rašei, ar čia, ar savo tinklaraštyje.....tačiau niekur nerandu...
Ką reiškia tie skaičiukai šalia raidžių?????

Mano SIS TV galerijos favorit'u sarase yra labai daug nuostabiu SB menininkiu, ir kelios mano pazystamos is 2peas galerijos kuriu ten nera.
O tos medines raides su numeriukais yra imitacija zaidimo Scrabble, tik mazesnes padarytos scrapui.
Kuo toliau tuo mąstau, kad tai žiauriai sudėtinga ir tai ką aš darau tai vaikų darželis 

Negalima taip galvot 4u.gif Ji nepradejo gi scrapinti nuo tokiu tobuliu darbeliu. Tam uztrunka laiko, noro, praktikos/patirties ir kelis sugadintus puslapius kad pasiekti toki lygi. Svarbu kad pradek, skaityk, perziurek 'inetines galerijas, lankykis cia, diskutuok apie SB ir pradesi daryti ta apie ka tu anksciau tik svajojai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 lapkričio 2008 - 18:41
Scrapuke, o kokia cia dilde naudoja ta norvege? http://1.bp.blogspot...k/s1600-h/4.jpg
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 01, 13:40)
Scrapuke, o kokia cia dilde naudoja ta norvege? http://1.bp.blogspot...k/s1600-h/4.jpg

koju padus dildyt biggrin.gif
Atsakyti