Labas visoms
Va, padariau siek tiek papuosimu, mama prase torciuka iskept, eina i gimtadieni pas drauge. Tai iskepiau meducio lakstus ir siek tiek papuosimu padariau ir marshmelou saldainiu. Tepsiu ir puosiu ketvirtadieni
QUOTE(Inočka @ 2008 10 27, 16:23)
Labai graziai atrodo, o daryt is sitos mases lengviau nei is pudros, zelatinos ir vandens?
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 27, 15:53)
Labai graziai atrodo, o daryt is sitos mases lengviau nei is pudros, zelatinos ir vandens?
Nezinau, kad is kitos mases nebandziau. Dariau tik is saldainiu, nes neturiu maistiniu dazu
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 27, 16:02)
Is visu nesunku , tik nereikia bijoti tuo uzsiimti .
Inocka .... kazkas sake , kad ilgai cia nesirodys , mokslai , mokslai ir dar karta mokslai , neistveriai , saunu , kad tu cia
Inocka .... kazkas sake , kad ilgai cia nesirodys , mokslai , mokslai ir dar karta mokslai , neistveriai , saunu , kad tu cia
Aciu, cipciuk
Kur cia nedarysi nieko . Mama kaip pamate mano tortus (nuotraukas), tai pradejo prasyti, kad jai padaryciau.
QUOTE(Inočka @ 2008 10 27, 17:13)
Nezinau, kad is kitos mases nebandziau. Dariau tik is saldainiu, nes neturiu maistiniu dazu
As karta bandziau is tos mases gelytem, lapukam daryt, bet man neisejo mazinau porcija ir turbut proporcijos neatitiko
QUOTE(Inočka @ 2008 10 28, 14:33)
Pritariu fantastika!
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 14:18)
Na idesiu dar viena babke
Nu jau taip gražu, jau taip gražu Ir man įdomu apie lapelius
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 15:56)
ACIU meeergos
Taip is beze , bet kas ji dare pamatys is karto " broka" kai padariau foto , vistik as juos nuemiau ir dejau cukrinius ( na aisku viska pataisiau )
Taip is beze , bet kas ji dare pamatys is karto " broka" kai padariau foto , vistik as juos nuemiau ir dejau cukrinius ( na aisku viska pataisiau )
o tai kaip cia is beze, ta forma taip lapeliu isgauti , aukstasis pilotazas man cia