Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

vakar buvau svelni ir romantiska, o siandien visiskai kitoks darbas, tiek spalviniais sprendimais, tiek detaliu gausa smile.gif labai lauksiu komentaru mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Pavadinimas ir tekstas:
Taip smagu matuotis tecio akinius ir palikti mazu pirsteliu antspaudus ant stiklu..
bet ka apie tai mano tetis?
Atsakyti
Miglota, iš tikrųjų šis tavo darbelis - visiška priešybė prieš tai buvusiajam. Toks žaismingas pastarasis wub.gif Man labai patiko t.t. detalės - tas žvaigždėtas poperius, film strip, dar akinukai - na tiesiog įamžinai mažą žvaigždę. 4u.gif
Atsakyti
Miglota, man labai patinka abu darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Miglota, žinai, pagal stilių - lyg dviejų skirtingų žmonių daryti darbeliai bigsmile.gif Tik kad pagrindinis veikėjas - tas pats žavuolis berniukas ax.gif
Man šis darbelis irgi labai gražus thumbup.gif
Tik klausimas: man kažkaip labai neaiškai matosi tos baltos raidelės juodose juostelėse... Bet turbūt čia tik dėl fotografavimo/skenavimo...? O gal tokia mintis?g.gif
Atsakyti
Tai kaip matau vėl sviesto užsipirkai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šitas man laaaaabai fainas, jau išsisaugojau prie man gražiausių darbų mirksiukas.gif ir turiu kelis klausimus.
Ar raidytes ant juodo fono išštampuotos?
Iš ko padaryti akinukai? Ten gal die-cut'as, ar kas???
Ir supratau pagaliau kam reikalingi tie rutuliukai, kur uždėjai virš "a" rolleyes.gif

Atsakyti
Miglota thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu koks fainuoliskas wub.gif , eik tu sau , nu negaliu atsiziureti, tikrai neblogu sviestu apsirupinai mirksiukas.gif
o po to kaip atsakysi i relijos klausimus ir i mano viena atsakyk lotuliukas.gif , ten koks rub on, ar tiesiog ranka papaisiai krastus ant to geltonai orandzinio popieriaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 29, 20:16)
naujas blunukas  smile.gif
user posted image

nerealus grožis wub.gif
Atsakyti
Miglota, labai wub.gif
Atsakyti
Miglota: sis darbelis yra vienas is mano megiamiausiu tavo darytu; Sugebejai ir nuotaika ziasminga pateikti ir dizainas labai dinamiskas-pakreiptas, ir detaliu ivairumas ir gausumas...ilgiau mano zvilgsni islaike negu pastarasis....tikrai kaip sake, labai kitoks palyginus su pastaruoju, bet sis thumbup.gif palyginus su "angeliuku".
Man tik iskilo viena mintis...ar turi tik juoda dymo juostele ar kitu spalvu? Ar bandei tamsei raudona ar melyna? manau butu labiau dera kadangi juoda labai konkuroja demesiui su filmo juosta nuotrauku ir akis meto pirmyn ir atgal tarp foto juostos ir juodo uzrasymo.

(p.S. Angeliuko LO, kada buvo daryta foto, t.y kiek suneliui metuku?...siap sau... ax.gif )

relija: neesu Miglota, bet galiu atsakyt, o jei klystu ji pataisys:
-juosteles juodos ismustos su Dymo etikeciu-plastikiniu juosteliu ismusimo masinele--tokia kurios nuoroda buvau imecius i savo "Varlyciu" LO bloge; Akinukai man matyti yra brads, o aplinkui lapa ji apipiese rasikliu, speju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 spalio 2008 - 16:04
Va va, aš jau skaičiau pas tave blog'e apie tą aparačiuką, ir norėjau sužinoti ar tik ne su juo daryta.... Super reiks bandyt įsigyti ir jį doh.gif

