Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 12 tema

QUOTE(Miglota @ 2008 10 26, 18:16)
Scrap8, sparciai darbuojiesi  thumbup.gif

as irgi baigiu isivaziuot, vakar padariau konkursini, o siandien beveik pabaigiau nauja blynuka, pritruko tik kokiu 5 gramu sviesto, niekaip nebesualvojau, kaip viena detale ispildyt  doh.gif

Tai laukiu thumbup.gif gali man issiust jau

QUOTE(Tosk @ 2008 10 26, 18:18)
Scrapuke, issiunciau konkursiny, tikiuos gavai 4u.gif  Duok zinot ar gavai ax.gif

gavau gavau bigsmile.gif , vajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koks grazus wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, tavo darbai nuostabūs.
Tiek detalių, viskas apgalvota, sudėliota ... gražu žiurėt.
Pasididini ir kiekvieną detalę norisi pačiupinėt, paliest ...

Tu tikra šaunuolė thumbup.gif

Vakar dukrytė pamatė paskutinį darbelį ant tėtuko darbo stalo.
Kokia graži buvo vaiko reakcija thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 27, 00:43)
Tai laukiu  thumbup.gif  gali man issiust jau

issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 10 27, 04:08)
Scrapuke, tavo darbai nuostabūs.
Tiek detalių, viskas apgalvota, sudėliota ... gražu žiurėt.
Pasididini ir kiekvieną detalę norisi pačiupinėt, paliest ...

Tu tikra šaunuolė  thumbup.gif
Vakar dukrytė pamatė paskutinį darbelį ant tėtuko darbo stalo.
Kokia graži buvo vaiko reakcija  thumbup.gif  wub.gif

dekui 4u.gif
Sviesto {ideju} pas mane tiek daug bet va duju (jegu) kartais truksta tuos blynus kepti. Kelias naktis jei iki 3-4 bludinu prie SB tai po to arba susergu arba vaikstau kaip zombe...nuovargis. Sekanti gaminsiu kitam konkursui (OWL-One Little Word)..zodis "Imagine" --Isivaizduok.
wub.gif Dar labiau noresis scrapint kada dukriukas prasysis atsisest ir pavartyt albumus. Mano Mariukas jei isibrauna i mano SB kambary tai tiesiai prie albumu prasosi pavartyt, paziuret su manimi. Anksciau begdavo iskraustyt visus stampukus, o dabar nerupi kas kur padeta, tik norisi jam pamatyt save koks jis mazytis buvo tada.

QUOTE(Miglota @ 2008 10 27, 07:16)
issiunciau  smile.gif

Gavau thumbup.gif
Kas dar tikisi sudalyvauti siame konkurse?
Atsakyti
Scrapuke, tada lux 4u.gif Man sunkiai sekasi paskutiniu metu susitarti su email. Kai reikejo issiusti nuotraukas aLua, tai pavyko tiks is kelinto karto ir tik po viena nuotrauka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 27 spalio 2008 - 17:44
Labas pleputes-screputes 4u.gif Kazkaip sugalvojau, kad ir man gal laikas islysti is pozemiu ir prisistatyti blush2.gif Jau kuri laika skaitineju jusu temutes (perskaiciau taip pat ir kelias pirmasias) ir galiu prisipazinti - ir as uzsikreciau sia brangia, bet labai jau malonia dusiai liga wub.gif O viskas prasidejo nuo.......Miglotos lotuliukas.gif Ech, mergyt...aciu tau 4u.gif Pagrindine mano mintis yra sutvarkyti savo mergytes albumuka. Ideju turiu visa kruva, o ir scrapinti jau pradejau ax.gif Aisku pirmieji darbeliai labai jau primityvus, ir jau dabar i juos paziurejus zinau kas negerai, ka pakeisciau ir pan. Nors pirmuosius dariau praktiskai su namudinem priemonem, bet uz tai dabar jau kaupiu arsenala, ir netgi sugalvojau pabandyti sudalyvauti jusu konkurselyje (aisku jei suspesiu pabaigti darbeli, nes yra ir kitu uzsiemimu doh.gif ) ax.gif Aisku, jei tik priimsite i savo bureli ir aisku, jei priimsite darbeli rolleyes.gif Labai tikiuosi malonaus plepejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Loriete, sveika prisijungus y musu draugiska burely 4u.gif Man Miglota pasnipzdejo, kad uzkrete tave siuo virusu biggrin.gif Jega thumbup.gif Labai nekantrauju pamatyti tavo LO. Konkurse, aisku, kad gali dalyvauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 27 spalio 2008 - 22:13
QUOTE(Tosk @ 2008 10 27, 23:11)
Loriete, sveika prisijungus y musu draugiska burely 4u.gif Man Miglota pasnipzdejo, kad uzkrete tave siuo virusu biggrin.gif Jega thumbup.gif  Labai nekantrauju pamatyti tavo LO. Konkurse, aisku, kad gali dalyvauti 4u.gif

Aciu aciuks.gif 4u.gif Aha, ji jau ir man prisipazino, kad pasnibzdejo hihihi.gif Tikiuosi nenuvilti su konkursiniu LO blush2.gif Reikia juk gera pradzia padaryti flirt.gif Nors man dar iki jusu TAIPPPPPP toli rolleyes.gif
Atsakyti
Loriete sveika prisijungus mirksiukas.gif , smagu kai bendraminciu ratukas dideja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 27, 23:51)
Loriete sveika prisijungus  mirksiukas.gif , smagu kai bendraminciu ratukas dideja ax.gif

Aciu 4u.gif Smagu kad priimat i savo buri ax.gif
Atsakyti
Žinok, po tam tikrų asobų pasirodymų ir prasisklaidymų čia, buvom šiek tiek šokiruotos ir sočios naujokių.... Tačiau tau pasisekė, juk turi blatą - Miglotą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jei rimčiau, tai super, pas mus svarbiausia nuoširdumas..... Visokie cirkai būna greit nugesinti Scrappolicijos ir visos ligonių bendruomenės mirksiukas.gif
Sveika prisijungus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 10 28, 01:29)
Žinok, po tam tikrų asobų pasirodymų ir prasisklaidymų čia, buvom šiek tiek šokiruotos ir sočios naujokių.... Tačiau tau pasisekė, juk turi blatą - Miglotą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O jei rimčiau, tai super, pas mus svarbiausia nuoširdumas..... Visokie cirkai būna greit nugesinti Scrappolicijos ir visos ligonių bendruomenės  mirksiukas.gif
Sveika prisijungus  cool.gif

Smagu tureti blata ax.gif Suprantu kad buna visokiu...bet kai Miglota paaiskino kas buvo nutike...nu nesuprantu as tokiu zmoniu blink.gif

Megstu nuosirduma, daug plepu (kai turiu laiko), ir tikiuosi pateisinti lukescius, kaip visapusiska, virusine ir nepasveikstanti ligone drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
Beje, mano darbelis mirksiukas.gif

Tikiuosi jusu nuosirdzios kritikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriete: 28 spalio 2008 - 00:37