QUOTE(Žiurbutis @ 2008 10 30, 12:55)
Tik klausimas: man kažkaip labai neaiškai matosi tos baltos raidelės juodose juostelėse... Bet turbūt čia tik dėl fotografavimo/skenavimo...? O gal tokia mintis?
mano aparaciukas nenoriai spaudzia, tur nepaspaudziu smarkaii tai nelabai ryskiai ir gavosi, o fotografuojant ta juosta atsispindi is is viso nieko nesimato
QUOTE(relija @ 2008 10 30, 12:59)
Šitas man laaaaabai fainas, jau išsisaugojau prie man gražiausių darbų

ir turiu kelis klausimus.
Ar raidytes ant juodo fono išštampuotos?
Iš ko padaryti akinukai? Ten gal die-cut'as, ar kas???
Ir supratau pagaliau kam reikalingi tie rutuliukai, kur uždėjai virš "a"
aciu
jau atsake scrapuke apie raides, jos darytos su dymo junior

akinukai pirkti jau pagaminti, ala lipdukas ant pagalveliu..
rutuliukai skirti norvegiskam alfabetui
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 30, 14:13)
Miglota 
nu koks fainuoliskas

, eik tu sau , nu negaliu atsiziureti, tikrai neblogu sviestu apsirupinai
o po to kaip atsakysi i relijos klausimus ir i mano viena atsakyk

, ten koks rub on, ar tiesiog ranka papaisiai krastus ant to geltonai orandzinio popieriaus
aciu

ranka su baltu rasikliu
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 30, 15:00)
Miglota: sis darbelis yra vienas is mano megiamiausiu tavo darytu; Sugebejai ir nuotaika ziasminga pateikti ir dizainas labai dinamiskas-pakreiptas, ir detaliu ivairumas ir gausumas...ilgiau mano zvilgsni islaike negu pastarasis....tikrai kaip sake, labai kitoks palyginus su pastaruoju, bet sis

palyginus su "angeliuku".
Man tik iskilo viena mintis...ar turi tik juoda dymo juostele ar kitu spalvu? Ar bandei tamsei raudona ar melyna? manau butu labiau dera kadangi juoda labai konkuroja demesiui su filmo juosta nuotrauku ir akis meto pirmyn ir atgal tarp foto juostos ir juodo uzrasymo.
(p.S. Angeliuko LO, kada buvo daryta foto, t.y kiek suneliui metuku?...siap sau...

)
relija: neesu Miglota, bet galiu atsakyt, o jei klystu ji pataisys:
-juosteles juodos ismustos su Dymo etikeciu-plastikiniu juosteliu ismusimo masinele--tokia kurios nuoroda buvau imecius i savo "Varlyciu" LO bloge; Akinukai man matyti yra brads, o aplinkui lapa ji apipiese rasikliu, speju.
aciu, labai malonu tokiu komplimentu is taves isgirst
turiu jusoteliu ivairiu spalvu, bet net nepagalvojus juoda uzdejau, nes juodas foto justos remelis labai masyvus vienas buvo
jis gimes vasara, o nuotrauka daryta kitais metais pries kaledas, tai kazkur 1 metukai su trupuciu..
beveik atspejai viska

profe
masinele dymo junior
akinukai die cuts, bet jau pirka pagamintus ir ant lipniu pagalveliu
lapas apipiestas ranka baltu rasikliu