scrapuke, bloge konkurso terminuose yra isivelusi klaida. konkursas turetu but ne iki 1, bet iki 8 dienos nes susitarem, kad bus 3 savaites
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 29, 04:17)
info kur siust jau turi az, del apkarpymo nesirupink--galiu tinkamai ir apkarpyt is pakoreguot spalvas kad naturaliau atrodytu. Sioj LO matosi kad spalvos visai ne tokios realiai (geltonas lempos apsvietimas i geltonuma nuspalvino).
Seniai, kada pradejau scrapinti turejau labai daug isitikinimu kaip tobulus LO turetu atrodyti. Beveik visus isitikinimus pakeiciau ar pameciau, isskyrus tik viena...
P.S. Tavo dukriuko grozis mano fantazijos dukryte jei jos susilaukciau, atrodytu taip
Seniai, kada pradejau scrapinti turejau labai daug isitikinimu kaip tobulus LO turetu atrodyti. Beveik visus isitikinimus pakeiciau ar pameciau, isskyrus tik viena...
P.S. Tavo dukriuko grozis mano fantazijos dukryte jei jos susilaukciau, atrodytu taip
Aciu Nepagalvojau apie tai, bet kita karta zinosiu
Ir aciu uz mano manosios pagyras Ji visa i teveli, deja...gal del to tokia grazute
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 29, 09:35)
o jau kokia uzburianti sypsenele dukriuko
man tai graziai ziurisi spalvos fainiai parinktos, siaip tai as kaip ir Scrap8 nelabi linkus deti ka nors ant veido, bet is esmes man tokie dalykai akiu nebado, vienu zodziu grazus startavimas
o dabar prie klausimuko , tie raizguliukai is abieju pusiu nuotraukos, gatavai pirkti ar pati iskarpiai ? fainuoliski tokie
man tai graziai ziurisi spalvos fainiai parinktos, siaip tai as kaip ir Scrap8 nelabi linkus deti ka nors ant veido, bet is esmes man tokie dalykai akiu nebado, vienu zodziu grazus startavimas
o dabar prie klausimuko , tie raizguliukai is abieju pusiu nuotraukos, gatavai pirkti ar pati iskarpiai ? fainuoliski tokie
Aciu Aciu Beje, sita nuotrauka daryta Miglotos Aciu jai, ji moka pagauti tokias sypseneles , man tokios niekada nesigauna
Cia pati nusipaisiau ir ispjausciau su peiliuku is to tokio storesnio popieriaus, kaip kartoniukas Del to kai kur labai nelygus, nes sunku tuos suraitymus buvo pjaustyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 29, 11:30)
Loriete
Aciu
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 10 29, 12:22)
Kaip smagu , kokių puikių naujokių užderėjo
Loriete, labai mielas, išblukęs darbelis....mmmmm man tai tokie išblukę popierukai
Mažytė pamokėlė
O dėl foto kokybės šiek tiek. Žinoma, jei siunti konkursui - gali būti rami, Scrapukė tikrai puikiai sutvarkys , o jei šiaip rodaisi su grožiais čia ar kitur, foto gali patvarkyti su elementaria foto peržiūrėjimo programa. Aš pvz. naudoju Microsoft Office Picture Manager, kuriame atsidarius foto, paspaudi Edit Pictures, atsidaro dešinėje pusėje lentelė (atleisk, negaliu su vizualine madžiaga madaryti, bo mano mkompas, kad jį kur nedaro print screen), ir ten Edit using these tools. Pasirenki ką nori daryti ir žaidi . Pasidėk šalia originalą, būtų gerai, kad apšviestą dienos šviesos per langą, ir žiūrėdama į jį bei žaisdama su ten tais visokiais mygtukais pabandyk padaryti foto panašesnę į originalą Gali pamėginti paspausti Auto Correct, kartais visai neblogai, kai greit reikia sutvarko foto, bet tik kartais, labiau siūlau daryti Manual
