Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Tu gerai paziurek , koks ten tortas lotuliukas.gif , vienas biskvitas tongue.gif jokio pertepimo , juk jis lengvas ir neslapias lotuliukas.gif
Atsakyti
...o as nervuojuos nera panevezy pirkti 18cm skardeles unsure.gif kaip noreciua maziem torciukam turet. gal kas puslapiuka internetini zinot tokiu daiktu kur siuncia? buvau radus kazkada neberandu vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2008 10 22, 12:06)
...o as nervuojuos nera panevezy pirkti 18cm skardeles  unsure.gif  kaip noreciua maziem torciukam turet. gal kas puslapiuka internetini zinot tokiu daiktu kur siuncia? buvau radus kazkada neberandu vel doh.gif

Arevitos iranga
Atsakyti
Na va ir mano "šedevras".
Tai cipciuko medaus tortas.
user posted image
user posted image
Noriu jūsų klausti patarimų, nes susidūriau su šiokiom tokiom problemom:
- kaip gražiai padengti viršų šokoladu? Aš naudojau Dr.Oetker glazūrą, bet man niekaip nesisekė jos gražiai užpilti. Gal todėl, kad torto viršų taip pat buvau pertepusi grietinėle? Tai man viskas pradėjo bėgti, grietinėlė leistis. Po to nugraibiau visą grietinėlę nuo viršaus ir pyliau glazūrą iš naujo. Gal iš viso neįmanoma gražiai aplieti nenaudojant formos?
- dar norėjau paklausti, ar tos gėlytės man iki rydienos neišsileis? Aš jas susmeigiau į krūvelę grietinėlės.
user posted image

Atsakyti
NA TAVO TORTUKAS -PUIKUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As nenaudoju jokiu glazuru schmoll.gif , lydau gera sokolada , pilu tik ant sauso pavirsiaus , nes nuo silumos bet koks kremas gali nubegti . Stengiuosi , kad virsaus blynelis butu lygus ( is visu issirenki lygiausia) , gelytes jeigu buvo gerai sudziuvusios neturetu issileisti , tik ant ju gali atsirasti rasos laseliai , bet cia ne problema- nuimk , ir uzdesi rytoj
user posted image
Atsakyti
koks grazus torciukas thumbup.gif ,man gelytes neisileido o laikiau apie para saldytuve.
Atsakyti
Labai dailu! O kuo viršus puoštas - tie kauburėliai, linijos.. Tai kremas?
Atsakyti
Nu o aš šiandien pikta be proto- bet pati kalta, kad pastoviai užsimanau visokių nesąmonių, kad būtų kad ir nežmoniškai, bele kitoniškai, kaip niekas nedaro.

Nu bemankydama tą masę cukrinę, spalvotą, ir sudėjusi ją į maišiukus, kad nedžiūtų ir būtų artimai ateičiai tortams puošti, pagalvojau, kad ji man į kažką panaši labai- ogi į modeliną, pagalvojau, ir susišvietė man pabandyti lipdyti panašius raštus kaip daromi iš modelino- sumasčiau padaryti sukinukų ir medžių spalvotom persipynusiom šakom- turėjo vadintis kalėdų rytas tas tortas, nes čia šventėms repeticija buvo šita puošyba.

Nu ir kaip aikštijosi man ta ,masė visaip kaip doh.gif - trupėjo be proto, tie visi skirtingų spalvų kringeliai nenorėjo sulipti vienas su kitu, kad ir kaip plonai sukau gyvatėles medžių šakoms, įkočiojus į masę jos gavosi kaip blynai, ir jokių medžių neliko nė ženklu- tik spalvota makalynė. Tas blynas gavosi labai trapus, kuriuo tortą padengti reikėjo- nesulipę tos skirtingų spalvų dalys, dedant plyšinėjo, apie kažkokį aptempimą nė klbos nebuvo, nes trupėjo, ir ten kur metėsi sijoninės klostės, neliko nieko kito, kaip tik tas klostes išlaužti, nes jos pačios trupėjo, elastingumo jokio- nu vnž privargau, paaukojau daugybę laiko nuo svarbesnių darbų, ir rezultate teko dar tų išpjaustytų gėlių prikvarklioti, kad jos užmaskuotų sudūrimus, kurie neužsikočiojo- tai nenorom gavosi perkrauta makalynė...

O dar photobucketas šiandien nenori kažko nuotraukų į albumą įdėti (dabar bandau)- doh.gif

Nu, vienžo, per savo durną užsispyrimą gavosi nesąmonė..

Nors šiaip, išsicinkinus ir perpratus niuansus, manau galima kaip modeliną tą masę lipdyti , raštus kaip iš modelino formuoti- išmokus turėtų įspūdingi darbai būti..

Bet čia, kaip bebūtų, pirmas mano dekoruotas tortas (seniau tik želinius darydavau) ax.gif Tai linksmas, ir tiek gavosi biggrin.gif Nors ir netvarkingas ir perkrautas, kai reikėjo maskuoti visokius nelygumus..
Atsakyti
Va tas mano nepavykęs makaliūzas (perkrautas jis ne dėl grožio, o dėl to, kad reikėjo maskuoti nelygumus ir ttrūkimus masės- o iš spalvotų medžių šakų iškočiojus gavosi stori blynai ir marga makalynė biggrin.gif ):

user posted imageuser posted image

user posted image

Nu bet linksmas vaizdelis, kad ir neskoningas/netvarkingas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 24 spalio 2008 - 18:07
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 24, 19:03)
Va tas mano nepavykęs makaliūzas (perkrautas jis ne dėl grožio, o dėl to, kad reikėjo maskuoti nelygumus ir ttrūkimus masės- o iš spalvotų medžių šakų iškočiojus gavosi stori blynai ir marga makalynė biggrin.gif ):

user posted imageuser posted image

user posted image

Nu bet linksmas vaizdelis, kad ir neskoningas/netvarkingas lotuliukas.gif

Liuks idėja!
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 10 17, 15:13)
Nu Inočka ir RiMami pridėjot čia visokių nuorodų,tai toks azartas daryt,daryt ir daryt.....nežinau kur reiks dėt.Nors tas rožytes dabar kitai savaitei dariau.Darysiu medaus tortą.
user posted image
user posted image

Bet už tai dėkui už idėjas 4u.gif

gal butu galima pakartoti nuorodas blush2.gif nes noreciau ir as ismokti papuosimus daryti ax.gif
Atsakyti
*irma*

nuorodos cia ir cia
O siaip, pavartyk 1 temos pabaiga, ten pabaigoje labai daug nuorodu rasi
Atsakyti