Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

scrapuke, bloge konkurso terminuose yra isivelusi klaida. konkursas turetu but ne iki 1, bet iki 8 dienos mirksiukas.gif nes susitarem, kad bus 3 savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 29, 04:17)
info kur siust jau turi az, del apkarpymo nesirupink--galiu tinkamai ir apkarpyt is pakoreguot spalvas kad naturaliau atrodytu. Sioj LO matosi kad spalvos visai ne tokios realiai (geltonas lempos apsvietimas i geltonuma nuspalvino).

Seniai, kada pradejau scrapinti turejau labai daug isitikinimu kaip tobulus LO turetu atrodyti. Beveik visus isitikinimus pakeiciau ar pameciau, isskyrus tik viena...

P.S. Tavo dukriuko grozis mano fantazijos dukryte jei jos susilaukciau, atrodytu taip

Aciu 4u.gif Nepagalvojau apie tai, bet kita karta zinosiu mirksiukas.gif

Ir aciu uz mano manosios pagyras wub.gif Ji visa i teveli, deja...gal del to tokia grazute wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 29, 09:35)
o jau kokia uzburianti sypsenele dukriuko  wub.gif
man tai graziai ziurisi spalvos fainiai parinktos,  siaip tai as kaip ir Scrap8 nelabi linkus deti ka nors ant veido, bet is esmes man tokie dalykai akiu nebado, vienu zodziu grazus startavimas  thumbup.gif  thumbup.gif

o dabar prie klausimuko , tie raizguliukai is abieju pusiu nuotraukos, gatavai pirkti ar pati iskarpiai ? fainuoliski tokie  blush2.gif

Aciu 4u.gif Aciu 4u.gif Beje, sita nuotrauka daryta Miglotos 4u.gif Aciu jai, ji moka pagauti tokias sypseneles wub.gif , man tokios niekada nesigauna blush2.gif

Cia pati nusipaisiau ir ispjausciau su peiliuku is to tokio storesnio popieriaus, kaip kartoniukas thumbup.gif Del to kai kur labai nelygus, nes sunku tuos suraitymus buvo pjaustyti doh.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 10 29, 11:30)

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 10 29, 12:22)
Kaip smagu  wub.gif , kokių puikių naujokių užderėjo  thumbup.gif
Loriete, labai mielas, išblukęs darbelis....mmmmm man tai tokie išblukę popierukai  cool.gif
Mažytė pamokėlė
O dėl foto kokybės šiek tiek. Žinoma, jei siunti konkursui - gali būti rami, Scrapukė tikrai puikiai sutvarkys  mirksiukas.gif , o jei šiaip rodaisi su grožiais čia ar kitur, foto gali patvarkyti su elementaria foto peržiūrėjimo programa. Aš pvz. naudoju Microsoft Office Picture Manager, kuriame atsidarius foto, paspaudi Edit Pictures, atsidaro dešinėje pusėje lentelė (atleisk, negaliu su vizualine madžiaga madaryti, bo mano mkompas, kad jį kur nedaro print screen), ir ten Edit using these tools. Pasirenki ką nori daryti ir žaidi smile.gif. Pasidėk šalia originalą, būtų gerai, kad apšviestą dienos šviesos per langą, ir žiūrėdama į jį bei žaisdama su ten tais visokiais mygtukais pabandyk padaryti foto panašesnę į originalą  biggrin.gif Gali pamėginti paspausti Auto Correct, kartais visai neblogai, kai greit reikia sutvarko foto, bet tik kartais, labiau siūlau daryti Manual  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Psio, maža pamokėlė baigta  cool.gif

Apkarpyti galima jau su šiek tiek mandresne programa, su Photoshopu  mirksiukas.gif . Pamokėlė apie tai kaip sutvarkyti darbelis, kuris gaunasi su perspektyva bus netrūkus  mirksiukas.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif

As karpau ir akis taisau su Microsoft Offisu, o nuotrauka koreguoju su Picassa, man lengviau. Na o Photoshop'a turiu naujausia, bet vis dar neikertu doh.gif

Vat tik tie karpymai su pavertimais kaip tu padarius su praeita mano nuotraukele, nu nerandu kaip tai padaryti ax.gif Labai lauksiu pamokeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 29, 12:22)
scrapuke, bloge konkurso terminuose  yra isivelusi klaida. konkursas turetu but ne iki 1, bet iki 8 dienos  mirksiukas.gif nes susitarem, kad bus 3 savaites  4u.gif

Pls iki 8 d. lapkričio ar galima blush2.gif .
Bučiau gal spėjus ir iki 1 d.
Bet MB mane išsiveža romantiškam savaitgaliui, tai esu visa kelionėje wub.gif

Loriete, sveika prisijungus. Tavo darbeliai thumbup.gif

Atsakyti
Loriete, tikrai gražu... thumbup.gif Man irgi labai patiko tavo pasirinktos spalvytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 29, 04:22)
scrapuke, bloge konkurso terminuose  yra isivelusi klaida. konkursas turetu but ne iki 1, bet iki 8 dienos  mirksiukas.gif nes susitarem, kad bus 3 savaites  4u.gif

pakeiciau 8 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 spalio 2008 - 14:17
QUOTE(Sanrita @ 2008 10 29, 13:38)
Bet MB mane išsiveža romantiškam savaitgaliui, tai esu visa kelionėje  wub.gif

Loriete, sveika prisijungus. Tavo darbeliai  thumbup.gif

Sekmes kelionej 4u.gif

Aciu, aciu 4u.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2008 10 29, 14:43)
Loriete, tikrai gražu...  thumbup.gif  Man irgi labai patiko tavo pasirinktos spalvytės  4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 29, 15:00)
pakeiciau 8 4u.gif

thumbup.gif saunu thumbup.gif
Atsakyti
Loriete puikiai darbuojiesi thumbup.gif O ir tavo mazule tikra grazuolyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 10 29, 18:40)
Loriete puikiai darbuojiesi thumbup.gif  O ir tavo mazule tikra grazuolyte wub.gif

Aciu aciu 4u.gif Kol turiu laiko, tai noriu pasinaudoti proga thumbup.gif O ir kaip smagu dusiai, kai jau padarai kazka wub.gif
Atsakyti
naujas blunukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Miglotos darbelis koooks wub.gif
Man labai patiko, kad tų gėlyčių plunksnelių derinys - toks purumas ir minkštumas sukuriamas...
ir dar idėja apie angeliuko sparnus (o kartu ir aliuzija į drugelį...)...
ir dar gražiai žiūrisi, kur savo ranka užrašei...
4u.gif
Atsakyti
Miglota wow.... GRAZU!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
miglota wub.gif wub.gif wub.gif , nu koks fainumas, toks minkstutis gavosi ax.gif nu laaaabai laaaaabai mielas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 spalio 2008 - 19:44