Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

Loriete, sveika prisijungusi 4u.gif Labai džiaugiuosi, kad mūsų gretos didėja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 27, 17:49)

Kas dar tikisi sudalyvauti siame konkurse?

as darau konkursini pioneer.gif , liko tik pavadinimas kazkur ikomponuot ir viskas ax.gif tiesa, tikrai nezinau ar pataikysiu i tema hihihi.gif

QUOTE(Loriete @ 2008 10 28, 01:35)
Papildyta:
Beje, mano darbelis  mirksiukas.gif

Loriete, sveika prisijungus 4u.gif
darbelis gal kiek per margas man 4u.gif bet grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 10 28, 08:48)
Loriete, sveika prisijungusi  4u.gif Labai džiaugiuosi, kad mūsų gretos didėja. biggrin.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Agneja @ 2008 10 28, 10:24)
Loriete, sveika prisijungus 4u.gif
darbelis gal kiek per margas man 4u.gif bet grazus smile.gif

Aciu 4u.gif Na suprantu tave, ant nuotraukos ir man jis per margas doh.gif Realybej tas background'as visai neryskus, nekrintantis i akis, o ant nuotraukos doh.gif

Bet siaip tai as turiu ta beda prideti per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Loriete: wub.gif thumbup.gif tavo blynas...man ne per margas, bet truputeli akis blasko tarp geliu detaliu ir geliu nuotraukose--galbut jei foto butu j/b ar sepia tiek nepasireikstu tas margumas. Ir dar, detale, bet anksciau minejau kad geresnis dizainas pasiekiamas kada elementu yra neporingas skaicius--reiketu -1 gele atimti, o tai 4 pas tave ,o ne 3.
Bet matosi kad darbelis darytas ne pradinukes o tos kuri jau ilgiau ciupinejo SB priemones biggrin.gif
Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 28, 22:19)
Loriete: wub.gif  thumbup.gif  tavo blynas...man ne per margas, bet truputeli akis blasko tarp geliu detaliu ir geliu nuotraukose--galbut jei foto butu j/b ar sepia tiek nepasireikstu tas margumas. Ir dar, detale, bet anksciau minejau kad geresnis dizainas pasiekiamas kada elementu yra neporingas skaicius--reiketu -1 gele atimti, o tai 4 pas tave ,o ne 3.
Bet matosi kad darbelis darytas ne pradinukes o tos kuri jau ilgiau ciupinejo SB priemones biggrin.gif
Sveika prisijungus 4u.gif

Oi, aciu aciu 4u.gif Labai laukiau tavo komentaro, juk tu cia tokroji profe wub.gif bet nesitikejau tokio gero blush2.gif Na cia dar tik ketvirtas LO, kai pirmieji buvo daryti labiau pabandymui, o ne rimtam darbui ax.gif Taigi tai yra dar visai pradzia rolleyes.gif

Aciu 4u.gif

Dar turiu klausimeli apie Distress Ink. Nu nedraugauja jis su manim blush2.gif Turiu Vintage Photo su pagalvele. Kaip geriau ji padengti ant nuotraukos krasteliu, kad nesimatytu ruozu ax.gif Nezinau ar supranti ko klausiu... Ant popieriaus gaunasi graziai, laipsniskai nurudejimas, o vat su nuotraukos krasteliais vargstu... doh.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif Loriete, nors daugel merginu cia jau pakankamai patirties turi su SB kad pataria ismintingai ir man maziau ir maziau ka lieka dadeti 4u.gif

Sendinimui su Distress, as naudoju juros kempinele kuria sudrekinu vandeniu, ispaudziu vandeni kad ne per slapia butu ir vilgau kempine tiesiai ant Distress pagalveles. Kadangi Distress dazai yra dye-ink: vandens pagrindo lengvai susimaiso su vandeniu kempineje ir tada labai minkstai uzteps ta rasala be tokiu liniju ir pagalveles antspaudo kampu kurius gauni bandydama sendinti tiesioginiu--pagalvele ant popieriaus budu. Su Distress rassalais as beveik niekad nenaudoju tiesioginiu budu, bet su makiazo kempine arba su juros kempine. O pigmentiniu rasalu kaip Colorbox gelytes, ju pagalveles minkstos tai lengvai uzsitepa.
Ciafoto is mano blogo su kempinele...ir aprasymu. Tokiu budu as pasendinau savo konkursini ir man tik taip gaunasi norimas rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 spalio 2008 - 22:19
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 28, 23:19)
dekui  4u.gif Loriete, nors daugel merginu cia jau pakankamai patirties turi su SB kad pataria ismintingai ir man maziau ir maziau ka lieka dadeti 4u.gif

Sendinimui su Distress, as naudoju juros kempinele kuria sudrekinu vandeniu, ispaudziu vandeni kad ne per slapia butu ir vilgau kempine tiesiai ant Distress pagalveles. Kadangi Distress dazai yra dye-ink: vandens pagrindo lengvai susimaiso su vandeniu kempineje ir tada labai minkstai uzteps ta rasala be tokiu liniju ir pagalveles antspaudo kampu kurius gauni bandydama sendinti tiesioginiu--pagalvele ant popieriaus budu. Su Distress rassalais as beveik niekad nenaudoju tiesioginiu budu, bet su makiazo kempine arba su juros kempine. O pigmentiniu rasalu kaip Colorbox gelytes, ju pagalveles minkstos tai lengvai uzsitepa.
Ciafoto is mano blogo su kempinele...ir aprasymu. Tokiu budu as pasendinau savo konkursini ir man tik taip gaunasi norimas rezultatas.