Psio, maža pamokėlė baigta
Apkarpyti galima jau su šiek tiek mandresne programa, su Photoshopu . Pamokėlė apie tai kaip sutvarkyti darbelis, kuris gaunasi su perspektyva bus netrūkus
Loriete, labai mielas, išblukęs darbelis....mmmmm man tai tokie išblukę popierukai
Mažytė pamokėlė
O dėl foto kokybės šiek tiek. Žinoma, jei siunti konkursui - gali būti rami, Scrapukė tikrai puikiai sutvarkys , o jei šiaip rodaisi su grožiais čia ar kitur, foto gali patvarkyti su elementaria foto peržiūrėjimo programa. Aš pvz. naudoju Microsoft Office Picture Manager, kuriame atsidarius foto, paspaudi Edit Pictures, atsidaro dešinėje pusėje lentelė (atleisk, negaliu su vizualine madžiaga madaryti, bo mano mkompas, kad jį kur nedaro print screen), ir ten Edit using these tools. Pasirenki ką nori daryti ir žaidi . Pasidėk šalia originalą, būtų gerai, kad apšviestą dienos šviesos per langą, ir žiūrėdama į jį bei žaisdama su ten tais visokiais mygtukais pabandyk padaryti foto panašesnę į originalą Gali pamėginti paspausti Auto Correct, kartais visai neblogai, kai greit reikia sutvarko foto, bet tik kartais, labiau siūlau daryti Manual
Psio, maža pamokėlė baigta
Apkarpyti galima jau su šiek tiek mandresne programa, su Photoshopu . Pamokėlė apie tai kaip sutvarkyti darbelis, kuris gaunasi su perspektyva bus netrūkus
Aciu
As karpau ir akis taisau su Microsoft Offisu, o nuotrauka koreguoju su Picassa, man lengviau. Na o Photoshop'a turiu naujausia, bet vis dar neikertu
Vat tik tie karpymai su pavertimais kaip tu padarius su praeita mano nuotraukele, nu nerandu kaip tai padaryti Labai lauksiu pamokeles
QUOTE(Miglota @ 2008 10 29, 12:22)
scrapuke, bloge konkurso terminuose yra isivelusi klaida. konkursas turetu but ne iki 1, bet iki 8 dienos nes susitarem, kad bus 3 savaites
Pls iki 8 d. lapkričio ar galima .
Bučiau gal spėjus ir iki 1 d.
Bet MB mane išsiveža romantiškam savaitgaliui, tai esu visa kelionėje
Loriete, sveika prisijungus. Tavo darbeliai
Loriete, tikrai gražu... Man irgi labai patiko tavo pasirinktos spalvytės
QUOTE(Miglota @ 2008 10 29, 04:22)
pakeiciau 8
QUOTE(Sanrita @ 2008 10 29, 13:38)
Bet MB mane išsiveža romantiškam savaitgaliui, tai esu visa kelionėje
Sekmes kelionej
Aciu, aciu
QUOTE(Žiurbutis @ 2008 10 29, 14:43)
Loriete, tikrai gražu... Man irgi labai patiko tavo pasirinktos spalvytės
Aciu
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 29, 15:00)
pakeiciau 8
saunu
Loriete puikiai darbuojiesi O ir tavo mazule tikra grazuolyte
QUOTE(Tosk @ 2008 10 29, 18:40)
Loriete puikiai darbuojiesi O ir tavo mazule tikra grazuolyte
Aciu aciu Kol turiu laiko, tai noriu pasinaudoti proga O ir kaip smagu dusiai, kai jau padarai kazka
naujas blunukas
Miglotos darbelis koooks
Man labai patiko, kad tų gėlyčių plunksnelių derinys - toks purumas ir minkštumas sukuriamas...
ir dar idėja apie angeliuko sparnus (o kartu ir aliuzija į drugelį...)...
ir dar gražiai žiūrisi, kur savo ranka užrašei...
Miglota wow.... GRAZU!!!!
miglota , nu koks fainumas, toks minkstutis gavosi nu laaaabai laaaaabai mielas