P.s. apie terminą blog'as. Šiandien per radiją girdėjau pamokėlę kaip reikia ką vadinti, taigi:
blog'as - tinklaraštis
spam'as - brukalas
Mane labai visada prajuokina tokie ir panašūs nauji terminai, tačiau labai džiaugiuosi, kad jie yra. Mūsų kalba darosi dar gražesnė nuo tokių, mielai skambančių, žodelių.
Taigi nuo šiol naudosiu šiuos lietuviškus terminus mirksiukas.gif
Atsakyti
relija: pamenu kad ne tik dymo egzistuoja, bet SB firmos pastebeja scraperiu entuziazma naudoti dymo, pagamino kazka irgi labai panasaus bet sis turi labai daug skirtingu sriftu-t.y pakeiciamu rateliu ir dar simboliu, ir juosteliu gausybe pakeiciamu....firmos "Around the Block" Phrase Maker. cia yra video pamokele kaip ji naudoti.
*tinklarastis, as jau girdejus, o Spam'as=brukalas man nauja fraze...bandysiu atsiminti ir asocijuoti su zodziu "brudas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 spalio 2008 - 20:10
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 10 30, 12:55)
Tik klausimas: man kažkaip labai neaiškai matosi tos baltos raidelės juodose juostelėse... Bet turbūt čia tik dėl fotografavimo/skenavimo...? O gal tokia mintis?

mano aparaciukas nenoriai spaudzia, tur nepaspaudziu smarkaii tai nelabai ryskiai ir gavosi, o fotografuojant ta juosta atsispindi is is viso nieko nesimato doh.gif

QUOTE(relija @ 2008 10 30, 12:59)
Šitas man laaaaabai fainas, jau išsisaugojau prie man gražiausių darbų  mirksiukas.gif  ir turiu kelis klausimus.
Ar raidytes ant juodo fono išštampuotos?
Iš ko padaryti akinukai? Ten gal die-cut'as, ar kas???
Ir supratau pagaliau kam reikalingi tie rutuliukai, kur uždėjai virš "a" 

aciu 4u.gif
jau atsake scrapuke apie raides, jos darytos su dymo junior
user posted image akinukai pirkti jau pagaminti, ala lipdukas ant pagalveliu..
rutuliukai skirti norvegiskam alfabetui biggrin.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 30, 14:13)
Miglota thumbup.gif nu koks fainuoliskas  wub.gif , eik tu sau , nu negaliu atsiziureti, tikrai neblogu sviestu apsirupinai  mirksiukas.gif
o po to kaip atsakysi i relijos klausimus ir i mano viena atsakyk  lotuliukas.gif , ten koks rub on, ar tiesiog ranka papaisiai krastus ant to geltonai orandzinio popieriaus  ax.gif

aciu 4u.gif ranka su baltu rasikliu mirksiukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 30, 15:00)
Miglota: sis darbelis yra vienas is mano megiamiausiu tavo darytu; Sugebejai ir nuotaika ziasminga pateikti ir dizainas labai dinamiskas-pakreiptas, ir detaliu ivairumas ir gausumas...ilgiau mano zvilgsni islaike negu pastarasis....tikrai kaip sake, labai kitoks palyginus su pastaruoju, bet sis  thumbup.gif palyginus su "angeliuku".
Man tik iskilo viena mintis...ar turi tik juoda dymo juostele ar kitu spalvu? Ar bandei tamsei raudona ar melyna? manau butu labiau dera kadangi juoda labai konkuroja demesiui su filmo juosta nuotrauku ir akis meto pirmyn ir atgal tarp foto juostos ir juodo uzrasymo.

(p.S. Angeliuko LO, kada buvo daryta foto, t.y kiek suneliui metuku?...siap sau... ax.gif )

relija: neesu Miglota, bet galiu atsakyt, o jei klystu ji pataisys:
-juosteles juodos ismustos su Dymo etikeciu-plastikiniu juosteliu ismusimo masinele--tokia kurios nuoroda buvau imecius i savo "Varlyciu" LO bloge; Akinukai man matyti yra brads, o aplinkui lapa ji apipiese rasikliu, speju.

aciu, labai malonu tokiu komplimentu is taves isgirst wub.gif
turiu jusoteliu ivairiu spalvu, bet net nepagalvojus juoda uzdejau, nes juodas foto justos remelis labai masyvus vienas buvo mirksiukas.gif

jis gimes vasara, o nuotrauka daryta kitais metais pries kaledas, tai kazkur 1 metukai su trupuciu..

beveik atspejai viska biggrin.gif profe drinks_cheers.gif
masinele dymo junior
akinukai die cuts, bet jau pirka pagamintus ir ant lipniu pagalveliu
lapas apipiestas ranka baltu rasikliu
smile.gif
Atsakyti