aciuks.gif aciuks.gif Aciu labai. Na as sita puslapeli jau perskaiciau anksciau rolleyes.gif Labai daug geros info ten esi pridejusi thumbup.gif Labai padeda... O as dabar dar karteli perskaicius, priejau isvados, kad mano kempinele bus netinkama doh.gif As naudoju paprasta tokia paraloninuke. Man ji patinka, nes kitoje puseje turi lipuka, tai as ant pirsto uzsiklijuoju ir zaidziu su ja. Bet gal tiesiog ji per kieta, ir neuzlaiko vandens su daziukais g.gif Einu bandyti su kosmetine kempinele cool.gif Dar karta aciu aciuks.gif
Atsakyti
Susinervijau, kad nepavyko pabaigti konkursinio - sugadinau nuotrauka, tai reikes ryt lekti pasidaryti. O jau visai nedaug beliko... rolleyes.gif

Scrap8, o i kur tau siusti konkursini? ax.gif Manau, kad ryt vakare pabaigsiu... rolleyes.gif

O cia vat sukurpiau toki mazuti darbeliuka blush2.gif Tik nemoku apkarpyti kaip Relija blush2.gif Reikes i pamokas prasytis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
O cia vat sukurpiau toki mazuti darbeliuka blush2.gif Tik nemoku apkarpyti kaip Relija blush2.gif Reikes i pamokas prasytis lotuliukas.gif

info kur siust jau turi az, del apkarpymo nesirupink--galiu tinkamai ir apkarpyt is pakoreguot spalvas kad naturaliau atrodytu. Sioj LO matosi kad spalvos visai ne tokios realiai (geltonas lempos apsvietimas i geltonuma nuspalvino).

Seniai, kada pradejau scrapinti turejau labai daug isitikinimu kaip tobulus LO turetu atrodyti. Beveik visus isitikinimus pakeiciau ar pameciau, isskyrus tik viena...
Labai man nesiziuri kada ant veido "uzlipes" koks elementas ar dekoratyvine detale; Atvirksciai, ant kitos kuno dalies: kaklo, peties, rubu, nemaiso-nekabina tiek, bet ant veido...lyg spinato gabaliuka atsiradusi ant drauges veido restorane norisi nuimti ar ja ispeti ax.gif Bet cia grynai mano "problem", kadangi matau SB knygos ir zurnalai spausdina LO kur ant veido kas uzauge ar prasitese. Man nesiziuri kadangi ant veido padaro lyg kokia taturuote zmogui, o veidas kaip pagrindas ir centras demesio viso LO pats gali stipriai stoveti ir svyteti be dekoracijos ar demesi blaskanciu detaliu. Cia tik mano nuomone ir manau tarp musu yra keleta merginu kurios su manimi nesutiks siuo punktu.
P.S. Tavo dukriuko grozis wub.gif mano fantazijos dukryte jei jos susilaukciau, atrodytu taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2008 10 29, 01:06)
O cia vat sukurpiau toki mazuti darbeliuka  blush2.gif Tik nemoku apkarpyti kaip Relija  blush2.gif Reikes i pamokas prasytis  lotuliukas.gif
o jau kokia uzburianti sypsenele dukriuko wub.gif
man tai graziai ziurisi spalvos fainiai parinktos, siaip tai as kaip ir Scrap8 nelabi linkus deti ka nors ant veido, bet is esmes man tokie dalykai akiu nebado, vienu zodziu grazus startavimas thumbup.gif thumbup.gif

o dabar prie klausimuko , tie raizguliukai is abieju pusiu nuotraukos, gatavai pirkti ar pati iskarpiai ? fainuoliski tokie blush2.gif

Atsakyti
Loriete wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu wub.gif , kokių puikių naujokių užderėjo thumbup.gif
Loriete, labai mielas, išblukęs darbelis....mmmmm man tai tokie išblukę popierukai cool.gif
Mažytė pamokėlė
O dėl foto kokybės šiek tiek. Žinoma, jei siunti konkursui - gali būti rami, Scrapukė tikrai puikiai sutvarkys mirksiukas.gif , o jei šiaip rodaisi su grožiais čia ar kitur, foto gali patvarkyti su elementaria foto peržiūrėjimo programa. Aš pvz. naudoju Microsoft Office Picture Manager, kuriame atsidarius foto, paspaudi Edit Pictures, atsidaro dešinėje pusėje lentelė (atleisk, negaliu su vizualine madžiaga madaryti, bo mano mkompas, kad jį kur nedaro print screen), ir ten Edit using these tools. Pasirenki ką nori daryti ir žaidi smile.gif. Pasidėk šalia originalą, būtų gerai, kad apšviestą dienos šviesos per langą, ir žiūrėdama į jį bei žaisdama su ten tais visokiais mygtukais pabandyk padaryti foto panašesnę į originalą biggrin.gif Gali pamėginti paspausti Auto Correct, kartais visai neblogai, kai greit reikia sutvarko foto, bet tik kartais, labiau siūlau daryti Manual lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Psio, maža pamokėlė baigta cool.gif

Apkarpyti galima jau su šiek tiek mandresne programa, su Photoshopu mirksiukas.gif . Pamokėlė apie tai kaip sutvarkyti darbelis, kuris gaunasi su perspektyva bus netrūkus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 29 spalio 2008 - 11:26