Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Ji buvo tokia kieta, kad rodes tinkama tik riesutus gliaudeti doh.gif
Taciau, kaip ir patarete palaikiau ja kambario temp. ir pasidare tinkama lipdymui thumbup.gif
Padariau savo pirmaja gelyte ir man ji tooookia grazi gavosi blush2.gif veliau pasirodysiu.
Oiii girdziu mano mazoji seimininkute kocelu baladoja doh.gif ji mat irgi daro papuosimus tortui doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina2006 @ 2008 11 19, 12:37)
Ji buvo tokia kieta, kad rodes tinkama tik riesutus gliaudeti  doh.gif
Taciau, kaip ir patarete palaikiau ja kambario temp. ir pasidare tinkama lipdymui  thumbup.gif
Padariau savo pirmaja gelyte ir man ji tooookia grazi gavosi  blush2.gif  veliau pasirodysiu.
Oiii girdziu mano mazoji seimininkute kocelu baladoja  doh.gif  ji mat irgi daro papuosimus tortui  doh.gif  doh.gif  doh.gif

good.gif
Atsakyti
Mergaites,kuri cia kazkada buvo idejusi tortuka su tokiu koriu ir bitutem,nerandu sad.gif
galvoju taip papuost tortuka,kazin ar neatrodys vaikiskai???gal ne,galvoju bitute padaryt su kaspineliu,nu prase be geliu,tai bites ne geles lotuliukas.gif
Atsakyti
Kam idomu, dar i sia tema ikeliu Cipciuko mases torto virsui puosti recepta (greiciau pabaigiam sita tema, tai naujoj viska sudesim pradzioj) smile.gif

Receptas

Foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 19 lapkričio 2008 - 15:37
as sian galvojau susipaprastinsiu sau uzduoti ir nusipirksiu kokiam tortu cechely balvoniuku prilipdytu ir gal net tos mases tortui dengti... deja... o kai pamaciau balvonus, tai tokius jau net ir as pati nusilipdyti galiu...
beje siandien nupirkau tu deficitiniu mashmalow, tai ju mase man labiau patiko, nei ta cukrine,zelatinine... bet jau kaip limmmmmppppaaaa...
Atsakyti
rugegele23
Tai tu jau surinkai viska? O tai as dar net nepradejau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 19, 15:34)
bet jau kaip limmmmmppppaaaa...

Niu nesuprantu, kaip ji jums limpa? g.gif Man nieko nelimpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 19 lapkričio 2008 - 15:51
QUOTE(daividija @ 2008 11 19, 15:22)
Mergaites,kuri cia kazkada buvo idejusi tortuka su tokiu koriu ir bitutem,nerandu sad.gif
galvoju taip papuost tortuka,kazin ar neatrodys vaikiskai???gal ne,galvoju bitute padaryt su kaspineliu,nu prase be geliu,tai bites ne geles lotuliukas.gif

Gal šito ieškojai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 19, 15:49)
rugegele23
Tai tu jau surinkai viska? O tai as dar net nepradejau  blush2.gif
Papildyta:

Niu nesuprantu, kaip ji jums limpa? g.gif Man nieko nelimpa.

nu kol primynkiau jos tai aplipdziau puse virtuves biggrin.gif
Atsakyti
Turiu kvailą klausimą ir visą dieną nesugalvoju, kuriejo temoje jis būtų "į temą" doh.gif Galiausiai atėjau čia ir tikiuosi sulaukti pagalbos net tuo atveju, jei ne tokioms bėdoms kaip mano ši tema skirta.. blush2.gif

Esmė tokia: savaitgalį darysiu tortą ir sumaniau jį papuošti bigsmile.gif Tam man prireikė konditerinio švirkšto - nuvažiavau, nusipirkau. Nusipirkau konditerinį maišelį ir antgalių komplektuką (3 antgaliai). Ir vsio.. O grįžus namo ir pradėjus nagrinėtis, niekaip nesuprantu, kaip man tą antgalį pritvirtint prie to maišelio? verysad.gif Pirmą kartą su tokiais dalykais turiu reikalą, tai nė neįsivaizduoju.. doh.gif Tai ar aš čia kvaila, ar nenusipirkau dar kažkokios sudėtinės dalies? doh.gif Nors tokį variantą kaip ir linkstu atmesti, nes rinkausi su pardavėjom, kurioms pasakiau, kad pirmąkart tokį dalyką perku, tai jos man, galima sakyt, ir "sukomplektavo" tokį rinkinuką.. Žodžiu, padėkit, prašau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 11 19, 16:38)
Turiu kvailą klausimą ir visą dieną nesugalvoju, kuriejo temoje jis būtų "į temą" doh.gif Galiausiai atėjau čia ir tikiuosi sulaukti pagalbos net tuo atveju, jei ne tokioms bėdoms kaip mano ši tema skirta.. blush2.gif

Esmė tokia: savaitgalį darysiu tortą ir sumaniau jį papuošti bigsmile.gif Tam man prireikė konditerinio švirkšto - nuvažiavau, nusipirkau. Nusipirkau konditerinį maišelį ir antgalių komplektuką (3 antgaliai). Ir vsio.. O grįžus namo ir pradėjus nagrinėtis, niekaip nesuprantu, kaip man tą antgalį pritvirtint prie to maišelio? verysad.gif Pirmą kartą su tokiais dalykais turiu reikalą, tai nė neįsivaizduoju.. doh.gif Tai ar aš čia kvaila, ar nenusipirkau dar kažkokios sudėtinės dalies? doh.gif Nors tokį variantą kaip ir linkstu atmesti, nes rinkausi su pardavėjom, kurioms pasakiau, kad pirmąkart tokį dalyką perku, tai jos man, galima sakyt, ir "sukomplektavo" tokį rinkinuką.. Žodžiu, padėkit, prašau.. 4u.gif

nukerpi smailaji maiselio gala ir kisi per vidu (per platuji gala i vidu maiselio) antgaliuka... tik pradzioj as kerpu nedaug, kad nenukirptum per dideles skyles... nes jei maza, tai dar padidinti galima, o atbulai jau nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 19, 16:41)
nukerpi smailaji maiselio gala ir kisi per vidu (per platuji gala i vidu maiselio) antgaliuka... tik pradzioj as kerpu nedaug, kad nenukirptum per dideles skyles... nes jei maza, tai dar padidinti galima, o atbulai jau nelabai biggrin.gif

Va kaip! bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
O turiu iš esmės nukirpti tiek, kad įmovus tą antgaliuką, būtų jis su tuo maišeliu kaip nulietu sujungtas, taip? g.gif Nes aš jį va bandau įkišt, tai išlenda jo galiukas per tą skylutę truputį, bet labai nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 11 19, 16:55)
Va kaip! bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
O turiu iš esmės nukirpti tiek, kad įmovus tą antgaliuką, būtų jis su tuo maišeliu kaip nulietu sujungtas, taip? g.gif Nes aš jį va bandau įkišt, tai išlenda jo galiukas per tą skylutę truputį, bet labai nedaug mirksiukas.gif

nu as kai tokia "profesionale", tai as ikerpu tiek, kad 2/3 islenda antgaliuko
Atsakyti