Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(*irma* @ 2008 10 24, 20:34)
gal butu galima pakartoti nuorodas blush2.gif nes noreciau ir as ismokti papuosimus daryti ax.gif

Gėlytės, lapeliai

CIPSIUKO GĖLYČIŲ RECEPTAS
CIPSIUKO DETALIOS GĖLIŲ GAMYBOS NUOTRAUKOS
Rožyčių formavimas (Inočkos l.gera nuoroda)
ŠOKOLADINIŲ ROŽIŲ RECEPTAS
Glacee šokoladiniai lapeliai, tepimas temperatūruotu šokoladu (aptepami žali rožių, braškių ar kt. lapeliai)

Gėlyčių pavyzdžiai:

Cipsiuko rožes ir lelijos
Inočkos šokoladinė rožė, zebros įvairios geles, cipsiuko įvairios gėlytės, gulbės
Cipsiuko didelės rožės
zebros įvairios geles
Jolkos999 gelytes, zebros rožės, rugegeles23 gelytes
Pirasos rožytes, lapeliai
Zebros rozytes, kalijos

Atleiskit, jei kurią autorę praleidau blush2.gif
Na ir dėl tų nuorodų, kurias Inočka ir aš davėm, tai tiesiog cituoju:

QUOTE(Inočka @ 2008 10 13, 09:28)
Mergaites, pamirsau Jums pasakyti. Kai puosiau savo torta, (nuotrauka virsuje zebros zinuteje), tai bandziau daryti sokoladini banta ir rozes is obuoliu. Aisku pirma kartai tai dariua, tai nelabai pavyko  ax.gif
Ideja man labai patiko tai noriu ir su Jumis pasidalint, gal kam pravers.
Cia parodyta kaip padaryti rozes: http://forum.say7.info/topic6765.html
Cia sokoladinis bantas: http://forum.say7.in...ic6765-100.html

QUOTE(Inočka @ 2008 10 14, 10:25)
Puosejos megejos ir profesionales
Apacioje nuorodos i videomedziaga apie papuosimu daryma:
Rozes:cia ir cia
Lapeliai: cia ir cia
kalija , orchideja , kaspinas

QUOTE(RiMami @ 2008 10 14, 15:39)
Merginos, kurios domitės papuošimais, dar radau tokios merginos iš Lietuvos Džakondos receptus ir papuošimus (šio psl. pačioje apačioje rasite jos receptų/tortų papuošimų sąrašą ir tada įeikite pagal ten rastas nuorodas) - nu super gražūs tortai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , gal kam pravers idėjos ax.gif

O dar suradau, kaip ji labai paprastai daro papuošimus cukruotomis gyvomis rožėmis 4u.gif , dar detaliai parodyta kaip daryti orchidėjasorchidėjų tęsinys ir gulbės ir kt.

Sorry, jei ką nors pražiopsojau, kas liečia gėles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 10 24, 23:03)

aciuks.gif aciuks.gif dabar jau galesiu mokintis 4u.gif reiks savaitgali isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 10 24, 23:54)
aciuks.gif  aciuks.gif dabar jau galesiu mokintis 4u.gif reiks savaitgali isbandyti ax.gif

Prašom, bele tik padėjau kiek 4u.gif Čia tikrai neviskas, tik kas svarbiausia - neprošalį būtų perskaityt tą temelę, bent jau nuo kur prasideda cipsiuko receptas, formavimo nuotraukos ir t.t. ir susirinkt pačiai sau, kas naudingiausia biggrin.gif Juk visokiausių naudingų patarimų pilna prirašyta ax.gif
Atsakyti
rimami,nu ir saunuole tu 4u.gif .padirbejai gerai.aciukas.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 10 25, 00:21)
Prašom, bele tik padėjau kiek 4u.gif Čia tikrai neviskas, tik kas svarbiausia - neprošalį būtų perskaityt tą temelę, bent jau nuo kur prasideda cipsiuko receptas, formavimo nuotraukos ir t.t. ir susirinkt pačiai sau, kas naudingiausia biggrin.gif Juk visokiausių naudingų patarimų pilna prirašyta  ax.gif

jo butinai reik,nes tikrai patarimu tai daug ir labai nadingu thumbup.gif daug maz bendra vaizda susdariau,dabar reiks isbandyti,nes tokio dalyko nesu dar bandziusi blush2.gif dar kartelia aciu labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 10 23, 19:54)
Labai dailu! O kuo viršus puoštas - tie kauburėliai, linijos.. Tai kremas?

Tai ta pati plakta grietinėlė, kuria pertepiau visą tortą, tik įpyliau truputėlį grietinėlės standiklio.
Atsakyti
Labas rytas,

Rimami, labai aciu 4u.gif

As jau visa teorija perskaiciau, gal galit patart ar verta nusipirkti toki svirksta, ar maiselis geriau?

user posted image
user posted image
Atsakyti
man tai patogiau maiselis... mano svirkstas buvo ne toks "navarotnas", bet man visad sudetingiausia buvo ideti mase i svirksta - saukstas netelpa, o kol prikratau nervai nebeislaiko smile.gif nusipirkau maiseli biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu švirkštą ir keikiuosi. Labai nepatogu ir daug terlionės, kol sudedi masę į tą švirkštą doh.gif Reiks maišelį įsigyti.
Atsakyti
Tvarkydama dukros zaislus, atradau ideja biggrin.gif tie smelio zaislai, kur is smelio galima daryt figureles, tai puikiai tiktu isspaust sausainiams, kad gaut forma biggrin.gif yra gaidelis, kiaule, karve ir dar kazkas lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi ta turejau senovini svirksta, baisiai nepatogu, bet sitas rimtai gan atrodo g.gif
Atsakyti
Tai du skirtingi dalykai , su svirkstu labai patogu daryti sausainiukus , nes jis dozuoja ( na ten neisspausi pei per mazai , nei per daug) , o be maiselio neisivaizduoju darbo su kremu schmoll.gif , gerai tureti abudu .
Atsakyti